Omul modern este deosebit de exigent in ceea ce priveste calitatea si este drept sa fie asa, mai ales ca plateste scump lipsa acesteia.
Alimentele care nu sunt de calitate provoaca indigestii si imbolnaviri ale stomacului. Asa a invata cumparatorul sa se uite pe eticheta mezelurilor si a produselor lactate si sa monitorizeze: termenul de valabilitate, procentul de grasime si de zahar, substantele chimice pe care le contine, cantitatea de apa continuta. Se vorbeste tot mai mult de injectarea pulpelor de pui cu apa sarata, de introducerea zaharului in alimente, de substante care dau dependenta.

Si cand ne cumparam imbracaminte sau incaltaminte, calitatea produselor este importanta, iar de ea depinde sanatatea si confortul nostru. Renuntam la pantofii care ne bat si ne distrug picioarele, la hainele care ne provoaca iritatii ale pielii si in plus se destrama si se decoloreaza. Ne simtim intrigati, cand realizam ca in schimbul banilor ni s-au oferit niste produse aproape de unica folosinta si a doua oara nu mai cumparam de la acel fabricant. Suntem pretentiosi, pe buna dreptate si la conditiile de cazare si la servirea noastra la restaurant, analizand: curatenia din locul respectiv, gustul mancarii, diversitatea meniului, promptitudinea servirii, marimea portiilor raportate la pret.
Nu vom reveni in hotelul in care nu este liniste si oaspetii nu sunt respectati.

Indiferent ce activitate prestezi pentru clientii si partenerii tai este bine sa stii urmatoarele:
-implementeaza naintarziat cultura calitatii in firma/institutia sau afacerea ta! La nevoie revolutioneaza totul, numai sa iti asiguri clientii ca lucrezi la standarde internationale, ca faci totul sa le satisfaci exigentele. Cultura calitatii se implementeaza in trei etape:


1.Se cere oferta certificareiso.ro si pentru asta discuti cu reprezentantii firmei care te si consiliaza gratuit. Exista multe tipuri de certificari, iar ei iti vor spune cu onestitate care se potriveste cel mai bine cu activitatea pe care o prestezi. Certificatul ISO iti deschide noi orizonturi afacerii tale, cum ar fi: dreptul de a participa la licitatii publice pentru obtinerea unor lucrari ce au in spate sume astronomice si parteneriate cu dezvoltatori de renume.

2. Pui la dispozitia firmei toata documentatia necesara si esti dispus sa faci modificarile recomandate ca implementarea culturii in firma ta sa fie reala si sa aduca roade.

3. Ti se elibereaza certificarile ISO de care ai nevoie.
Iti recomand sa te grabesti cu solicitarea certificarii, fiindca pana la data de 15 iunie, 2019 tarifele sunt cu 50% mai ieftine. Trebuie sa stii ca multi clienti si parteneri au devenit pretentiosi si solicita aceste certificari in vederea colaborarii. Implementarea calitatii in unitatea ta trebuie dovedita cu acte in regula.
In acest mod oamenii vor fi siguri ca:
-se practica un management al calitatii. Onestitatea managerului se reflecta atat in relatiile interpersonale ale sale, cat si in calitatea serviciilor si a produselor, el conducandu-si salariatii sa se puna la dispozitia clientilor.

-calitatea produselor este standard prioritar. Se exclude fabricarea unor produse de calitate indoielnica, prin urmare creste interesul cumparatorilor fata de aceste marfuri.
-firma duce o politica de protectie a mediului. Se fac investitii in diminuarea poluarii si se reduce risipa de orice fel, incepand cu cea de resurse epuizabile.
Reinventeaza-te in orice moment, cum face orice dezvoltator de succes! Nu este deloc greu sa intri pe site-ul firmei prezentate mai sus, sa completezi formularul de pe site sau sa ii contactezi telefonic si sa soliciti o oferta. Nu dureaza mai mult de o ora consilierea, dar te poti informa si singur de pe site. In dreptul fiecarui certificate sunt prezentate oportunitatile si conditiile de obtinere. Totul este la vedere, prin urmare decizia care este premergatoare drumului decisiv catre succes iti apartine.

Consumatorilor le place sa vada aceste certificari la unitatea unde iti desfasori activitatea, dar si pe site-ul oficial. Cei 1500 de clienti multumiti ai firmei Certificariiso.ro au declarat ca si-au triplet cifrele de afaceri dupa obtinerea certificarilor, fiindca clientii sunt mult mai siguri de calitatea serviciilor cand vad aceste documente.
“Avem clienti care inainte de a face o rezervare, ne intreaba daca firma noastra de taximetrie detine certificarile ISO importante si numai dupa ce primesc raspuns pozitiv finalizeza comanda. In ritmul acesta, consider ca toate firmele de trasnport persoane ar trebui sa faca toate demersurile pentru obtinerea acestor documente.” (T.H, manager firma taximetrie)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Ma incalzesc sau ma racoresc in piscina?
Next post Poate un om sa reduca cantitatea uriasa de pastille pe care le ia intr-o viata?