Imi place sa merg la cumparaturi, dar ma deprima cand alegerea imi este ingradita. Ce inseamna acest lucru? Sa nu gasesc nimic pe masura mea, hainele sa fie mult mai mici sau mult mai mari sau sa vad aceleasi modele de bluze, de rochii si de tricouri la toate magazinele.
Alegere ingradita este atunci cand ai nevoie de doua-trei tricouri simple sa pleci in concediu cu ele si la vanzare sunt numai tricouri cu imprimeuri uriase din sclipici sau desene uriase si lipsite de gust.

Greu gasesti un imprimeu decent pe tricourile din magazinele obisnuite, de aceea nu mai pierde timpul colindand toate magazinele din oras, ci cere oferta tricouri personalizate pentru cupluri!
Iti stau la dispozitie sute de modele pe culori diferite si o aplicatie care iti permite sa iti creezi tricoul pe care ti-l doresti sa il porti. Daca tu si jumatatea ta sunteti mari amatori ai drumetiilor montane, personalizati-va tricourile de cuplu cu pozele voastre ajunsi in varful muntilor sau peisaje cu crestele inzapezite ale muntilor in mijlocul verii.
Magazinul Tricouritari.ro nu numai ca va lasa libertate deplina de alegere, ci va incurajeaza sa va puneti imaginatia si creativitatea la lucru, sa va puteti comanda tricouri unicat sau 100% originale.

Distribuitorul prezentat mai sus conduce in topul vanzarilor de tricouri personalizate, deoarece:
-tricourile sunt facute din bumbac 100%, cusute finut, din ele nu atarna niciodata ate, nu te incomodeaza etichetele si pe suprafata lor nu gasesti o greseala de fabricatie. Pe o suprafata de calitate premium se intelege ca si imprimeul va fi desavarsit.

-culorile sunt de cea mai buna calitate, nu se decoloreaza, nu ies la spalat si nu sunt nici daunatoare persoanelor hipersensibile. Este linistitor sa stii ca tricoul pe care il imbraci astazi nu te jeneaza in niciun fel si ca nu ti se va lipi de piele!
-bumbacul de top din care sunt facute tricourile este termoizolant, prin urmare vei simti racoare pe canicula si caldura iarna, de cate ori le vei imbraca. Tot acesta tesatura de pret retine transpiratia.

-tricourile sunt grupate pe subcategorii sa iti faca alegerea mult mai usoara si se potrivesc mai multor ocazii. Astfel ca ai la dispozitie: tricouri aniversari, tricouri barbati, tricouri copii, tricouri cu mesaje, tricouri de Craciun, tricouri fashion, tricouri femei, tricouri filme & seriale, tricouri gaming, tricouri geek, tricouri Halloween, tricouri petrecerea burlacilor, tricouri pisici, tricouri rock, tricouri romanesti,
mamici si tatici, tricouri alcool, tricouri cupluri, tricouri amuzante si
tricouri marijuana. Dupa cum se poate vedea imprimeurile acopera o gama variata de preferinte, de preocupari si de evenimente si apar mereu modele noi, astfel ca alegerea este incurajata. Avandu-se in vedere volumul mare de marfa este bine ca clientul poate sta 3-4 ore sa analizeze cu atentie tricourile imprimate, sa isi aleaga croiala acestuia, dar si culoare. Intr-un magazin obisnuit nu ar putea face asta, fiindca ar protesta cei din spatele lui. Pentru fiecare model de tricou, clientul poate alege dintre cele 13-14 culori pe cele cu care ii sta foarte bine.
Tricourile pot fi cu maneca lunga sau scurta, cu decolteu rotund sau polo. Cele cinci marimi le permit sa comande si celor slabi, dar si celor mai plinuti. Iata lista masurilor disponibile: S, M, L, XL si XXL.

La nevoie, personalizarea poate fi urgentata in cazul in care dorit sa oferiti tricouri personalizate celor care isi sarbatoresc ziua de nastere.
O alta facilitate este aceea ca marfa este livrata la adresa indicata si nu se pierde timpul nici cu plasarea comenzii (totul dureaza 5 minute, in cazul in care esti hotarat ce sa alegi), nici cu colindatul in magazinele din oras.

Un tricou personalizat este un cadou placut pentru oricine, iar daca mesajul merge la suflet, ramane o amintire de neuitat. Magazinul Tricouritari.ro ramane preferatul meu, fiindca ofera posibilitatea oricarui om sa cumpare ceva. Daca nu iti place niciun model din sutele expuse pe site, iti poti crea unul!
Si din punct de vedere financiar, accesibilitatea este maxima. In timp ce in alta parte un tricou din material sintetice care se rupe, se boteste si se decoloreaza dupa cateva spalari costa de la 50 de lei in sus, cele de aici, din bumbac 100%, pe care le porti garantat cel putin 2 ani si personalizate costa sub 40 de lei.
Aprovizionati-va cu tricouri personalizate pe plac din acest magazin acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Poate un om sa reduca cantitatea uriasa de pastille pe care le ia intr-o viata?
Next post Sa te conectezi la lume cu ajutorul soarelui!