S-a demonstrat practic si stiintific ca femeile sunt greu de multumit in orice situatie, cu precadere atunci cand vine vorba despre actul sexual. Pe baa acestui fond putem afirma cu usurinta ca barbatilor le revine una dintre cele mai dificile sarcini atunci cand vine vorba act sexual implinit, la nivelul ambelor tabere. Insa, in ciuda acestui fapt, barbatii nu par sa fie deloc deranjati. Dimpotriva! O astfel de femeie este o adevarata provocare cu care acestia tind sa se mandreasca odata ce au reusit sa-I ofere momentul mult asteptat.

Cum sa te asiguri ca o duci garantat in punctul culminant, plin de extaz

Apeleaza in primul rand la un preludiu indelungat care va creste din start calitatea actului sexual. Preludiul trebuie sa fie insotit de cat mai putine cuvinte care nu-si au rostul in contextul prezentat. De altfel, o conversatie nefondata sau lipsa apetitului sexual diminueaza sansele unui moment cu adevarat incitant. Cucereste-o prin soapte fierbinti la ureche, prin mangaieri tandre, facand-o astfel sa se simta dorita, iubita si in siguranta pe intraga durata a actului.

Ulterior poti apela la diferite tehnici, pozitii noi si jucarii sexuale pe care le poti procura dintr-un sex shop online in perfecta discretie. N-ar fi deplasat sa vorbiti despre acest lucru daca relatia de cuplu dateaza de o vreme indelungata, timp in care I-ai demonstrat ca poate avea incredere in tine. Jucariile sunt sexuale pentru toti cei care vor o calitate ridicata a vietii sexuale si in acelasi timp, o durata ridicata a cuplului in sine. Seria de vibratoare lelo detine tot ceea ce si-ar fi putut dori orice femeie din punct de vedere sexual. Exista vibratoare diverse pentru fiecare in parte, inclusiv vibrator special si jucarii sexuale pentru incepatori, care va vor ajuta sa descoperiti impreuna tainele si avantajele utilizarii acestora in viata intima, de cuplu.

In cazul in care doresti si sa previi aspectele nedorite ale actului sexual, iti recomand sa nu uiti de metodele de contraceptie potrivite ce previn nu doar sarcinile nedorite, ci si transmiterea unor boli sexuale. Poti opta si pentru lubrifianti si fel de accesorii similare pentru a spori intensitatea placerii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Febra admiterii la facultate sau angajari studio videochat de lux?
Next post O agentie de marketing online la care trebuie sa apelati!