Bucuresti, 4 April 2024 – ELKO Romania, parte a ELKO Group, prin partenerul sau, Axis Communications, anunta lansarea camerei de tip dome, cu functiuni multiple, care imbina transmiterea de imagini video clare, comunicarea bidirectionala, cu functii analitice decizionale si indicatoare LED care sporeste siguranta, securitatea si eficienta operationala. Acest echipament multifunctional face posibila optimizarea resurselor de personal cu ajutorul supravegherii proactive. De exemplu, camera poate fi utilizata pentru observarea pacientilor in domeniul medical. Sau, de asemenea, poate fi folosita pentru a detecta de la distanta cazurile de prezenta prelungita si nejustificata a anumitor persoane in zonele comerciale, si pentru a actiuna in consecinta.

Camera de tip dome AXIS Q9307-LV este echipata cu un sistem de detectie a atacurilor de tuse si analiza a vocilor tensionate, care adauga si o dimensiune audio gestionarii active a incidentelor. Camera reprezinta o solutie excelenta pentru monitorizarea si comunicarea de la distanta. In plus, aplicatia AXIS Live Privacy Shield face posibila monitorizarea de la distanta a activitatilor, protejand in timp real confidentialitatea si intimitatea subiectilor. De asemenea, camera include indicatoare LED, inclusiv un martor audio, pentru a putea distinge in mod clar momentele in care camera face inregistrari video sau in care este activata comunicatia audio.

Dispozitivul este echipat cu tehnologiile Lightfinder 2.0, Forensic WDR si OptimizedIR, pentru a permite imagini clare de calitate superioara, la o rezolutie de 5 MP, in orice conditii de luminozitate. Acest dispozitiv audio-video multifunctional are incorporate patru microfoane si un difuzor cu anularea ecoului, asigurand o comunicare audio bidirectionala clara cu un nivel inalt de suprimare a zgomotului ambiental. Acest lucru usureaza transmiterea si receptionarea de mesaje audio de la distanta, inclusiv din alte locatii.

Caracteristicile principale includ:

  • Imagini video cu rezolutie de 5 MP, insotite de comunicatie audio bidirectionala;
  • Sisteme de analiza audio si video preinstalate;
  • Monitorizare de la distanta cu protejarea confidentialitatii si intimitatii persoanelor;
  • Rezistenta la curatarea cu produse chimice;
  • Aplicativitate multipla si rentabilitatea investitiei.

Noua camera multifunctionala de tip dome AXIS Q9307-LV reprezinta o solutie rentabila si permite instalarea facila, prin montarea unui singur dispozitiv. In plus, sistemele de analiza video si audio sunt incluse gratuit. Camera este rezistenta la vandalism si poate face fata curatarii zilnice cu agenti chimici, fara deteriorarea invelisului din plastic. De asemenea, Axis Edge Vault, o platforma de securitate cibernetica bazata pe hardware, protejeaza dispozitivul si informatiile sensibile impotriva accesului neautorizat.

Aflati mai multe despre acest dispozitiv multifunctional de monitorizare audio-video de la link: AXIS Q9307-LV DOME CAMERA.

Echipa ELKO Romania va poate da mai multe informatii despre solutii de securitate, cu posibilitate de demo de produs sau Proof of Concept, in vederea evaluarii aplicabilitatii in diverse scenarii de utilizare (solutii@elko.ro).

Despre ELKO Group si ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, reprezentand peste 350 de producatori. Cu o experienta de peste 30 de ani, compania ofera o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 10.000 de retaileri, producatori de calculatoare, integratori de sisteme si companii din diferite domenii, in 13 tari din Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a ELKO Group in 2022 s-a ridicat la 1.516 miliarde USD (1.427 miliarde EUR), cu o rata de profitabilitate bruta de 9.4%. Mai multe informatii la www.elkogroup.com.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game extinse de echipamente si solutii IT. Portofoliul sau include PC-uri, componente hardware, electronice pentru uz casnic si de birou, telefoane mobile, software, infrastructura IT si solutii de stocare, solutii de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicatii, precum si electronice de consum. ELKO Romania comercializeaza aceste produse exclusiv prin intermediul partenerilor sai: reselleri, retaileri, magazine online, companii specilalizate in proiectarea, instalarea si distributia de solutii IT, sisteme de comunicatii si de supraveghere video. Aceasta abordare permite ELKO Romania sa acopere toate canalele de distributie IT & Telecom si sa ofere solutii complete si adaptate pentru diversele nevoi ale clientilor sai. Mai multe informatii la: www.elko.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post TikTok revine ca Partener Oficial de Divertisment al Eurovision 2024
Next post Cum să alegi agenția imobiliară potrivită pentru apartamentele de vânzare în București