Bine este sa ai grija de toti oamenii din jurul tau, chiar si prin serviciile pe care i le oferi si sa apelezi la oameni cu experienta pentru infiintare firma.

Fiecare om are un talent: stie sa faca o mancare de-ti lasa gura apa, are spirit gospodaresc, scrie frumos, compune versuri, picteaza, canta sau traduce perfect un text. Necultivata, acesta insusire a fiecaruia dintre noi va muri inainte sa rodeasca.

Mi-a placut zilele trecute un interviu de la televizor, in care un intreprinzator spunea ca a infiintat firma pentru o cauza nobila: sa isi hraneasca mereu clientii sanatos!

La ce s-a gandit? Sa furnizeze la domiciliu mancare facuta din cele mai bune ingrediente si in conditii de maxima igiena ca oamenii sa nu mai manance hrana procesata.

A apelat la Fabrica-de-firme.ro si a fost sfatuit sa pregateasca acte si bani pentru srl-d, solutie ideala pentru tineri, care in acest mod sunt scutiti de multe taxe.

A inceput cu o suma mica si cu un volum mic de comenzi, iar astazi, cifra de afaceri este de ordinul zecilor de mii de euro. Consumatorii ii sunt recunoscatori, fiindca in acest mod se hranesc sanatos, nu fac niciodata indigestii si nu mai acumuleaza kilograme in plus.

Ulterior, a trebuit sa apeleze din nou la firma care il ajutase la inceput si sa solicite infiintare SA, deoarece mai multi asociati s-au alaturat proiectului.

Omul era foarte multumit ca prin activitatea prestata a schimbat in bine modul de viata al multor oameni si acestia sunt pe deplin fericiti.

Exista multe activitati cu scop nobil la care trebuie sa va ganditi si pe care sa le demarati, sa faceti oamenii din jur mai sanatosi, mai fericiti si mai optimisti, iar Fabrica-de-firme.ro este aliat de nadejde al tuturor oamenilor cu spirit intreprinzator. Este necesara o vizita la sediul firmei cu toate actele puse in ordine, cu banii necesari. Dupa discutii lamuritoare se semneaza contractul de prestari servicii si dupa putin timp, primesti actele care dovedesc infiintarea firmei tale si faptul ca te afli legal in slujba semenilor tai.

Ganditi-va la toate activitatile nobile pe care le puteti presta in slujba celor dragi si contactati partenerul care are grija de obtinerea actelor necesare infiintarii firmei voastre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Importanta unei bucatarii functionale
Next post Tipuri de covoare profesionale apreciate in institutiile private sau de stat