Castile audio sunt un accesoriu important pentru ascultatorii fideli de muzica, deoarece le permite sa poarte melodiile preferate oriunde oricand. O pereche de casti audio Bluetooth 5.0 – Aria este o alegere perfecta, deoarece ofera eleganta, stil, calitate si performanta la un pret convenabil.

Bluetooth este o tehnologie de conexiune wireless ce permite utilizatorilor sa-si conecteze dispozitivele fara niciun fir. Cel mai important avantaj al castilor wireless Bluetooth este ca nu suntem nevoiti sa folosim mainile pentru a le manevra sau pentru a tine echipamentul – sursa pentru sunet.

Castile Bluetooth sunt portabile si usor de transportat peste tot. Din acest punct de vedere, sunt companionul ideal pentru smartphone-uri, playere de muzica portabile si alte dispozitive electronice similare.

Un beneficiu major al castilor wireless consta in posibilitatea de a va concentra pe alte activitati, in timp ce ascultati muzica preferata in casti. Ele va ofera confortul de utilizare, libertatea finala si mobilitatea fiabila pe care vi le doriti. Totul, datorita unei conexiuni Bluetooth lejere.

Datorita castilor wireles, nu mai trebuie sa va faceti grija ca ati putea pierde castile din urechi. Pur si simplu, uitati de acest disconfort. Nu exista fire care intra in contact cu hainele, mobilierul sau alte obstacole.

In timp ce desfasurati orice activitate cum ar fi treburi casnice, mers pe jos, alergare sau alte activitati – puteti asculta muzica in casti sau puteti vorbi cu cineva la telefon, fara sa tineti telefonul in mana ori la ureche.

Modelul de casti audio BT 4.2 Avantree Clari Air II ofera portabilitate si flexibilitate. Aceste casti cu microfon Avantree Clari Air II, aptX-LL, Dual Drivers, Hi-Fi sound, Bluetooth 4.2, Black sunt ideale pentru cei care au un stil de viata ocupat si mobil. Dimensiunile convenabile ale castilor fac din acest produs sa fie alegerea ideala a celor care trebuie sa foloseasca metroul pentru a ajunge la birou sau scoala, deoarece pot fi depozitate cu usurinta in buzunar sau ghiozdan.

Gama de casti Bluetooth in-ear: foarte apreciate de catre amatorii de miscare deoarece se ancoreaza in canalul auricular si nu aluneca atat de usor, acest format este indragit si de catre amatorilor de muzica deoarece ofera o atenuare buna zgomotelor din jur chiar si fara un sistem activ de noise-cancelation. Fiind foarte mici, acestea sunt si discrete si usor de purtat in buzunar.

Transmisia sunetelor este buna, inaltele si mediile nefiind poluate de zgomotul din jur, iar basul beneficiind si de transmisia suplimentara prin oasele capului si devenind astfel mai pronuntat. Dimensiunile reduse fac insa ca si dimensiunea difuzorului sau difuzoarelor interne sa fie redusa, iar asta afecteaza calitatea sunetului in cazul modelelor mai ieftine.

Castile Bluetooth earbud: cele mai cunoscute tipuri de casti, acestea se ancoreaza intre cartilagiile tragus si anti-tragus ale urechii externe si sunt mult mai confortabile decat versiunile in-ear. O optiune comuna, casca auriculara este mai putin agresiva din punct de vedere anatomic decat versiunea intra-auriculara, insa nu toate urechile pot sustine stabil acest tip de casca.

Alege cele mai bune casti de la magazinul bdshop.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Samsung anunță echipa de gaming GRLpower, în cadrul programului PlayOn
Next post HUAWEI, sprijin puternic pentru dezvoltatorii de jocuri: Beneficii importante, disponibile în perioada următoare