Poate un pilot de curse GT să câștige o etapă de raliu?

Aici puteți urmări video-ul “Like Racing, But Rally”

 

București, România – 25 octombrie 2023 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) prezintă astăzi în premieră un nou videoclip cu pilotul britanic de curse Abbie Eaton și campionul britanic de raliuri din 2023, pilotul WRC Adrien Fourmaux, înainte de lansarea din 3 noiembrie a EA SPORTS™ WRC, jocul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri FIA, ce va fi disponibil pe PlayStation®5, Xbox Series X|S și PC prin EA App, Epic Store și Steam. Conținutul “Rally versus Racing” îi duce pe jucători dincolo de lumea virtuală, oferind o perspectivă unică asupra abilităților necesare pentru stăpânirea unei mașini de raliu și asupra presiunilor pe care le resimt atât pilotul, cât și copilotul în timpul unei competiții pe unele dintre cele mai dificile terenuri.

În calitate de pilot novice în cursele off-road pe mai multe suprafețe, Abbie este pusă la încercare atât în lumea virtuală, cât și în cea reală, grație lui Adrien Fourmaux, concurent WRC 2023. Obținând informații cu ajutorul EA SPORTS WRC, actualul pilot GT îndeplinește diverse sarcini pentru a se pregăti pentru prima ei etapă de raliu. De la înțelegerea modului de start de pe linie și până la stăpânirea ritmului pe parcursul traseului, Abbie învață toate aspectele rolului de copilot înainte de a face schimb de locuri cu actualul campion britanic de raliuri.

La finalul etapei sale de inițiere, Abbie Eaton a declarat: “Trebuie să muncești mult mai mult în această mașină decât într-o mașină GT. Jocul chiar te învață multe. Cu siguranță indicațiile pentru ritm au făcut o diferență semnificativă.”

În ceea ce privește autenticitatea EA SPORTS WRC, Adrien Fourmaux a comentat: “Când am început să fac raliuri, aveam 22 de ani. Înainte, mă jucam jocuri video și am învățat multe din ele. Jocul este foarte asemănător, mai ales acum, ca există noile tehnologii. Este destul de impresionant”.

EA SPORTS WRC oferă un realism de neegalat datorită noului sistem de manevrabilitate dinamică, etapelor mai lungi și celor 50 de echipaje din WRC, WRC2 și FIA Junior WRC. Combinând motorul Unreal Engine cu fizica seriei DiRT Rally, jucătorii pot concura în 13* locații oficiale ale Campionatului Mondial de Raliuri FIA și în cinci locații inspirate din lumea reală, cu peste 600 km distribuiți în etape solicitante pe asfalt, pietriș și zăpadă. Jucătorii vor putea, de asemenea, să își creeze vehicule de vis, mulțumită noii funcții Builder, și să se conecteze între ei printr-o varietate de funcții, inclusiv multiplayer cross-platform cu 32 de jucători și Moments actualizate zilnic, ce permit jucătorilor să retrăiască secvențe din sezonul 2023 alături de provocări istorice create de studio.

Toți jucătorii care precomandă EA SPORTS WRC în format digital primesc până la trei zile de acces anticipat începând cu 31 octombrie 2023**. Toate precomenzile includ cinci permise VIP, fiecare oferind conținut suplimentar după lansare și vanity packs constând în design-uri pentru automobile și vestimentație.

 

Mai multe informații despre EA SPORTS WRC se regăsesc pe site-ul oficial și pe canalele sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Hercesa România a vândut 30% din prima etapă a Fazei 1 a Stellaris Residencias
Next post Lenovo anunță noua viziune AI, „AI for All”, în cadrul Tech World