Inima s-a oprit si ceasul individual a stat o data cu ea. Mai intai omul a simtit chemarea pamantului devenind greu ca de plumb, cu miscari asemenea unei jucarii stricate, apoi usor ca fulgul, pregatit sa zboare spre cer, sa atinga stelele cu fruntea si sa isi scoata degetele prin firele de iarba.
Omul poate deveni floare de cires, mac inalt unduindu-se pe mormant, lacrima cazuta in amintirea sa si clipele acelea poleite cu aur pe care cei dragi le-au pierdut pentru totdeauna.
Asta lasam in urma, momente luminoase si valoroase, de aur sau clipe de groaza.
Sunt oameni carora nu le pasa de amintirile ce le lasa celor apropiati. Ba, parca fac inadins, se poarta oribil ca durerea sa nu fie atat de mare si despartirea grea.
Dar dreptul la inmormantare si la un mormant il are deopotriva omul bun si omul rau, in semn de respect ca a trait, a muncit, a adunat lucruri pe acest pamant, a facut copii, pe care i-a ajutat sa creasca, dupa cum l-a lasat inima: in pace, sa simta din plin unicitatea copilariei sau in teroare, sa fie marcati toata viata.


Servicii funerare si pompe funebre Botosani este alaturi de familia indoliata si echipa profesionisti munceste neintrerupt de la semnarea contractului si pana la asezarea mortului in groapa sau in cavou.
Este o munca dificila si presupune multa alergatura din momentul inregistrarii decesului, pana la inmormantarea trupului neinsufletit.
Pompe funebre si pompe funebre Botosani m-au atras prin complexitatea serviciilor ireprosabile, dar si prin sensibilitate si conceptiile sanatoase despre viata si moarte. Prin versurile eminesciene, ei incurajeaza pe cei ramasi in viata, carora li se va face cumplit de dor de cei care pleaca:” Căci moarte nu există, şi ce numeşti tu moarte, /E-o viaţă altfel scrisă, în sfânta firii carte.”
Moartea trebuie sa fie conceputa ca fiind o viata scrisa diferit, sa ne putem impaca in timp cu disparitia bunicilor, a parintilor, a unchilor si matusilor, a fratilor, surorilor, vecinilor, prietenilor si in ultima instanta cu propria noastra disparitie.

Un alt lucru pe care l-am descoperit in prezentarea lor si care m-a cucerit pe deplin a fost indemnul adresat celui care pierde pe cineva drag sa isi ia timp si in momentele acelea putine si unice sa stea langa decedat.
Cand il mai avem intre noi 2-3 zile, nu ne permitem sa pierdem clipele acelea pretioase! Pentru ceea ce fac pentru cel trecut in nefiinta, dar si pentru supravietuitorii sai, 07funerare.ro si firma de pompe funebre din Botosani merita tot respectul si toata pretuirea din lume.
Mai intai cat de greu ar fi, fara dispeceratul funerar care este deschis non stop si pregatit sa redirectioneze lumea care are nevoie catre cele mai bune servicii de pompe funebre din apropiere! In momentele acelea grele nu mai este timp de cautat partenerul onest si priceput care sa ajute la organizarea ceremoniei.

07funerere.ro ne face legatura direct cu partenerii sai verificati: firme de servicii funerare din toata tara, cele mai bune dintre ele.
Din moment ce ai intrat pe site-ul dispeceratului, poti fi sigur ca esti pe maini bune, indiferent ce firma de pompe funebre ai alege.
Toate firmele prezentate pe platforma au servicii complexe care privesc atat pregatirea mortului, cat si punerea la punct a actelor necesare, dar si operatiuni de manipulare-transport, organizare parastase sau impartirea de pachetele, rezervarea bisericii sau a capelei, coroane funerare din flori naturale insotite de mesajul potrivit.
Cred ca ati inteles cat de mult se lucreaza pentru o inmormantare, fara ca personalul care se ocupa sa obiecteze ca este zi de sarbatoare sau ca este o ora tarzie ori mult prea devreme, fiindca altii inca dorm!

FUNERARE ROTARIU SIMAL SRL personalizeaza serviciile funerare tinand cont de dorintele apartinatorilor sau de dorintele defuctului legate de inmormantare, daca le-a marturisit cuiva, iar acesta intentioneaza sa le dea curs.
Cred ca as indeplini fara sa stau pe ganduri orice dorinta postuma, sa imi stea in putinta acest lucru.
Apreciez firmele de servicii funerare care te ajuta si care nu au liniste, pana ce decedatul nu se odihneste la locul sau.
“Căci moarte nu există, şi ce numeşti tu moarte,/ E-o viaţă altfel scrisă, în sfânta firii carte”, spunea Eminescu, in timp ce Blaga ne pregatea din timpul vietii pentru marea trecere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Cartushop.ro ofera servicii de colectare si reciclare cartuse goale
Next post Niciun party pentru burlacite fara accesorii petrecere