Astazi, modul in care traim favorizeaza foarte usor raspandirea virusurilor si bacteriilor, atat prin aer, cat si prin simpla atingere. Se stie ca, o igiena superficiala poate provoca probleme de sanatate, boli grave, care de cele mai multe ori sunt greu de tratat si sunt foarte costisitoare. Asadar, cel mai simplu este sa previi, nu sa tratezi. Multe maladii pot fi prevenite prin reguli simple de igiena, pe care, sa le respecti, pentru a-ti pastra sanatatea. Un rol important in mentinerea starii de sanatate il are sapunul.

Un sapun bun, trebuie sa intruneasca anumite calitati, asa ca ajungi uneori sa nu stii ce sa cumperi. Prea multe produse constituie un avantaj, dar si un dezavantaj. Internetul insa ofera posibilitatea de a gasi informatiile necesare despre produsele de igiena bune si de unde le putem cumpara. Unul dintre cele mai mari magazine din Romania, care comercializeaza, produse de igiena de foarte buna calitate, este Sanito.ro.  Cu o experienta in domeniu de peste 13 ani, Sanito.ro colaboreaza cu multe institutii si firme din Romania, furnizand produse de calitate, la preturi acceptabile. Pe site-ul magazinului, vei gasi o gama foarte buna de sapun lichid, sapun spuma, sapun profesional, dezinfectanti maini, etc. Sanito.ro  comercializeaza produse de igiena de la brand-uri de renume mondial, precum Tork, Sano, AQA Choice, Gojo, etc.  Gamele de sapun si dezinfectanti maini sunt extrem de variate si pot fi folosite atat acasa, cat si in institutii publice. Beneficiile de care ai parte folosind sapunurile si dezifectantii de maini de la Sanito.ro sunt multiple. Calitatea reprezinta principala trasatura pe care se pune accent, ceea ce reiese ca nu permite favorizarea aparitiei microbilor, eliminand orice risc care ar pune in pericol sanatatea umana.

Util pentru igiena mainilor, cand nu ai posibilitatea sa te speli pe maini cu apa si sapun si pentru a preveni raspandirea microbilor, sunt dezinfectanii de maini. Gelul dezinfectant Alcoholgel premium 1 litru Tork, comercializat de catre Sanito, este foarte util pentru igiena mainilor. Alcoholgelul Tork, contine glicerina si betadina pentru a inbunatati gradul de igiena si pentru a ingriji pielea. Sanitizeaza si dezinfecteza rapid mainile fara apa si sapun si elimina bacteriile in proportie de 99,9%. Dezinfectantul de maini Tork, are aprobare conform normelor europene, EN 1500.

Un produs foarte eficient si ieftin, special creat pentru a elimina bacteriile si microbii este sapunul Tork. Sapunul lichid Tork este usor cremos, testat dermatologic si foarte economic. Ofera un numar mare de spalari, este foarte fin, previne iritarea pielii, este bland, parfumeza si lasa o senzatie proaspata dupa spalare.

Un alt produs foarte eficient si ieftin, special creat pentru o spalare mai eficienta si placuta a mainilor este sapunul spuma Mild Tork. Acest sapun spuma este parfumat, este un sapun cremos, este testat dermatologic si este foarte economic, un flacon ajungand pentru aproximativ 2500 spalari. Acest sapun contine ingrediente pentru ingrijirea pieleii, este avizat de EU Ecolabel si de Nordic Ecolabel. Principalul obiectiv al produselor de igiena de la Sanito, fie ca este vorba de sapun, de dezinfectanti maini, sau alte produse, este acela de a oferi solutii eficiente si inteligente pentru pastrarea unei igiene corecte.

Asadar, pentru a fi in siguranta atat acasa, cat si la locul de munca, foloseste produsele de igiena comercializate de catre Sanito.ro!

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Loc de pescuit Delta Dunarii pus la dispozitie de hotelul de cinci stele
Next post Functia de editare oferita de AXIS Camera Station protejeaza dreptul persoanelor la confidentialitate