Poate ca de cand isi vedeau surioarele sau prietenele jucandu-se cu papusile, coafandu-le si imbracandu-le sau dezmierdandu-le s-au ales barbatii cu nostalgia de a avea si ei papusi. In timp ce ei conduceau masinutele si salvau oraselul de jucarie din flacari trageau cu coada ochiului la formele feminine ale papusii, mai ales cand tovarasele de joaca le dadeau jos chiloteii albi si rochitele roz.

Papusa, idealul frumusetii feminine, a ramas in vocabularul lor, asa s-au trezit adresandu-se si iubitelor sau sotiilor mai tarziu cu apelativul:„Papusa!”
Unei papusi ii poti spune orice. Te priveste cu ochii mari, clipeste din gene, daca o misti, nu te contrazice si nu te intrerupe, iar tu iti descarci sufletul stiind ca nimeni, niciodata nu va sti ce ai discutat cu ea sau cu tine insuti in prezenta ei.

O papusa te lasa sa ii dai parul din ochi la o parte, sa o atingi cu mana dornica si fierbinte pe sani sau pe fese, sa ii departezi picioarele.
Iata de ce prefera barbatii papusi gonflabile de lux:
– Formele feminine sunt bine conturate. Aceste jucarii minunate, adevarate partenere de sex, au gura catifelata si moale, au vagin stramt si cald, posterior bombat, sani imensi cu sfarcuri obraznice. Ele sunt femeile perfecte din silicon pe care orice barbat si le doreste in dormitor.


– Emana sexualitate, dar si multa caldura. Cele prevazute cu incalzire te fac sa te simti in flacari, sa arzi interior, sa transpiri din abundenta, apoi sa izbucnesti ca un vulcan care nu a mai erupt demult.
– Sunt fidele 100%. Nu te mint, nu intarzie seara in oras, nu se duc cu alti barbati si nu te pot pacali pana acolo, incat sa cresti copilul altuia crezand ca este al tau!
– Nu raman insarcinate si nu este nevoie de intreruperi de sarcina sau de contraceptie, nici de pilula de a doua zi. Cu ele nu au niciodata emotii ca au facut sex neprotejat.
– Arata ca niste fotomodele. Au corp de zeite, buze senzuale si catifelate, sani voluptosi si posterior bombat. Parca au iesit din clinicile de infrumusetare, atat arata de perfect.
– Cu ele isi pot indeplini orice fantezie. In timpul partidelor aprinse de sex nu isi cenzureaza absolut nicio pornire si nu trebuie sa negocieze oralul sau analul, cum s-ar intampla in cazul unei partenere reticente sau conservatoare. Papusa gonflabila nu spune niciodata:„Nu vreau! Nu pot!” sau ”Nu acum, ca ma doare capul!” Aceste sintagme nu exista in vocabularul ei.

Criteriile individuale de frumusete le stabilim din copilarie. Cele mai multe fete adora barbatii bruneti cu ochii verzi sau albastri, lati in spate si cu mijlocelul subtire, dar sunt fete care adora si ochii negri. La fel se intampla si in cazul preferintelor feminine ale barbatilor. Sunt barbati innebuniti dupa blonde, dupa roscate, satene sau brunete sau barbati innebuniti dupa toate femeile.
Pentru fiecare exista un model de papusa gonflabila ideala corespunzator preferintelor clientului. Se merge pana acolo, incat se poate selecta o papusa blonda, cu par lung si ochi albastri, dar fara par pubian, mai ales ca este la moda ca zona intima sa fie perfect neteda si curata.

Papusa gonflabila de lux nu este o partenera pretentioasa, desi arata trasnet. Tot ce au posesorii ei de facut este sa o pastreze intr-un loc curat si uscat, ferit de ochii celor din casa si sa o spele dupa fiecare utilizare, cu atentie si in profunzime.
Pe site-ul magazinului Incitant.ro, orice persoana matura, activa sexual isi poate gasi un partener sigur, care sa arate bine si sa o faca sa se simta implinita. Exista papusi gonflabile feminine si barbati dotati din silicon si pretul a intrat la apa cu 33-35 % fiindca se stie ca in perioada in care infloresc gherghinii si hormonii o iau razna.

In momentul in care ai acasa o amanta tacuta si fidela care arata asa cum ti-ai imaginat tu femeia ideala, nu te mai lasi prada ispitelor si nu iti mai complici viata. Si acesta este un mare castig, cand nu ai noroc de partenere de caracter si constati ca in afara de potrivirea din pat, intre voi nu exista potrivire de caracter. Compromisurile de natura sexuala pot provoca mari dezastre in vietile tuturor. In ce constau ele? Fiindca iti ofera satisfactii sexuale nu poti renunta la femeia care iti otraveste viata, dar este extrem de abila in pat sau invers, ii ierti violenta partenerului deosebit de potent.
Cu papusa gonflabila de lux nu faci astfel de compromisuri, ci esti linistit si sigur pe tine.
Este timpul sa iti comanzi in acest moment o papusa din silicon, editie de lux sau un barbat potent din silicon si sa iti vezi linistit/linistita de viata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post De n-ar fi mocheta, casa ar arata dezolant!
Next post O modalitate ieftina si durabila pentru construirea unei case!