Trebuie sa admitem ca zonele situate in apropierea apelor sunt deosebit de frumoase, dar oamenii trebuie sa fie prevazatori, cand aleg unitatea de cazare, dar si oamenii care sa ii plimbe cu ambarcatiunile sau specialistii care sa ii initieze in pescuit. Nu acceptati sub nicio forma sa va urcati in barca unei persoane care miroase de la o posta a bautura si abia sta in picioare pe uscat! In plus, cei care sunt autorizati sa presteze aceasta forma de transport, au obligatia sa le dea celor care urca in ambarcatiune echipamentul necesar si au cel putin un colac de salvare in barca. De asemenea ei fac instructajul potrivit inainte de urcarea in barca sau in vapor.
Daca pe litoral, marea isi ia anual tribut de vieti omenesti sunt de vina turistii care se avanta in larg, in ciuda faptului ca sunt avertizati ca valurile sunt foarte mari si exista pericol de inec.

Uneori din cauza celor care nu inteleg si se avanta dincolo de geamandura, mor oameni nevinovati care sar sa ii salveze.
Ai ajuns in Delta Dunarii si doresti sa te bucuri din plin de peisaj, sa pescuiesti si sa strabati canalele fluviului? Este dreptul tau sa o faci, dar fii prevazator te rog si alege hotelul care iti pune la dispozitie oameni de incredere si calificati care sa fie alaturi de tine cand prestezi aceste activitati!
Nu merge la voia intamplarii in acest taram frumos, dar salbatic, ci cauta loc de pescuit Delta Dunarii securizat, pus la dispozitie de Lebada Resort, singurul hotel de cinci stele din acest loc!

Nu te duce singur si nu alege un loc izolat de pescuit, fiindca:

-din stufaris poate sari un mistret agresiv care sa te raneasca sau din padure poate iesi un urs care sa te raneasca. Salbaticiunile sunt salbaticiuni si nu le poti opune rezistenta, in plus, nu uita ca esti pe taramul lor!
-poti aluneca in apa, fiindca nu ai experienta alegerii unui loc sigur. Apa Dunarii este plina de vegetatie si imprevizibila, de aceea nu risca nimic!
-te poate musca un sarpe sau ti se poate intampla ceva rau.
Asta nu inseamna ca te duci in delta sa stai inchis in camera toate zilele. Hotelul de cinci stele Lebada Resort garanteaza pentru integritatea oaspetilor care solicita servicii de agrement la receptie. Iata care sunt argumentele pentru care te sfatuiesc sa alegi acest hotel si sa soliciti o plimbare cu ambarcatiunea ancorata la docul lor si pescuit in aer liber, dar in conditii maxime de securitate:
-ambarcatiunile lor sunt verificate permanent si in perfecta stare tehnica. Acestea sunt verificate si de catre autoritati, fiindca in cazul in care nu ar fi in stare ireprosabila de functionare, li s-ar retrage autorizatia de transport. In plus, se fac verificari dupa fiecare intoarcere din circuit de catre personalul angajat special de hotel.
-la urcarea in ambarcatiuni, turistii primesc veste de salvare si li se face instructajul: cum sa stea corect in ambarcatiune, sa nu se aplece catre apa, sa nu faca miscari brutale.
-personalul care le conduce are pregatire profesionala superioara si experienta. Oamenii care va conduc in excursii sau va duc la locul sigur de pescuit raspund de securitatea dumneavoastra.

Sper ca v-am convins sa alegeti frumusetea deltei, dar si siguranta voastra si a celor dragi si va planificati din timp:

-o partida de pescuit in familie
-o excursie cu ambarcatiunea hotelului intr-una dintre rezervatiile renumite din delta
– cateva ore petrecute cu copiii la locul de joaca, incercand sa fiti din nou copii, sa va bucurati alaturi de ei si sa le demonstrate ca ii iubiti.
-o zi la centrul spa si la piscina cu familia. Copilul nu are voie la jacuzzi sau la sauna, dar va inota ca un peste in apa sarata a piscinei si simte nevoia sa fie privit si incurajat de parintii sai.

Invatati cel putin in concedii sa stati la masa impreuna si sa va bucurati de oportunitatea sa fiti serviti si sa alegeti felurile de mancare preferate!
Acasa, ceea ce va place voua, nu este pe placul copiilor sau partenerului de viata. Aici fiecare este liber sa aleaga din meniu mancarea preferata.
Pescuitul asistat in aer liber mai are un mare avantaj. Ai satisfactia ca ai prins peste, dar si ca ai fost suficient de marinimos, sa ii dai drumul inapoi in apa, fara sa il ranesti. Delta te asteapta si este pacat sa ratezi vizitarea unui loc unic in Europa. Ea face parte din patrimoniul mondial si noi, romanii, suntem mandri de acest loc. Delta Dunarii este vizitata de turisti de la capatul lumii.

Vino sa petreci nopti de vis si zilele linistite si fericite aici, dar ia-i si pe cei dragi, fiindca nu este cinstit sa fii egoist!
Alege un hotel care iti ofera posibilitati sigure de divertisment atat in interiorul sau, dar si in afara lui!
Minunatiile deltei te asteapta sa iti farmece sufletul. Rezerva acum camerele sau apartamentul, ia-ti familia si bucura-te de ultimele zile de toamna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Lasa-te condus de Aquagardenmilitariresidence.ro si petrece o zi de neuitat!
Next post Rolul sapunului in mentinerea starii de sanatate