București, 4 aprilie 2024 – Pentru al treilea an consecutiv, TikTok a fost selectat de Uniunea Europeană de Radio și Televiziune drept Partenerul Oficial de Divertisment al concursului Eurovision 2024. Aflat la cea de-a 68-a ediție, Eurovision Song Contest este cel mai mare eveniment de muzică live din lume.

În fiecare an, comunitatea TikTok îmbrățișează această sărbătoare a muzicii și a culturii, generând trenduri la nivel global, inspirate de artiștii preferați. Hashtag-ul #Eurovision a adunat deja peste 589.000 de postări, iar în 2024, TikTok și-a propus să aducă comunitatea de pe platformă și mai aproape de concurs.

Anul acesta, Eurovision se va desfășura în Malmö, Suedia, grație victoriei incredibile obținute de Loreen în 2023, la Liverpool. În calitate de Partener Oficial de Divertisment, TikTok va fi destinația a tot ce înseamnă Eurovision. Prin accesul exclusiv la conținutul din culise și nu numai, platforma reimaginează felul în care cel mai mare concurs de muzică live din lume este trăit și sărbătorit. Astfel, TikTok se pregătește să ducă și mai departe experiența fanilor, iar utilizatorii pot căuta hashtag-ul dedicat #Eurovision2024, unde vor găsi videoclipuri exclusive menite să-i aducă cât mai aproape de esența concursului.

Comunitatea TikTok vine în sprijinul Eurovision cu toate forțele sale, alături de numeroși artiști care au cunoscut succesul atât în timpul concursului, cât și după. Printre aceștia se numără și Käärijä, reprezentantul Finlandei, care a obținut locul doi în 2023 și care a spus: „Sunt doar un om normal care vrea să facă muzică și oamenii fericiți. Acum Käärijä este viral pe TikTok – sunt atât de fericit!”.

Suedia a adus unul dintre cei mai de succes câștigători Eurovision din toate timpurile, trupa iconică ABBA, care a câștigat concursul acum 50 de ani cu melodia „Waterloo”, aducându-le celor patru artiști succesul la nivel mondial. De asemenea, Suedia deține, alături de Irlanda, recordul în ceea ce privește numărul de victorii, câștigând de șapte ori concursul, dar și recordul obținut de Loreen, prima femeie care a câștigat Eurovision de două ori, după prima victorie din 2012 la Baku.

Magia Eurovision 2024 începe pe TikTok

Numărătoarea inversă pentru Malmö începe pe TikTok! Iată cum comunitatea de pe platformă și fanii concursului se pot bucura de magia Eurovision 2024!

  • Fanii se pot alătura conversației căutând #Eurovision2024, unde pot împărtăși bucuria celui mai mare și iubit concurs de muzică din toată lumea.
  • Pot urmări atât artiștii favoriți de la Eurovision, cât și creatorii TikTok care vor aduce magia concursului din Malmö cât mai aproape de cei de acasă.
  • Pe contul @Eurovision pot găsi conținut exclusiv din culise și momente unice cu artiștii preferații.
  • De asemenea, pot celebra melodiile favorite din cadrul Eurovision 2024 sau din edițiile trecute, de la „Cha Cha Chala SPACE MAN”, prin crearea propriilor momente de magie marca Eurovision!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Xiaomi 14 expune tradițiile românești, într-un proiect de conținut realizat de expertul în fotografie Niklas Stadler și exploratorul urban Ana Țepuș
Next post ELKO Romania anunta noua camera multifunctionala audio-video de tip dome AXIS Q9307-LV