Prima data cand am auzit de plosnite, fara sa stiu ce sunt, a fost cand vecinul meu G. S-a intors beat de la carciuma si vazand ca nu este nimic de mancare, i-a facut o dedicatie draguta sotiei sale:”Stai ca o plosnita!”

-Ce este plosnita, l-am intrebat curioasa?

-Ei, lasa, nu stii tu! Ceva mare si urat, asa ca nevasta-mea si care sta in pat toata ziua.

De fapt plosnita nu este deloc mare, ci este mica si se poate ascunde intr-un tiv, intr-o cusatura, dupa un guler, sa nu fie vazuta.

Cu toate ca nu o vezi, iese la ora mesei si te ciupeste, iti suge sangele si lasa in urma umblaturi si roseli. Nu iti doresc sa te ciupeasca de fata sau in regiunea ochilor, dar nici in locurile invizibile, fiindca inconfortul este acelasi. Deosebirea costa intre un semn lasat la vedere si altul care poate fi acoperit cu haine. Unii ar spune ca si fata se repara cu fond de ten, dar nu este bine sa acoperi cu produse cosmetice o suprafata iritata.

Cine este ea, ma rog, sa se hraneasca din sangele tau nobil? Mai miroase si urat pe deasupra! Cunoscatorii stiu ce s-a intamplat cu pielea ta, fiindca se cunoaste de departe ca esti ciupita de o insecta parazita. Ai prefera o alergie alimentara, ceva. Ar suna mai elegant!

In general, oportunisti se gasesc, dupa cum spune si citatul: ” Oamenii reprezintă un punct de interes pentru politicieni. Şi acest lucru nu e întotdeauna o virtute, căci şi câinii reprezintă un punct de interes pentru purici.”

Domnule, obraznicia consta in faptul ca plosnita asta, dupa ce ca a venit nepoftita in casa ta mai si doarme in lenjeriile tale curate si scumpe toata ziua, iti suge sangele cu nerusinare si introduce in el si virusi si bacterii si se inmulteste rapid. Nu are alta grija, decat sa faca multi mostenitori. Poti curata o pisica sau un caine de capuse sau de purici, dar o casa de plosnite niciodata!

Si in cazul lor este valabil proverbul: ”Apa vine, apa trece, pietrele raman”, daca ceri oferta de dezinsectie plosnite firmei 3 d-deratizarecompleta.ro.

Firma prezentata mai sus are in portofoliu restaurante, hoteluri renumite, scoli si spitale, pensiuni, sute de gospodarii individuale curatate in totalitate si de microbi si de sobolani si de insecte. Acesta mi se pare cel mai eficient mod de eradicare a tuturor oportunistilor dintr-o gospodarie sau institutie. Daca tot se deplaseaza acesti specialisti, cel putin sa izgoneasca tot ce provoaca dezordine si disconfort in locuinta ta!

Toti clientii sunt 100% multumiti, mai ales ca au primit aceste servicii de eliberare de raufacatori la urgenta.

Gandeste-te cat de linistitor este sa stii ca vor veni la adresa indicata de tine cu aparate, cu substante si echipamente si nu pleaca, pana nu moare si ultima plosnita sau ultimul gandac din casa!
Ti se rupe inima, cand vezi pielicica fina si delicata a copilului plina de ciupituri, rosie si umflata si vezi cat sufera cel mic! Nici el nu se poate odihni din cauza parazitilor si de aceea plange si si-a pierdut voiosia.

Plosnitele, gandacii, furnicile, soarecii parca iti stau pe creier! Te culci cu ele in gand si iti amintesc de ele in timp ce incerci sa atipesti.

Firma prezentata mai sus este una de incredere si nu exista alta la fel de buna ca ea. Conduce in topul furnizorilor de servicii de deratizare, dezinfectie si dezinsectie si tarifele cerute sunt modice, fiindca reprezentantii ei sunt empatici si stiu ce inseamna sa fie cineva traumatizati de armata de raufacatori.
In mod sigur ca si aceste fiinte au dreptul la viata, atata timp cat nu reprezinta un pericol pentru a mea si a celor dragi mie. Departe de lume, acolo unde nu este civilizatie pot sta si soarecii si plosnitele, furnicile, puricii si capusele, dar in casele noastre nu au voie!

Va sfatuiesc prieteneste sa nu mergeti pe improvizatie, cand va propuneti sa scapati de aceste fiinte aparent nevinovate, ci sa solicitati ajutorul specialistilor!

Plosnitele sunt trecatoare prin casa ta, daca actionezi la timp si ii chemi pe cei care le gaseste si in cel mai invizibil loc. Apelati cu incredere la echipa inimoasa si priceputa prezentata mai sus si linistea va fi salvata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Sa te conectezi la lume cu ajutorul soarelui!
Next post Fiecare cu setul sau de prosoape de baie