Multi licentiati in contabilitate refuza sa profeseze acesta meserie pentru care s-au pregatit fiindca:
-contabilitatea implica o mare resposabilitate si o greseala poate fi fatala. In primul rand au fost cazuri de contabili care au facut inchisoare si de firme falimentate de contabili nepriceputi sau rau intentionati.
-profesia in sine este extrem de solicitanta, in timp ce veniturile unui contabil nu intra in topul celor mai bune salarii din tara noastra. Pot spune fara exagerare ca un contabil trebuie sa aiba vocatie asemenea unui professor, preot sau medic bun.Asa se ajunge la paradoxuri care guverneaza societatea si economia actuala: in ciuda numarului mare de absolventi, contabilii sunt in curs de imbatranire. Tinerii absolventii se reinventeaza si antreprenorii se confrunta cu o penurie de contabili.

Din pacate, intreprinzatorii nu au timp sa invete notiuni de contabilitate primara, astfel ca se apeleaza la pensionarii care lucreaza dupa metode antice.
Dragi intreprinzatori, va informez ca puteti combate cu succes penuria de contabilitate cu servicii contabilitate RealCont.ro extrem de avantajoase.

Firma Realcont.ro ofera clientilor urmatoarele beneficii:
-servicii prompte si perfecte la preturi oneste. Ei raspund intr-un timp record fiecarei solicitari, trimitand documentele de care este nevoie prin adresa de e-mail.
Contabilii cu vocatie de la Realcont.ro au o experienta de15 ani si mii de clienti multumiti, incepand de la PFA-uri si firme cu 10-15 angajati, pana la multinationale cu mii de angajati. Au fost si institutii, care au recurs la ajutorul lor, cand contabilii se aflau in concedii pe o durata mai mare si departamentul ramanea descoperit.


-economii substantiale cu cheltuielile pe care le-ar genera contabilii angajati pe perioada nedeterminata, care au nevoie de conditii materiale sa isi desfasoare activitatea in firma respectiva. Beneficiarii contabilitatii de la distanta au apreciat economiile ca fiind cuprinse intre 30-45%, iar anual se strage o suma frumusica din ele putand fi directionata catre investitii.
-asigurarea despagubirilor in cazul comiterii vreunei erori. Realcont.ro a luat acesta masura de precautie din respect fata de clientii lor.
-consultanta gratuita la cerere
-reprezentarea firmei in relatiile cu institutiile statului
-consultanta fiscala si activitati care tin si de resurse umane.
-la semnarea unui contract pe 12 luni, o luna servicii contabile gratuite, perioada de gratuitate stabilindu-se in urma tragerii la sorti.
O echipa profesionista reuseste sa suplineasca penuria de contabili intr-un mod cat mai eficient. De 15 ani se ocupa de acest lucru si este pacat ca nu este mediatizata suficient.
Ma bucur ca cineva din tara noastra s-a gandit sa suplineasca atat de elegant lipsa contabililor din Romania fiindca nicio activitate nu se poate desfasura fara evidentele clare ale veniturilor si cheltuielilor.

Este de asemenea necesar ca oamenii de afaceri din tara noastra sa cunoasca si sa actioneze in virtutea legilor fiscale aflate in vigoare, iar contabilii de la Realcont.ro tin pasul cu toate modificarile.
Ei sunt contabilii zilelor noastre: au competente digitale de exceptie, cunosc programele moderne de contabilitate si le aplica, sunt vorbitori excelenti de limbi straine, de aceea pot fi recomandati si strainilor care isi deschid firme aici la noi. Acesti profesioniti arhiveaza documente, dar stiu sa pastreze si confidentialitatea datelor oferite de clientii lor, cand este cazul.
Nu trebuie sa iti mai faci griji ca nu gasesti contabilul ideal pentru firma ta, fiindca servicii contabile ideale exista si te poti bucura de ele foarte usor. Este de ajuns sa intri pe site-ul oficial al firmei si sa le soliciti consultanta mai intai si serviile de care ai nevoie dupa aceea.

Tine minte numele firmei Realcont.ro si stabileste un parteneriat de durata cu acesti specialist!
Lista avantajelor va fi lunga si vei fi un proprietar de firma fara probleme. Nu vei avea grija ca evidentele contabile nu sunt corect facute si la timp, ca s-au facut erori la salarizare, ca nu au fost achitate impozitele la timp sau ca nu au fost platite toate taxele.

Contabilii cu vocatie pot lucra de oriunde, fara pretentii mari si fara eroare, ei evolueaza impecabil si conduc beneficiarii catre succes.
Profitati de acesta oportunitate, mai ales ca la 12 luni platite, una este gratuita.
1000 de firme de-as avea, la ei as apela pentru tinerea evidentelor contabile, fiindca stiu sigur ca acolo unde sunt ei exista onestitate, calitate, cunoasterae perfecta a legii si multe beneficii!
Acum este timpul sa pui la punct colaborarea cu acesti contabili cu vocatie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Realist și practic – Philips TV definește tendințele în designul televizoarelor
Next post Soluții complete de iluminat