Nu exista persoana in ziua de astazi care sa nu fi investit macar odata in accesorii gsm pentru telefonul lor. Cel mai bun magazin de unde putem cumpara aceste obiecte se numeste Etuo si este specializat in comercializarea de accesorii telefoane.

 

Site-ul ofera produse precum folie protectie telefon, cabluri usb, memory stick-uri, huse de telefon, carcase de protectie si multe altele.

 

Telefonul smartphone este cel mai comun gadget pe care aproape toti il folosim, in fiecare zi, in diverse scopuri, iar cel mai uimitor lucru este compatibilitatea cu o mare varietate de accesorii. Deci, in timp ce va ganditi sau doriti sa utilizati telefonul smartphone, cat mai mult posibil, atunci ar trebui sa gasiti oricum cele mai bune accesorii Smartphone.

 

Incarcatoare portabile – Cea mai importanta parte a unui smartphone este bateria. De aici vine energia pentru al mentine in viata. Dar, pe masura ce avem nevoie, capacitatea acumulatorului nu este suficienta. De aceea, oamenii cumpara incarcatoare portabile, pe cat posibil, pentru a le folosi cand este nevoie.

 

Selfie Stick – Este dificil sa vedem in ziua de azi o persoana  care are un smartphone si nu isi face un selfie. Dar, pentru a face un selfie de calitate, trebuie sa iti achizitionezi un selfie stick. Exista multe stick-uri de calitate superioara pe care le puteti cumpara.

 

Pentru autocolante cu trepied, puteti verifica autocolantul Fugetek Selfie Stick & Tripod – un stick profesionist sau Erligpowht Selfie cu extensie detasabila, cu telecomanda detasabila si trepied. Trepiedul telefonic UBeesize si trepiedul flexibil UBeesize sunt, de asemenea, extraordinar de bune si de usor de utilizat.

 

Suport telefon auto – Uneori este nevoie sa monitorizati telefonul inteligent in timp ce conduceti, ca si cum ar trebui sa vizionati GPS-ul pentru a cunoaste directia exacta sau pentru a primi un apel. Indiferent de nevoile voastre, este dificil sa utilizati Smartphone-ul ca de obicei. Dar, folosind o masina de montare, puteti utiliza telefonul inteligent foarte usor pentru scopuri diferite, care stau in fata conducerii.

 

Suporturi telefonice pentru biciclete – Daca va place sa practicati ciclism si doriti sa pastrati Smartphone-ul mai la indemana in timp ce sunteti pe bicicleta, un suport ce poate fi  montat pe bicicleta este esential pentru tine. Pur si simplu, folosind o masca de biciclete, puteti obtine toate avantajele cu usurinta in timp ce faceti ciclism. De exemplu, puteti viziona navigarea prin GPS chiar pe telefon.

 

IPOW Bike Mount si Vibrelli Universal Bike Phone Mount sunt doua dintre ele cele mai populare monturi pentru biciclete, usor de reglat cu aproape toate tipurile de telefoane inteligente, necesita doar 2 minute pentru instalare.

 

Fitness Trackers. Astazi, cu aplicatiile Smartphone puteti face multe, chiar puteti urmari starea utilizatorului de fitness. Dar, inainte de a incepe, aveti nevoie de un tracker de fitness excelent, care va permite sa urmariti si sa calculati ritmul cardiac (HR), arderea caloriilor, scorul cardio, contorul pasilor, monitorizarea somnului, alarmele, urmarirea intregii activitati si mult mai mult decat va puteti imagina.

 

Multitudinea de accesorii GSM o putem gasi pe Etuo.ro!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Brother anunta patru solutii noi pentru activitatea de birou
Next post Sisteme moderne de inchidere la Nice