Bucurestiul, supranumit Micul Paris, este unul dintre cele mai cautate orase din tara datorita urmatoarelor aspecte pozitive prin care se remarca:

-oportunitati de dezvoltare personala. In acest oras se afla un centru universitar renumit si scoli foarte bune. Adultii gasesc posturi specifice pregatirii lor cu salarii foarte bune, dar pot urma si cursuri de calificare sau programe de reconversie profesionala. Niciun oras din tara nu are atatea oportunitati la acest capitol, cum are Bucurestiul.
-parcuri multe si frumoase si salilor de sport in care se poate faca miscare zilnic. In parcuri se pot folosi gratuit 100% aparatele puse la dispozitia oamenilor pentru arderea caloriilor, punerea in valoare a diferitelor grupe de muschi. Chiar daca un abonament la sala costa, sanatatea fiecaruia dintre noi este asa de scumpa, incat merita efortul.
-nenumarate posibilitati de petrecere a timpului liber. In Bucuresti orice persoana gaseste ceva pe placul sau de facut. Gurmanzii au la dispozitie restaurantele si terasele, iubitorii de cultura si de arta teatrele, muzeele si expozitii de pictura si de sculptura, melomanii concertele, iar iubitorii de shopping mallul.
Aici se organizeaza targuri si concerte de Craciun, dar si intreceri sportive si pentru publicul larg. Copiii pot fi inscrisi de la o varsta frageda la inot sau atletism, cluburi de pictura sau la ore de dans.
-magazinelor si supermarketurilor in care gaseti tot ce vrei.

Sper ca ati inteles de ce iubesc oamenii acest oras. Cel putin de sarbatori, parcurile devin feerice si magazinele la fel. Parca te transferi intr-o lume de basm. Nu pot sa nu ma simt din nou copil, vazand atat de multe decoratiuni de Craciun in magazine, piata plina de vasc si de brazi argintii, iar peste tot colinde curate imi picura in auz.
Pentru toate acestea si de dragul familiei noastre am decis sa ne cumparam un apartament in Bucuresti, dar nu oriunde, ci in Militari residence.
In Militari gasesti tot confortul din lume si toata siguranta de care ar trebui sa se bucure un om. Fiind un cartier nou, iar blocurile din cele mai rezistente materiale, cu beton armat si caramida ultrarezistenta, cu acoperisurile bine fixate, locuitorii din Militari-residence nu se tem de vreun accident nici in afara blocului, nici in apartament.
Imaginile vizuale sunt frumoase si in parc, dar si printre blocuri, fiindca termopanele albe sau maro si culorile placute ale imobilelor se armonizeaza bine cu vegetatia din jur.
In Militari-residence exista zone cu vegetatie de vis. Fantanile arteziene, cascadele si restaurantele infrumuseteaza locul, iar oamenii sunt foarte multumiti de ceea ce vad, dar si de ceea ce au. Exista aici sali de sport cu aparatura moderna, saloane de evenimente si locuri in care se poate manca ieftin si bine, dar se poate comanda si mancare pentru acasa.
Cireasa de pe tort este insa reprezentata de catre piscina exterioara, in care poate inota oricine locuieste in zona.

Mijloace de transport in comun variate pot fi luate de la statiile din apropiere si cu ajutorul lor poti ajunge in orice punct al orasului.
In 10 minute de mers pe jos se ajunge la metrou, tot in 10 minute, locuitorul ajunge la piata aprovizionata sau la supermarketuri.
Ce ar putea sa isi doreasca mai mult cineva? Camerele apartamentelor sunt spatioase si luminoase, toate locuintele bine izolate fonic si termic.
De afara nu se aude nici musca, iar cei din casa pot dormi cand vor, in plus factura la incalzire va fi foarte mica, fiindca nu se mai pierde deloc caldura.
Bucurestiul este un oras frumos, dezvoltat care are scoli bune, este renumit pentru cele mai mari salarii din tara, dar si pentru numeroasele sale parcuri si gradini.
Moda incepe de aici, tehnologia se lanseaza mai intai aici si dupa aceea se raspandeste prin tara.

Militari este un cartier cu locuinte noi si confortabile, de parca ar apartine milionarilor in euro.
Pretul lor este cat se poate de accesibil, mai ales ca dezvoltatorul a eliminate comisioanele si costurile ascunse si accepta plata in rate a locuintelor. In plus, exista garsoniere de mai multe tipuri, in functie de marimea acestora, apartamente cu doua camera si apartamente cu trei camere.
Poate ca daca va faceati casa, nu ati fi avut posibilitatea sa pardositi apartamentul cu placi ceramice din Spania si din Italia, dar dezvoltatorul a ales ce este mai frumos pentru beneficiarii sai.

Locuinte de vis in care confortul este la el acasa si linistea domneste, de aceea, in prezent apartamentele de aici se vand cel mai bine. Liftul modern si tacut este omniprezent in toate blocurile, iar oamenii il folosesc cu incredere stiind ca este garantat.
Chiar daca esti un impatimit al miscarii, cu bagajele in maini nu poti urca pana la etajul cinci sau sase.
Pariati pe Bucuresti, cumparati un apartament in cartierul Militari-residence si nu veti regreta, fiindca strazile sunt netede ca in palma, oamenii linistiti, cladirile noi si sigure!
Este atata frumusete in jur si lux, incat vei regreta orice secunda petrecuta departe de acest loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post TRAINING AGILE HR PENTRU PROFESIONIȘTII DIN CLUJ
Next post RAZER JUNGLECAT TE AJUTĂ SĂ TE CONCENTREZI ASUPRA ACȚIUNII DE PE DISPOZITIVELE MOBILE FĂRĂ SĂ ACOPERI ECRANUL CU DEGETELE