Recent, am descoperit site-ul celor de la Nice Romania, o firma cu peste 30 de ani de experienta in domeniul usilor automatizate. Fiind inspirat de un coleg de munca care si-a instalat porti culisante automatizate de la Nice, am dorit si eu sa imi imbunatatesc casa.

Am intrat pe site pentru a vedea ce ofera si am fost surprins de oferta. Nice pune la dispozitia clientilor atat sisteme pentru automatizari porti batante Nice, cat si bariere automatizate sau usi de garaj care functioneaza tot pe acest sistem.

De ce sa investesti intr-un astfel de sistem?

In primul rand, casa va fi mai sigura, deoarece aceste sisteme automatizate de la Nice se activeaza pe telecomanda, iar cine nu detine controlul, nu intra pe poarta sau pe usa.

Ofera mai multa siguranta copiilor, in special daca deschiderea de la poarta casei are o iesire direct in strada. Cu sistemele Nice, nici nu trebuie sa iti a duci aminte sa inchizi poarta, deoarece odata ce este activata pentru deschidere, la interval de un minut se va inchdie automat si astfel membrii familiei sunt in siguranta.

Un sistem de porti batante automatizate creste substantial valoarea proprietatii in cazul in care vrei sa iti evaluezi locuinta si terenul pentru vanzare.

Totul va arata mult mai modern. De asemenea, ofera incredere locuitorilor si, in acelasi timp, intimideaza hotii, deoarece acolo unde sunt usi automatizate gasim si camere de supraveghere.

Nice ofera si o gama de produse din categoria automatizari usi garaj, care devine ceva indispensabil atunci cand ai multe unelte scumpe la vedere sau doresti sa bagi masina in garaj si sa nu aiba nimeni acces la ea.

Alegand sa instalez Nice, nu numai ca mi-am asigurat obiectele din garaj, ci intreaga proprietate se afla in siguranta.

Numele firmei Nice provine de la orasul din Sudul Frantei, Nisa, unde a fost inregistrat primul client in anul 1990.

Alte avantaje ale portilor automate:

Puteti instala un sistem de automatizare pentru poarta pe orice tip de material, cum ar fi: lemn, aluminiu, sau combinatie de lemn cu metal. Exista mai multe tipuri de porti si pentru toate se gasesc automatizarile potrivite. Puteti instala automatizari porti culisante Nice, batante, sau chiar si automatizari usi de garaj sectionale.

O poarta poate fi actionata de la distanta, cu ajutorul unei telecomenzi sau poate fi deschisa dintr-un videointerfon instalat in casa. Pe langa, exista comunicatoare GSM care se ataseaza portillor si le puteti deschide chiar si din telefonul mobil. Astfel nu trebuie sa iesiti in ploaie si ramaneti in siguranta in masina in timpul deschiderii portii.

Portile automatizate sunt cele mai bune in scopuri de securitate, si sunt in masura sa iti ofere securitate maxima la intrarea in curte. Aceste porti sunt realizate cu tehnologie de ultima generatie si sunt gandite pentru a oferi securitate. Motoarele sunt foarte puternice si tin poarta inchisa cu ajutorul unei yale. Astfel, este aproape imposibil ca cineva sa iti incalce proprietatea.

Portile de la Nice sunt foarte populare datorita functionalitatii lor. Portile automate combina securitatea cu comoditatea si confortul. Orice proprietar de casa ar trebui sa isi instaleze asemenea porti si sisteme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Care sunt cele mai populare accesorii gsm?
Next post Cumpara bitcoin ca economiile sa se inmulteasca!