Zilele trecute am vizitat o prietena veche de familie despre care stiam ca este bolnava si m-am ingrozit! Vizita mea anuntata s-a nimerit exact la ora la care ea isi lua pastilele. Am vazut-o scotand 10 folii diferite si pregatind cele 10 pastile pe care le lua de doua ori pe zi. M-am gandit cu infinita mila la stomacul ei. Nu am putut sa spun niciun cuvand, dar ea s-a confesat:

-M-am saturat, draga mea! Cateodata simt un bolovan in stomac, dar nu pot renunta la ele. Sunt dependenta de pastile.

De-atunci ma gandesc mereu la pacinetii a caror viata este intretinuta de aparate sau de pastille si la cantitatea uriasa de pastile pe care o inghite un om intr-o viata. Exista oare o alternativa la pilulele care nu sunt mereu prietenoase cu stomacul nostru?

Nu trebuie sa inghitim antibiotice, cand ni se umfla maseaua? Da, trebuie, dar cum s-a dezumflat avem indatorirea sa mergem la stomatolog, sa ne rezolve corect problema. Tratamentele dupa ureche, dependenta de antibiotice sau de analgezice amplifica fragilitatea organismului si tocesc imunitatea naturala.

Este timpul sa spunem:”Stop!” consumului abuziv de medicamente si sa recurgem la produse naturiste imunitate eficiente 100% si inofensive.

Curele cu Immunoforce s-au generalizat datorita rezultatelor obtinute de catre cercetatori pe loturile experimentale de pacienti. S-a constata ca in conditii similare, persoanele care fac o cura completa cu acest sirop natura se imbolnavesc de 20 de ori mai putin decat cele care nu iau siropul, in conditii similare de viata.

Cu Immunoforce peste 70% dintre consumatori s-au vindecat de reactii alergice la diferiti stimuli, observatie care indreptateste savantii de la marile universitati ale lumii sa creada ca substanta de baza a siropului natural intareste imunitatea organismului. Produsul este ideal si pentru organismele foarte slabite care tocmai au iesit sintr-o confruntare cu o boala grava.

In prezent, atentia omenirii se concentreaza in vederea utilizarii resurselor naturale in tratarea bolilor si in prevenirea acestora, fiindca s-a inteles ce tezaur se pierde neexplorand acesta posibilitate. Canada este o tara renumita pentru nivelul scazut de poluare si pentru multimea plantelor cu rol terapeutic care cresc in salbaticie. Asa s-au pus bazele produselor naturiste cu multiple efecte. Siropurile puse la dispozitia doritorilor pe site-ul Secret-herbs.com pot fi de folos in urmatoarele situatii:

-migrene cauzate de oboseala cronica. Digestton anuleaza durerea si ofera organismului energia necesara combaterii starii de epuizare.

-cicluri menstruale neregulate si mai ales durerile din timpul acelei perioade

-reactii alergice la diferiti stimuli. Produsele naturiste realizate si distribuite de catre Secret-herbs.com intaresc in mod cert sistemul imunitar al organismului, prin urmare reactiile alergice inceteaza sa ma apara.

-disfunctii ale principalelor sisteme din organism, care intretin viata. Aceste produse comandate in toata lumea, care inregistreaza un succes urias in vanzari sunt capabile sa regleze sincope ale: sistemului digestiv, respirator, circulator si nervos. O cura cu Digestton ajutata de o alimentatie echilibrata asigura o digestive excelenta, eficientizeaza circulatia organismului, intarzie imbatranirea si optimizeaza functionarea creierului.

Omul modern are nevoie de acesti adjuvanti, fiindca este biciuit din toate partile. Asupra sa actioneaza nefast poluarea, stresul, ingrijorile de natura financiara, munca grea pentru o situatie financiara mai buna.

Chiar si anumite produse cosmetice si de igiena pot sa ii cauzeze neplaceri, daca sunt vechi sau nu sunt bine alese.

Cumparam sapunurile parfumate, sampoanele si rujurile cu arome de fructe, uitand ca trebuie sa ne indepartam de compusii chimici si sa ne reapropiem de natura. Stramosii nostri care traiau in pesteri erau mult mai rezistenti, fiindca se bazau in totalitate pe ceea ce le furniza natura sa se hraneasca, sa se adaposteasca, sa se spele si sa isi intretina frumusetea.

-modificari produse de menopauza si de andropauza. Crizele femeilor care trec intr-o alta etapa a vietii si ale barbatului se rezolva elegant cu aceste produse. Astfel memoria este tinuta in priza, tulburarile specifice perioadei devin suportabile si nu au efect mare asupra organismului.

-ravagiile produse de acne. Nimic nu este mai devastator ca un ten tanar devastat de cosurile care au lasat urme adanci pe obraji.

In concluzie, omului modern i se ofera sansa sa inlocuiasca pumnul plin cu pastille cu o lingurita de sirop racoritor, parfumat si dulce, care ne aduce aminte de copilarie, cand bunica ne servea cu paharul aburit plin cu apa si cu sirop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Implementarea calitatii in trei etape
Next post Daca nu va plac sutele de modele de tricouri, creati unul!