Imagineaza-ti ca te afli in plina vara. In fiecare seara la intoarcerea acasa iti faci dus, fiindca nu se poate altfel. Transpiratia cotidiana face ravagii. Sigur ca inainte de culcare te speli si pe cap, insa a doua zi nici nu se cunoaste, din cauza caldurii excesive acumulate peste zi. Transpiri din abundenta in dormitor, iar dimineata, parul este ud de parca te-ar fi plouat. Si-au pierdut volumul, arata deplorabil si nu poti sa mergi la serviciu cu el asa.

Prezenta unui uscator de par professional in casa ta, iti va permite sa te speli pe cap cu cateva minute inainte de a iesi din casa, iar parul tau va arata intr-un mare fel. La prima ora a diminetii, parul va straluci de curatenie si va fi plin de volum.

Am vazut multe fete care au acasa Wella Sahira Color uscator de par profesional 230 V 2000 W si isi permit sa iasa mereu in lume cu cel mai curat si stralucitor par datorita lui.

In prezent, pretul acestui dispozitiv minune este de 410 lei, reducerea fiind de 140 de lei. Cu acesta suma, clientele isi pot comanda sampon profesional, vopsea de par si oxidanti, ceara si gel de par, spuma si fixativ.

Wella Sahira Color uscator de par profesional 230 V 2000 W se afla pe stocul magazinului Icosmetics.ro si este deosebit de performant, dupa cum se poate observa din datele tehnice ale produsului.

Dispozitivul dispune de 4 temperaturi electronice si 2 viteze ale fluxului de aer. Pentru aerul rece exista doua butoane si optiunea de uscare cu difuzor urgenteaza operatiunea. Ecranul LED informeaza in orice moment utilizatorul despre tipul de uscare folosit: cu aer cald sau aer rece.

In ciuda performantei (in 5-8 minute se usuca perfect un par lung si des), uscatorul profesional de par este relativ usor cantarind numai 620 de grame. Merita sa va faceti cont pe site-ul magazinului prezentat mai sus, sa puteti finaliza comanda in 2-5 minute si sa fiti informati cu privire la toate promotiile de care puteti beneficia.

In acest moment, pe site, exista patru modele de uscatoare de par profesioniste deosebit de utile in orice anotimp. Si in zilele reci doamnele cochete, care se duc la serviciu cu masina personala se pot spala pe cap dimineata, inainte de plecare sa arate ca iesite de la coafor.

Uscator profesional de par GHD Aura, Laminair, tehnologie Cool Wall, 2 viteze, 3 setari temperatura, Cool Shot, Negru, intalnit in saloanele de coafura poate fi la fel de bine comandat si de catre persoanele fizice.

Acest uscator de par profesionist prezinta toate inovatiile in materie de uscare a parului si anume:

-aer cu 40 % mai concentrat, care face bine parului, intarind radacina si intinerindu-l

-coafarea si uscarea unor sectiuni individuale de par, fara implicarea celor din jur

-volum luxos de la radacina pana la varf, strategie care nu se poate aplica folosind un alt uscator de par.

In ciuda acestor inovatii, aparatul consuma cu 14 % mai putin decat celelalte aparate de acelasi fel, este cu aproape 30 % mai silentios si cu 20% mai usor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Echipa medicala de la IVORY este pregatita sa te scape de frica extractiilor dentare
Next post IKEA prezintă un nou mod de a reduce poluarea aerului din spațiile interioare cu ajutorul unei perdele