• Lucrările de construcție la prima fază a proiectului din vestul Bucureștiului avansează conform graficului, structura primei clădiri fiind edificată în proporție de 25%

 

București, 24 octombrie 2023 Hercesa România, parte a Hercesa International, anunță că  a vândut peste 30% din cele 129 de apartamente ale primei etape din Faza 1 a Stellaris Residencias, proiectul pe care compania îl dezvoltă în sectorul 6 al Bucureștiului, lângă Stadionul Steaua.

Avansăm conform graficului cu lucrările de construcție pe care le-am demarat în luna iunie a acestui an și am ajuns la 25% cu execuția structurii de rezistență la prima clădire a proiectului”, a declarat Romeo Ghica, manager de operațiuni în cadrul Hercesa România. „În ultimele luni, perioadă în care dobânzile bancare s-au stabilizat și inflația a scăzut la valori cu o singură cifră, am remarcat un apetit crescut pentru achiziții al cumpărătorilor de apartamente. Cererea cea mai mare este pentru locuințe cu trei camere, urmate de cele cu două și patru camere și vine în proporție de 90% din partea clienților care doresc să cumpere pentru locuire”, a adăugat Romeo Ghica.

Stellaris Residencias, al doilea proiect rezidențial de anvergură dezvoltat de Hercesa România în București, după Vivenda Residencias, este destinat segmentului mediu al pieței rezidențiale și va cuprinde un total de 4.500 de apartamente. Prima fază a Stellaris Residencias presupune o investiție de 59 de milioane de euro, va fi construită în patru etape, va cuprinde 482 de apartamente și are ca termen de finalizare sfârșitul anului 2024.

În această perioadă, oferim clienților noștri posibilitatea de a beneficia de consultanța și asistența arhitecților care au proiectat Stellaris Residencias în privința compartimentării și amenajării apartamentelor, în anumite limite determinate de soluția constructivă. În plus, finisajele apartamentelor pot fi personalizate în timpul unei vizite în showroom, fără costuri suplimentare, în funcție de opțiunile disponibile”, a explicat Cornel Itu, director de vânzări în cadrul Hercesa România.

Apartamentele din prima fază a Stellaris Residencias dispun de terase generoase, parcări subterane, încălzire prin pardoseală, centrale termice individuale, aer condiționat preinstalat în sufragerie.

Amplasată într-o zonă cu acces facil la mijloacele de transport în comun (tramvaiul 41, metrou Parc Drumul Taberei), la parcuri, la unități de învățământ și centre comerciale, prima fază a Stellaris Residencias va beneficia de facilități precum 3.000 de metri pătrați de spații verzi,

terenuri de baschet, zone de relaxare și locuri de joacă pentru copii, toate acestea destinate exclusiv rezidenților. În plus, proiectul include construirea de infrastructură rutieră și educațională: 2,7 kilometri de străzi, o grădiniță și o școală cu clasele I-VIII.

Despre Hercesa România

Hercesa România activează de peste 18 ani în România, aducând experiența și garanția a peste 900 apartamente livrate cu succes în proiectul Vivenda Residencias. Un alt proiect de referință realizat de Hercesa este Hotel Cișmigiu din București, unul dintre reperele arhitectonice și culturale majore ale orașului. În 2012, hotelul cu o istorie de peste un secol a fost redat circuitului turistic și a devenit, de asemenea, un hub cultural (Librăria Humanitas și Centrul Cultural Cervantes) și gastronomic (Berăria Gambrinus).

Despre Hercesa

În cei peste 45 de ani de experiență în sectorul imobiliar, Hercesa a dezvoltat și livrat peste 28.000 de locuințe în proiecte rezidențiale situate pe întreg teritoriul Spaniei. Începând cu 2004, transferă modelul de afaceri dezvoltat în Spania, adaptându-l la realitatea fiecărei țări: România, Portugalia, Bulgaria, Bulgaria, Republica Cehă, Maroc, Panama, Ecuador și Mexic. Hercesa acoperă intern toate aceste cerințe, deoarece înțelege că specializarea și pregătirea celor peste 450 de profesioniști asigură întotdeauna controlul și succesul în respectarea bugetelor și obiectivelor. Această abordare 360º consolidează capacitatea companiei de a acționa rapid în toate etapele de dezvoltare, ceea ce permite optimizarea activității într-un mod eficient pe diferitele piețe imobiliare: rezidențială, comercială și industrială. Hercesa gestionează terenuri de 800.000 de metri pătrați în zone industriale și, în același timp, promovează și construiește hoteluri, centre comerciale, zone industriale, clădiri de birouri și centre pentru bătrâni. În plus, deține clădiri de locuințe în regim de închiriere, apartamente turistice și spații comerciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Junior Motorsport, prima Academie de motorsport din România care oferă servicii all inclusive pentru copii, și-a dublat numărul cursanților și anunță noi investiții
Next post Pilotul de curse Abbie Eaton merge la școala de raliu alături de actualul campion britanic de raliuri Adrien Formaux cu ocazia lansării jocului EA SPORTS™ WRC