Noul controller de gaming mobil dezvoltat de Razer le oferă smartphone-urilor Android precizia și confortul specifice consolelor

 Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat Razer Junglecat, noul controller de gaming mobil cu configurație duală pentru utilizarea în mod mobil sau desktop.

Jucătorii competitivi care folosesc dispozitive mobile au nevoie de control tactil precis, ceea ce duce la obstrucționarea vederii asupra ecranului, din cauza poziționării degetelor pe ecran. Multe dintre titlurile aparținând genurilor battle royale, first person shooter sau jocuri cu lupte necesită aplicarea unor mișcări precise, care forțează jucătorii să adopte poziții incomode ale mâinilor, încercând simultan să vadă ce se întâmplă pe ecran și să-și controleze personajul.

Precizie portabilă

Noul Razer Junglecat rezolvă această problemă, păstrând ecranul liber, astfel încât jucătorii să vadă 100% din acțiune, în același timp asigurând o schemă de control precisă și confortabilă. Controller-ul încorporează câte un stick analogic și butoane de tip bumper pe ambele părți, iar pe partea stânga a fost amplasat un D-pad cu 2 axe, în timp ce partea dreaptă găzduiește patru butoane.

Razer Junglecat are două moduri de utilizare distincte. În modul mobil, unul sau ambele controllere se atașează carcasei de smartphone incluse*, oferind astfel o priză confortabilă și sigură. În mod alternativ, controllerele se pot atașa de un suport dedicat și folosit cu smartphone-uri sau tablete Android ale căror dimensiuni le depășesc pe cele ale carcaselor din pachet. În modul desktop, controllerul poate fi conectat la PC-uri compatibile, care rulează sisteme de operare Windows.

În ambele moduri, Razer Junglecat folosește o conexiune Bluetooth cu consum de energie și cu latențe reduse, caracteristici esențiale pentru jucătorii pasionați. O singură încărcare folosind cablul USB-C inclus în pachet asigură o durată de folosire de până la 100 de ore, putând astfel  asigura mai multe sesiuni de gaming prelungite.

“Gaming-ul mobil este îngreunat de faptul că jucătorii sunt nevoiți să-și pună degetele pe ecran pentru a putea controla jocul,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice din cadrul Razer. “Razer Junglecat îmbunătățește considerabil experiența de gaming mobil prin funcțiile oferite de cele două controllere, care pot fi folosite fără să fie afectată vizibilitatea asupra ecranului.”

Personalizarea experienței de joc prin aplicația Razer Gamepad

Aplicația Razer Gamepad recunoaște cele mai populare jocuri mobile, oferind o schemă de control creată special pentru fiecare titlu compatibil. Schemele de control oferite de aplicația Gamepad pot fi personalizate de utilizatori, care au posibilitatea de a redefini funcțiile diferitelor butoane. Mai mult și senzitivitatea thumbstick-urilor poate fi ajustată, o funcție foarte utilă atunci când precizia este crucială, ca de exemplu în cazul jocurilor de tip first person shooter.

Pentru mai multe informații despre Razer Junglecat, vizitați această pagină.

DESPRE RAZER JUNGLECAT

  • Conexiune Bluetooth Low Energy (BLE)  (compatibilă cu Android™ 7.0 Nougat sau mai nou, Windows® 8.1 sau mai nou)
  • Durată de funcționare de peste 100 de ore
  • Design special care permite o priză confortabilă cu ambele mâini
  • Încărcare prin USB-C
  • Aplicația Razer Gamepad (Android™ 8.0 Oreo sau mai nou)

* Carcase incluse:

SUA – Razer Phone 2, Samsung Galaxy Note 9, Samsung Galaxy S10+

Restul lumii – Razer Phone 2, Huawei P30 Pro, Samsung Galaxy S10+

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Prețuri pornind de la 119,99 Euro

Razer.com – disponibil acum

Pentru mai multe detalii vizitați această pagină.

IMAGINI DE PRODUS

LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 70 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are optsprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *