Eram copil, cand filmele cu pirati ma speriau, fiindca in afara faptului ca erau infricosatori oamenii aceia, mai aveau si ochiul acoperit cu banderola neagra si dintii negri, ingalbeniti, cariati sau lipsa!
Era dezastru in gura lor si atunci am aflat eu de scorbut, boala care se declansa din cauza vitaminei C si se manifesta prin pierderea dintilor.

Piratii din trecut nu aveau timp sa se duca la cabinetul stomatologic si ma intrebam la ce le folosesc lor averile, cand stau fara dinti, cum stau cei mai saraci si neglijenti oameni?
In noile filme cu pirati se face insa educatie stomatologice, fiindca oamenii care stau pe mari cu anii au totusi dantura intacta.


Daca in trecut actorilor li se simulau carii si probleme mari cu dantura, in prezent dintii lor fatetati fac furori printre admiratoare.
Oricine doreste dinti perfect aliniati, fara pata si smalt sarit poate solicita servicii de fatetare la cabinet stomatologie Aminov.

Traim putin si tocmai de aceea trebuie sa aratam perfect, iar frumusetea adevarata se intretine cu mari eforturi. Fatetele sunt atat de bine realizate, incat dintii par adevarate bijuterii. Megasmile ofera servicii stomatologice estetice, dar si de necesitate.
Daca vrei sa ai dinti ca vedetele, prezinta-te la cabinetele clinicii numarul de stomatologie din tara si solicita:

-obturatii de culoare a dintilor. Poti avea dinti incredibil de albi si ai posibilitatea sa pastrezi acesta nuanta cu ajutorul medicilor de la Megasmile.ro.
-accesorii dentare. Nu ma refer la aparate, ci la pietre pretioase, cristale care stralucesc, cand diva zambeste. Este suficient sa cada lumina dintr-un anumit unghi si sa ai impresia ca in gura ei sclipeste o stea. Accesoriile sunt bine fixate si in asa fel, incat sa nu dauneze dintelui.

-fatetare dentara sau coroane dentare ceramice care pot fi alese foarte albe sau cat mai aproape de culoarea naturala a dintilor.
-albire dentara, detartraj, remodelarea smaltului. Detartrajul tine si de estetica, dar asigura si sanatatea danturii.

Vedetele isi doresc astfel de servicii fiindca mereu se afla in prim-plan, la fel putem spune si despre oamenii care au grija de aspectul lor si sunt foarte pretentiosi. Altii se multumesc cu dinti sanatosi si atat.
In timp, dintii sunt afectati in mai multe moduri, dar stomatologii de la clinica prezentata mai sus le rezolva cu empatie pe toate. Iata ce se poate intampla cu dintii nostri:

-se pot caria, iar o carie netratata la timp duce la pierderea dintelui sau a maselei. Asa dispar potentialele legaturi care ar face reconstructia danturii mai usoara.
-se pot reteza din gingie. Cine merge repede la cabinet salveaza radacinile.
-nu mai taie, fiindca s-au tocit din cauza varstei. Stomatologul gaseste in mod cert o solutie.
-din cauza dintilor lipsa, cei ramasi se inclina sa acopere si locul ramas gol din vecinatate.
-cad toti dintii si aspectul este deprimant. Pierderea dintilor este mai traumatizanta decat albirea parului, fiindca parul il poti vopsi singura, acasa, dar dintii nu ii poti pune sau trata decat la cabinet si ai nevoie de ei sa te hranesti corect, sa vorbesti clar, sa arati decent.

Indiferent ce probleme legate de sanatatea danturii ai, mergi cat mai repede la cabinet ca acestea sa nu se agraveze. De pilda, daca mergi la prima suspiciune de paradontoza, medicul te poate ajuta cu tratamente, sa nut iti pierzi toti dintii si sa ti se intareasca gingiile.
Teama de dentist nu mai este de actualitate, deoarece:

1. Aparatura moderna diminueaza pana la anulare durerea. De pilda acul cu care se face injectia in gingie pentru extractie este minuscul, comparativ cu cel urias din trecut. Nici nu simti, cand acesta intra in jurul maselei ce urmeaza a fi extrase.

2. Exista mai multe tipuri de anestezie, in functie de modul in care pacientul isi manageriaza teama. Impreuna cu stomatologul poti alege o forma care sa iti dozeze curajul in cazul in care acesta lipseste cu desavarsire.

3. Lucrarile se executa rapid, iar medicii nu te tin pe scaun mai mult decat poti suporta. In plus comunica permanent cu tine si verifica daca simti disconfort.

4. Un tarif onest inseamna un termen mare de garantie al lucrarilor. Esti linistit sa stii ca un implant este garantat 10 ani, iar puntile si coroanele dentare metalo-ceramice au garantie de 5 ani si Puntile si coroanele ceramice pe zirconiu beneficiaza de garantie de 5 ani.

5. Achitarea serviciilor se poate face si in 12 rate egale fara dobanda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Pentru buze voluptoase, apeleaza la tratamentele cu botox
Next post Samsung anunță o nouă serie de soundbar-uri optimizate pentru televizoarele QLED