Am intrat de mult ori in case care pareau parasite si m-am gandit ce depreviv este sa locuiesti in ele! Sa stai intr-un loc pe care nu-l iubesti si care arata jalnic, te consuma psihic si sufleteste.

De pilda tin minte ca mi-am vizitat un fost coleg de birou a carui saracie era proverbiala la serviciu. Pe podeaua din lemn se zareau urme de noroi, pete urate si vechi, cuiele iesite in afara. Iti venea sa te uiti numai si numai la picioare. In plus, fiindca lipseau mochetele, oamenii care stiau acest amanunt, nici macar nu se mai stergeau pe picioare la intrare, ci calcau pe dusumea cu tot praful si cu tot noroiul de afara. Parchetul vechi scartaia din toate incheieturile. In mod sigur ca mocheta ar fi atenuat toate aceste zgomote. Un alt amanunt? Toata Siberia din lume parea cuibarita in casa lui, mai ales in zilele de iarna, cand frigul intra prin toate gaurile din dusumea.
Ah, ce minuni ar fi facut o mocheta! O mocheta schimba vizual aspectul unei case si sporeste gradul de confort.

Mocheta le impune musafirilor sa se descalte si sa nu intre in sufrageria sau in dormitorul tau cu pantofii cu care au mers pe strada si au calcat in toata mizeria de acolo.
Pana si managerii care tin la aspectul holurilor si birourilor din institutii comanda mochete pentru firmele pe care le conduc si au grija ca acestea sa fie mereu curate, sa nu se transforme in veritabile depozite de microbi, praf si acarieni.


Fostul coleg de serviciu si alti oameni spun ca nu pun mochete pe jos, fiindca sunt greu de manipulat si de spalat. Cum sa fie greu, cand exista firme autorizate cu personal calificat ce ofera servicii de curatare mochete?

Nici nu este nevoie sa ridici de mobila si sa strangi personal mocheta, sa o scuturi sau sa o bati, fiindca operatorii de curatenie specializati fac totul stiind cat de ocupat este omul modern si prins in diferite actiuni!
In prezent, covoarele si mochetele casnice sau cele industriale se curata perfect la sediul firmei Curatart.ro sau la domiciliul clientului ori sediul institutiei respective.
Rau este fara mocheta, dar este dramatic cu o mocheta plina de pete, imbibata de praf si care a colectat toate mirosurile urate din lume!
Omul modern este mult mai sensibil decat cel din trecut si are nevoie de curatenia perfecta in jurul lui.

Ce te impiedica in calitate de manager sau de cap al familiei sa faci contract cu firma de mai sus si sa o chemi de doua ori pe saptamana sa curete covoarele?
Ai copii in casa si animale? Stii foarte bine ca animalutele lasa par, copiii firimituri si mai si obisnuiesc sa atinga mocheta cu manutele, apoi sa duca alimente la gura.
Curatart.ro adapteaza metodele la gradul de murdarie al mochetei si la materialul din care este facuta acesta. In plus, operatorii specializati in scoaterea tuturor petelor din covoare vin cu aspiratoare profesionale si cu solutii ce curata cele mai pretentioase pete.
Fiindca sunt interesati ca totul sa iasa perfect, ei curata in faza de testare un colt de mocheta sa verifice daca ies culorile si nu pleaca, pana nu lasa clientului mocheta de parca ar fi noua.

Am solicitat serviciile lor dupa petrecerea copiilor si au reusit sa scoata petele de ciocolata de pe covor, sa stranga dupa micutii nostri si sa curete canapelele si saltelele pe care acestia varsasera suc si isi stersesera manutele murdare de mancare pe suprafata din material textil.
Tot ei au curatat salteaua, iar acum somnul nostru este mult mai odihnitor. Si in institutia noastra, tot ei se ocupa de pastrarea mochetei din sala de festivitati in stare perfecta de curatenie. Nu conteaza ca mocheta cu par inalt a fost lipita de podea fiindca era greu de manipulat, fiindca ei au metode sa o curete la fata locului si noi suntem foarte multumiti, in special cand organizam evenimente si intram in criza de timp.

Serviciile pe care le ofera clientilor sunt bine venite in acesta perioada in care oamenii alearga ca furnicile si nu le ajunge timpul.
Muncim mai mult, sa castigam mai bine si avem nevoie de spatii curate in care sa lucram, sa ne odihnim si sa ne distram.
Curatart.ro intelege aceasta nevoie a omului zilelor noastre si depune toate eforturile sa o satisfaca.
In prag de primavara, programati-i pentru curatenia generala din casele si din firmele voastre si lumea din jur vi se va parea mult mai frumoasa si mai buna, fiindca aspectul vizual al unei locuinte influenteaza direct starea de spirit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Samy Ilie, unica salvare a sportivului roman
Next post Si barbatilor le plac papusile