Femeile au cautat idealul in frumusete, inca din cele mai vechi timpuri. Poate acest lucru s-a intamplat, deoarece femeile sunt asociate cu frumosul, in general. De-a lungul timpului, idealul de frumusete s-a schimbat mereu – in ziua de azi, majoritatea femeilor isi doresc buze pline, carnoase si voluptoase. De aceea, atunci cand acestea isi fac curaj sa apeleze la o clinica specializata, pentru astfel de interventii, primul lucru de care se intereseaza este pret marire buze botox. Tratamentul cu botox este o procedura non-chirurgicala, ce presupune injectarea de botox diluat intr-o solutie salina in zonele afectate de riduri, avand ca efect blocarea contractiei celulelor musculare si mentinerea unui aspect elastic a pielii.
Merita sau nu merita sa apelam la aceasta procedura? Tratamentele cu botox au un efect temporar, de cateva luni, insa este una din metodele putin invazive si usor de tolerat de catre corpul uman (de aceea sunt si extrem de solicitate). Asadar, acesta este avantajul principal pe care il are – este o investitie pe termen lung, care merita banii. Au existat totusi, in foarte putine cazuri, pacienti care au avut reactii adverse ale corpului sau dezvoltarea unor anticorpi ce fac astfel de proceduri ineficiente. Aceste riscuri sunt, insa, eliminate prin screening-ul ce se face pacientului inainte de orice interventie cu botox.


Ce mai trebuie sa stiti despre botox? Botoxul sau toxina botulinica, in principiu, este o substanta toxica pentru corpul uman insa, in cantitati foarte mici, bine dozate, poate sa rezolve una din principalele probleme ale pielii – indepartarea ridurilor. Treaba cea mai grea (injectarea botoxului), o realizeaza doar chirurgul estetician, in clinici moderne, in conditii de maxima siguranta si igiena. Toxina botulinica poate sa rezolve si alte probleme medicale, precum blefarosmasmul sau spasmul pleoapelor, strabismul, migrenele cronice, distonia – spasmul sever al muschilor umerilor, insa lista este mult mai lunga.
Daca esti in cautarea unei clinici specializate, in care poti avea parte de o interventie de marire a buzelor, iti recomand clinica Dr. Calu – dr. Calu este de profesie chirurg estetician, ce a indragit aceasta meserie inca dinainte de a o practica. A devenit un scop in sine pentru el sa descopere, sa invete si sa se perfectioneze in operatii de: augumentare mamara, rinoplastie, liposuctie sau alte tipuri de operatii estetice corporale. Acum, isi pune in slujba pacientilor sai cunostintele, abilitatile si experienta dobandita in cele peste 3.000 de interventii de chirurgie plastica si estetica, pe care le-a realizat pana in prezent (de la cele mai simple injectari de botox, la transformari radicale ale bustului, rinoseptoplastii sau reconstructii faciale).
Cat dureaza rezultatele botoxului? Efectul este vizibil in 2-14 zile de la injectare si dureaza, in medie, cam 6 luni. Aceasta schimbare se instaleaza diferit de la caz la caz, in functie de varsta, sex, dar si calitatea pielii. O evaluare corecta se realizeaza doar de catre medicul estetician, care efectueaza fotografii de control inainte si dupa tratament, la 7 si 14 zile. Oricine apeleaza la aceste interventii isi poate relua activitatea normala imediat dupa injectare (dar va trebui sa evitati in urmatoarele zile masajul local, expunerea la soare, sauna). Efortul fizic, machiajul si demachierea sunt premise (insa cu manevre precaute).
Doamnelor, cu cat ne mentinem mai mult tinere, cu cat trasaturile noastre sunt mai pline si mai ferme, cu atat ne simtim mai bine. De ce sa nu ne bucuram de toate aceste avantaje, mai ales acum cand medicina a avansat si a evoluat atat de mult? La ora actuala, exista o serie de proceduri estetice, minim invazive, cu rezultate imediate si vizibile in aceste sens, de care putem ‘’profita’’, pentru a obtine un chip tanar, buze senzuale, riduri cat mai putine si un zâmbet deosebit, doar cu ajutorul a doua substante revolutionare: botox si acid hialuronic.
O data cu trecerea timpului, indiferent de regimul alimentar pe care il avem, de sportul efectuat, de hidratare si de tratamentele conventionale (creme, masti), de protectia solara folosita, ridurile nu intarzie sa apara. Din fericire, avem mereu solutii salvatoare, care ne vor ajuta sa ne mentinem aspectul tanar pentru mult mai mult timp, iar aceste solutii sunt chiar revolutionare, datorita faptului ca au rezultate vizibile in cel mai scurt timp posibil. In plus, interventiile se fac numai cu echipamente si solutii de cea mai buna calitate, dozate corespunzator, pentru cele mai bune rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post 5 premii prestigioase de design pentru Philips TV
Next post Astazi nici piratii nu mai apar in filme cu dintii negri…