Cred ca orice femeie isi doreste un bust frumos si sani mai ridicati, mai ales daca vorbim despre femeile care au o anumita varsta sau au nascut. Orice femeie care a trecut, de exemplu, printr-o nastere stie ca dupa perioada de alaptare este riscul ca sanii sa se lase si nu prea mai exista niciun remediu pentru revenirea la forma initiala, cu exceptia interventiei chirurgicale. Insa, o operatie de remodelare costa foarte mult si, in plus, nu orice femeie este dispusa sa treaca printr-o asemenea experienta traumatizanta. Deci, dragi doamne si domnisoare, cum putem rezolva problema fara a ajunge la bisturiu? Raspunsul este simplu: poti alege un sutien push up cu snur.

Pentru a avea parte de calitate, rezultate uimitoare si un pret mai mult decat accesibil, recomandarea mea ar fi sutienul de acest tip de la 8sec.ro. Iata de ce:
1. Sutienul disponibil la acest magazin este in doua culori: negru pentru momentele in care purtam tinute inchise la culoare si nude pentru tinute in culori deschise.
2. Este o piesa cu un design modern si anatomic si are avantajul de a fi fabricat dintr-o singura bucata. Purtarea acestui sutien iti va oferi un efect de ridicare si sprijin. De asemenea, forma bustului se poate prezenta de la o imagine discreta la una pronuntata. Asta se realizeaza cu ajutorul snurului.
3. Sutienul adera la corp intr-un mod extrem de confortabil, deoarece interiorul este acoperit cu silicon de tip medical. Asta deoarece sutienul nu prezinta bretele sau cusaturi. Nu vei risca sa se desprinda de pe piele.
4. Deschiderea aripilor preia surplusul de tesut adipos lateral, care cu un sutien normal poate sa aiba un aspect inestetic.
5. Este perfect pentru bluzele cu un decolteu adanc, pentru rochiile de seara fara spate si cu bretele, topuri, rochii de seara fara umar si asa mai departe. Practic, acest sutien este insesizabil sub imbracaminte, insa iti ofera un aspect perfect al bustului.

Cum se utilizeaza un asemenea sutien? Siretul este slabit si cupele de silicon se aplica pe piept. Apoi se strange siretul si se va crea o forma perfecta a decolteului. Va fi nevoie sa apesi cupele cu mainile pentru cateva secunde pentru o fixare mai bune. Acest sutien iti va oferi libertate de miscare si nu vei simti absolut deloc disconfort. Daca la sutienele obisnuite cu bretele si inchidere la spate uneori simti ca te strang, sau ca te irita, sutienul cu push-up nu iti va provoca asemenea neplaceri. Pentru un efect evident de push-up este recomandata fixarea cupelor cat mai departe una de cealalta. Apoi se va ajusta totul cu ajutorul snurului. Fiind dintr-un material flexibil, aplicarea si scoaterea acestui sutien este foarte simpla si usoara.

Cupele sutienului sunt lavabile, se curata cu apa si sapun. Adezivul nu se va distruge prin spalare. Lasat la uscat, acesta se va strange si se va regenera. In plus, trebuie sa stii ca adezivul este realizat dintr-un material ce nu provoaca iritatii sau reactii adverse. Desigur, daca ai o iritatie sau inflamatie, nu este indicat sa folosesti acest sutien pana cand te vei vindeca. De asemenea, nu il purta mai mult de 6 ore sau peste noapte.

Cu un asemenea sutien nu conteaza ce marime iti trebuie. Il poti purta in orice situatie. De asemenea, trebuie sa stii ca sutienul cu push-up nu este conceput pentru a mari sanii, ci pentru a-I ridica si a oferi un aspect placut bustului tau. Desigur, pentru femeile cu sanii foarte mici, aspectul se poate modifica putin, insa nu foarte mult. In schimb, vei avea un decolteu frumos fara prea mult efort. Asadar, sutienul cu push-up ofera in general mai multa sustinere si confort fata de un sutien normal. De asemenea, pe site-ul 8sec.ro poti descoperi ma multe tipuri de sutien push-up, pe langa cel cu snur. Daca nu te simti confortabil cu un sutien fara bretele, trebuie sa stii ca magazinul pune la dispozitie si sutiene cu bretele discrete, care au acelasi efect de ridicare. Pe site mai poti gasi si alt tip de produse destinate remodelarii corporale cu ar fi lenjeria modelatoare si pentru slabit, atat de indicata tuturor femeilor care au probleme cu silueta si vor un efect imediat.

Pentru mai multe informatii poti accesa site-ul 8sec.ro unde vei descoperi aceste produse minunate pentru aspectul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Fiecare cu setul sau de prosoape de baie
Next post Patulmeu.ro – lenjerii de calitate la preturi pentru toate buzunarele