”Buna dimineata, Soare!” ar trebui sa fie salutul prin care sa marcam inceputul unei zile noi. Rasaritul este un spectacol captivant in multe privinte. Printul universului apare mandru si rosu la rasarit, iar zarea se inroseste de dragul lui. Norii capata si ei o nuanta rosiatica, de parca ar fi din vata de zahar.

Cand apare soarele, apare lumina. Intunericul si capcanele lui se destrama. Ne trezim din somn si trecem neintarziat la actiune. Serviciul, pasiunile, prietenii ne asteapta. Datorita soarelui cresc plantele si infloresc trandafirii si se coc fragile, capsunile si pepenii. Neobosita lui energie aduce mult bine omenirii. Si noi stam la plaja si ii simtim mangaierea, iar bronzul uniform aduce multe beneficii pielii. Apa marii, a raului sau a piscinei exterioare se incalzeste tot datorita lui.

E fascinant prin darnicia sa soarele, dar nu il poti privi in ochi, sa ii multumesti niciodata. Lasi apa in sticle din plastic mai mult timp si te speli linistit cu ele. Pe santierele unde nu exista containere cu cabine de dus, asa se spala muncitorii.
In mod cert, soarele este sinonim cu viata, de aceea si spun oamenii ca:”Unde nu intra soarele pe fereastra, intra doctorul pe usa”.

Astrul zilei este cel care te conecteaza la lume.
Oamenii il analizeaza demult si au incercat chiar sa zboare catre el, dar din pacate, li s-au topit aripile de ceara, s-au prabusit si au murit.
Cand soarele emite radiatii puternice trebuie sa ne protejam. De regula nu trebuie sa iasa din casa in acele momente: batranii, copiii, oamenii bolnavi, iar cei in putere se impune sa isi dea cu creme de protectie, sa isi puna ochelari de soare, sa se imbrace in culori deschise si neaparat sa isi acopere capul.
Forta acesta nestavilita poate fi imblanzita si utilizata ca sursa alternativa de energie pentru casele noastre, daca investim in invertoare cu charger.

Ele reprezinta solutia totala de alimentare la energie solara, iar in cazul in care nu intelegi principiul de functionare, solicita furnizorului informatiile de care ai nevoie. Sa admitem faptul ca esti sceptic in ceea ce priveste aceasta investitie, gandindu-te ca timpul insorit tine foarte putin! Am doua argumente menite sa te convinga contrariul:


1. Echipamentele performante capteaza si transforma in energie si lumina diurna. Exista sisteme functionale si iarna si in zilele innorate.

2. Si in tara noastra, cunoscuta pentru clima ei temperata, se manifesta tendinta de a avea doua anotimpuri: unul racoros si altul calduros. Primavara si toamna aproape ca dispar. In concluzie, vremea insorita poate sa tine pana la 6 luni, deci jumatate din an.

Te felicit, daca ai ales soarele ca furnizor de energie si alegi ca el sa te conecteze la univers, dar este foarte important si modul in care faci asta!

Nu cumpara dispozitive de la surse neautorizate, care nu sunt garantate si nu pune pe oricine sa ti le monteze. Produsele de pe site-ul magazinului Fdsenergy.ro sunt originale, iar operatorii de vanzari iti raspuns si la toate intrebarile referitoare la produse. Oricat ar fi de grele, de voluminoase si greu de manipulat aceste produse, transportul la adresa indicata de tine este asigurat, aspect care te scapa de griji.

Accesul la suportul tehnic se face online, dar si telefonic, iar la comenzi mai mari de 200 de lei transportul este gratuit. Facilitati mai multe ca de la acest magazin nu veti primi de nicaieri, dar cele mai importante aspecte se refera la calitatea produselor care asigura securitatea oamenilor si a locuintei.
Panourile solare comandate din acest loc sunt rezistente si performante, iar invertoarele si acumulatorii capabili de performante ridicate.
Avand toate acestea la indemana este posibil ca lumina puternica a soarelui din timpul zilei sa fie inmagazinata si sa va lumineze noptile si tot energia lui sa va ajute sa va conectati la internet, cand intervin avarii la alimentarea cu energie electrica.

Regret ca oamenii au descoperit atat de tarziu energia solara si ca nu vad pe toate casele din Romania panouri solare, asa cum am vazut in Antalya.
Soarele neobosit este gata in orice clipa sa isi ofere serviciile de furnizor de energie gratuita, dar fiecare gospodar are indatorirea sa se racordeze corect.
Fara produse eficiente si un racord profesionist nu se poate obtine efectul dorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Daca nu va plac sutele de modele de tricouri, creati unul!
Next post Sangele tau nu trebuie sa hraneasca plosnite!