Toate institutiile publice, atat private cat si de stat, au ceva in comun – este vorba despre covoare profesionale. Inainte sa va uitati lung sau sa ridicati o spranceana, trebuie sa stiti faptul ca nu este o gluma, ci o afirmatie cat se poate de serioasa. Adevarul este ca multe persoane nu observa aceste covorase, nici macar nu le acorda importanta asa multa, dar ele sunt produse care prezinta o serie de avantaje, pe care nu ai cum sa o treci cu vederea. De exemplu, pozitionate la intrarea / iesirea unei cladiri, acestea retin cea mai mare parte din murdaria de pe talpile pantofilor si ajuta la mentinerea curateniei interioare pentru o perioada mult mai lunga de timp. Face sens?

Iata, asadar, trei tipuri de covoare profesionale, care sunt foarte apreciate in institutiile private sau de stat si care mereu vor avea parte de aprecierea acestora:

  • Covorase dezinfectante: aceste covorase sunt recomandate pentru multitudinea de zone industriale, zone din segmentul alimentar, medical si asa mai departe. Acestea asigura o igienizare profesionala a spatiilor si o curatenie de lunga durata;
  • Covorase HORECA si mocheta de birou: covoarele de tip HORECA sunt des utilizate in lanturile hoteliere in special. Pot fi folosite atat la intrare sau la iesirea din cladire si pot fi personalizate cu logo-ul firmei. Pe de alta parte, mochetele de birou pot fi folosite in birouri sau in sali de sedinte, pentru a le oferi acestora un aer mai elegant si rafinat;
  • Covoare exterior: puteti opta (si este recomandat sa faceti acest lucru) pentru covoare antiderapante. Special construite pentru a rezista la factorii de uzura externi, covorasele profesionale pentru exterior sunt realizate din materiale de cea mai inalta calitate. De asemenea, covorasele sunt extrem de rezistente la trafic intens si mentin curatenia pentru mai mult timp.

Stiti de unde achizitioneaza institutiile toate aceste covoare? De pe Covoare-profesionale.ro – este cel mai cunoscut si apreciat magazin online, care ofera o gama profesionala de covoare, la un raport calitate / pret extrem de bun. Avand o experienta de 12 ani in domeniu, site-ul este unul dintre brand-urile puternice de pe piata din Romania. Dedicat solutiilor complete si inteligente de igienizare si curatare a spatiilor, acesta vine cu produse variate si profesionale, dedicate oricarui tip de afacere. Avand o echipa puternica de specialisti in spate, tehnicienii lor va pot ajuta sa alegeti cele mai potrivite solutii, indiferent de tipul afacerii pe care o dezvoltati, astfel incat sa aveti parte doar se rezultatele pe care vi le doriti.

Covoarele profesionale si-au gasit un loc in aproape toate institutiile publice, fie ele private sau de stat. Daca vrei sa le descoperi si tu, atunci o vizita pe Covoare-profesionale.ro este tot ce ai nevoie – in plus, o sa gasesti categorii de produse care sigur iti vor face cu ochiul si pe care sigur vei dori sa le achizitionezi personal. Mereu am considerat ca nu exista termeni de comparatie, atunci cand vine vorba de calitate – la fel se intampla si in cazul celor de la Covoare-profesionale.ro, care pun intotdeauna calitatea pe primul loc.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Infiintare firma pentru o cauza nobila
Next post De ce trebuie sa colectezi deseurile selectiv?