Am gasit o adresa pe internet si am dat click pe ea, fara sa stau pe ganduri. Eram sigura dupa denumirea ei ca ma va conduce pe un taram de vis, fiindca suna divin.
Apa, gradina, restaurant si un cartier select in vecinatate este formula magica a unui loc in care iti doresti sa petreci clipe de neuitat.
https://www.aquagardenmilitariresidence.ro mi-a deschis portile raiului aici, pe pamant si parca m-am intors pret de-o clipa in universul de aur al copilariei.

Mai intai am vazut afisul care anunta petrecere mare la restaurantul de lux de Revelion. Evident ca am dorit sa rezerv locuri pentru mine si cei apropiati, dar nu inainte de a verifica posibilitatile restaurantului.

De ce este bine sa faci Revelionul aproape de casa?

1. Sa nu fii stresat ca trebuie sa pleci de acasa din timp, sa ajungi la petrecere.
2. In preziua Revelionului drumurile sunt pline de colindatori agresivi, nu autentici, care ameninta cu biciul pe soferii care nu opresc si nu le dau bani. Am vazut asta pe viu si mi-a fost teama. Colindatorii se aflau sub influenta alcoolului si nu plecau din mijlocul drumului, pana nu li se dadea o suma frumusica.
3. Este greu de calatorit departe, la munte, cand ninge dezlantuit. Risti sa ramai inzapezit, iar daca mai sunt si copii in masina este jale mare!
4. Nu este bine sa iti lasi casa goala mult timp. In afara raufacatorilor care ataca la pont, gasesti si peretii foarte reci si ia mult timp, pana se incalzeste locuinta.
5. In ajunul marii sarbatori te odihnesti si te duci la petrecere proaspat, nu mort de oboseala.

Acestea fiind motivele, am intrat pe site si am analizat locul. Pozele din restaurant m-au sedus. Sala spatioasa in care se poate dansa fara probleme, mobilierul colorat si confortabil toate au contribuit direct la plasarea localului in orbita restaurantelor de lux ale Bucurestiului.
Acolo sunt si gradinile japoneze si zona cascadelor si a fantanilor arteziene, dar si piscina. Locul de joaca pentru copii atrage orice parinte iubitor si responsabil si piscina pentru micutii clienti satisface pe toata lumea. Este atat de bine sa stii ca micutii inoata cu micuti si ca nu sunt obligati sa se amestece in piscina celor mari!
Aici au loc concerte si se organizeaza petreceri si evenimente de neuitat. Nu poti sa nu iti amintesti vegetatia luxurianta, luminile, apa schimbandu-si oglinda fluida, muzica venind de pe un alt taram!

Despre restaurant, criticii culinari care l-au vizitat au numai cuvinte de lauda. Pana la Revelion 2020 ma declar clientul lor fidel, deoarece:

-Am fost primita ca un oaspete de seama. Tuturor clientilor li se aplica acelasi tratament.
Personalul politicos m-a facut sa ma simt ca acasa si sa imi doresc sa revin de cate ori pot.
-Bucatarii sunt de nota 10. Tot ce am comandat in acest restaurant mi-a placut si as mai manca oricand. In plus, tin sa subliniez ca portiile sunt generoase (te saturi) si au preturi oneste raportate la calitatea ingredientelor si la efortul depus de bucatari. Chiar si felurile de mancare rafinata sunt accesibile clientilor obisnuiti.
-Servirea la mese este ireprosabila. Ospatarii in uniforme impecabile vin repede, sunt prompti si satisfac toate dorintele realizabile ale clientilor.
-Restaurantul livreaza mancare buna acasa, fara sa perceapa bani pentru transport. Doritorii pot achita mancarea online sau cash, la aducerea acesteia la domiciliu.
-Aici se gateste romaneste, dar si dupa principiile bucatariei mediteraneene sau asiatice. Nimeni nu se simte frustrat din acest punct de vedere. Am gasit restaurante care nu fac pizza, paste sau desert, dar la ei se poate comanda de toate.
-Pentru orice categorie exista trei-patru posibilitati de alegere. La capitolul ciorbe, clientii au de ales intre: ciorba de vacuta, bors de gaina si supa crema de legume. Meniul este bogat si in deserturi variate. Aici se pot comanda cele mai bune placinte cu branza si stafide, profiterol ca in trecut, tortul casei, tiramisu si lava cake.

Abia astept sa vina sarbatorile si sa petrec aici alaturi de cei dragi, fiindca stiu ca sunt invitati cei mai buni artisti ai momentului!
Ador iarna cu argintiul ei, cu colindele cristaline cantata de copii, dar imi lipseste caldura verii si vacanta. Sa inot libera in piscina cu apa de azur reprezinta visul meu de aur.
Dar cei mai fericiti sunt cei care locuiesc aici. Cartierul nou este compus din blocuri elegante. Apartamentele sunt locuinte care rivalizeaza cu hotelurile de sapte stele. Termopanele sunt aduse direct din Germania, placile de ceramica din Spania si din Italia. De la ferestrele moderne, oamenii zaresc locuinte cochete, gradini pline de flori si de pomi si operele de arta realizate cu ajutorul apei.

Fantanile arteziene, cascadele se integreaza perfect printre gradinile japoneze si foisoarele suspendate.
Aici este regatul fericirii si fericiti sunt toti cei care isi fac timp sa vina mereu in Militariresidence si sa se bucure de tot ceea ce li se ofera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Evivo.ro iti ofera cele mai bune seturi de dus! 
Next post Loc de pescuit Delta Dunarii pus la dispozitie de hotelul de cinci stele