Cand vine vorba despre aspect, orice femeie viseaza sa arate extraordinar de bine. Chiar daca multe spun ca pentru ele aspectul nu conteaza, la un moment dat in viata, vor realiza ca imaginea le defineste adesea. Desigur, este important sa avem un caracter frumos, insa atunci cand armonizam aceasta trasatura a noastra si cu un corp pe masura, succesul va fi garantat. Cand vorbim de succes, nu facem referire doar la succesul in relatii. Chiar si viata sociala sau cariera noastra pot depinde de modul in care aratam. Sunt job-uriunde chiar trebuie sa arati foarte bine pentru a putea lucra. Este vorba despre artisti, despre hostess, insotitoare de zbor, prezentatoare TV si orice altceva unde tu reprezinti primul contact al oamenilor din exterior cu compania, firma sau institutia respectiva. Imaginea ta, ca femeie, conteaza mai mult decat crezi. Ti se vor deschide multe usi atunci cand arati bine, cand esti ingrijita si esti o persoana placuta.

Unul din aspectele cele mai vizate il reprezinta aspectul sanilor. Ne place sau nu, pentru femei, felul in care arata sanii reprezinta un atu in imagine. Conform statisticilor la nivel mondial, opertaiile de marire sani sunt cele mai cautate si cerute proceduri chirurgicale din ultimii ani. Insa, nu numai partea estetica sta la baza operatiilor de remodelare sau marire a sanilor. Mai sunt sunt si alte cazuri, cand din cauza unor traume, accidente sau maladii, este nevoie de o reconstructie mamara menita sa le redea acestor femei increderea in ele insele. cea mai buna alegere cand iti doresti marire sani este Doctor Renert. Este unul din cei mai cunoscuti si apreciati medici esteticieni din Bucuresti, multe vedete autohtone apeland la serviciile acestuia. Nu este vorba numai despre operatii estetice ce presupun marire de sani. Serviciile puse la dispozitia clientilor constau si in procedura de lifting facial, liposuctie sau orice alt tip de remodelare corporala, rinoplastie, marire sau remodelare a buzelor, tratamente cosmetice, dar si interventii pentru domni.

Revenind la procedura de marire a sanilor, trebuie sa stii mai multe detalii inaite de a apelala aceasta interventie. Este bine sa fii informata pentru a nu comite greseli ce te pot pune in pericol. De exemplu, trebuie sa stii ca implanturile se schimba odata la 10 ani si trebuie respectate intocmai specificatiile medicului pentru a evita anumite efecte adverse sau infectii. Pentru a te reface dupa o astfel de procedura, va fi necesara minim o saptamana de repaus. De asemenea, o perioada destul de mare nu va fi indicat sa faci niciun fel de efort fizic (pana la 12 saptamani). Cu cat te abati de la regulile impuse de medic, cu atat timpul de recuperare va fi si mai mare. Daca nu respecti intocmai sfatul medicului, in ceea ce priveste perioada de repaus, pot aparea foarte multe efecte negative neplacute, poate chiar foarte grave.
De asemenea, cel mai indicat este sa alegi un implant care sa fie proportional cu inaltimea si greutatea ta. Daca esti micuta de statura, trebuie sa iti pui un implant pe masura. Sunt femei care vor sani exagerat de mari. In afara de complicatiile ce pot sa apara, aspectul nu va fi nicidecum unul estetic. Inainte de a opta pentru primul implant, cel mai bine este sa te sfatuiesti cu medicul care iti va recomanda exact ceea ce ti se potriveste.

Daca doresti sa iti faci o operatie de marire a sanilor, trebuie sa te lasi de fumat. Nu ii ascunde medicului faptul ca fumezi doar pentru a va face interventia chirurgicala. Pot aparea complicatii grave, atat in timpul, cat si dupa operatie. De aceea, lasa-te de fumat cu ceva timp inainte de interventia chirurgicala. In plus, beneficiile pe care le vei avea din punct de vedere al sanatatii, dar si cele financiare, vor fi vizibile. Dupa implant, trebuie sa nu te alarmezi pentru ca implantul mamar se va simti difert la atingere. Este putin probabil sa nu iti dai seama de diferentele dintre un san cu implant si unul fara implant. Cu cat implantul este mai mare, cu atat se va simti mai mult si se va vedea ca nu este natural. De cele mai multe ori, este mai indicat sa se foloseasca implanturi mai mici, amplasate sub glanda mamara ori sub muschiul pectoral. Cat despre forma, daca sa fie rotunde sau anatomice, medicul te va sfatui ce sa alegi. De aceea, este necesar sa ai un medic bun, precum doctorul Gad Renert care nu va omite niciun aspect si va fi gata sa te sfatuiasca intocmai pentru a avea doar rezultate excelente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post TP-Link prezintă noua serie de routere din seria Archer A, destinată segmentului retail
Next post Traieste aventura cu un Circuit Maroc