Pentru ca mai este putin si va veni Craciunul, trebuie sa ne gandim din timp ce fel de decoratiuni vom folosi in acest an. Desigur, unii vor zice ca nu le trebuie nimic nou si pot sa foloseasca si ceea ce aveau in anii precedenti. Insa, este recomandat ca decoratiunile de Craciun, dar si alte obiecte legate de aceasta sarbatoare sa fie schimbate din cand in cand. Asta, mai ales daca ne pregatim sa intampinam musafiri. Sunt convinsa ca fiecare dintre voi are pe cineva in casa, in aceasta zi frumoasa. Garantat, nu numai ca invitatii se vor minuna de calitatea obiectelor de decor, dar si atmosfera va fi una mai frumoasa, calda si de sarbatoare.

Trebuie sa te gandesti la fiecare detaliu, incepand cu masa de Craciun si terminand cu etajerele din biblioteca pe care este musai sa fie pus cate ceva. Un magazin unde, cu siguranta, vei gasi ceva pe placul tau, este Nobila Casa. Magazinul isi are unul din sedii in Miercurea Ciuc, la Tulipan Shopping Center Miercurea Ciuc, dar si in alte locuri din tara, precum si un site special pe internet, nobilacasa.ro, de unde cei care nu au un astfelvde magazin in apropiere, pot sa achizitioneze orice produs. Livrarea se face rapid si pentru comenzi mai mari de 150 de lei, transportul va fi gratuit.

Dar iata cateva idei de obiecte ce nu ar trebui sa iti lipseasca anul acesta din casa:

  1. Farfurie salata Toy’s Delight White. Desigur, nu este suficienta numai una. Iti poti achizitiona mai multe exemplare. Pentru un efect mult mai interesant, poti aseza pe masa de Craciun si farfurii in alte culori precum Farfuria Salata Toy’s Delight de culoare rosie.
  2. Fata de masa Christmas Ardisia. Merge de minune cu farfuriile alese mai sus. Simplitatea ei, dar si combinatia de culori traditionale o fac ideala pentru masa de Craciun. Merge pentru o masa mare, avand dimensiuni de 140X180.
  3. Lumanare in Sticla Christmas Poinsettia. Acest tip de lumanare se va incadra foarte bine cu restul obiectelor alese. In plus, faptul ca lumanarea este intr-un suport de sticla, ofera foarte multa siguranta.
  4. Decoratiune Mos Christmas World. In mijlocul mesei trebuie sa stea, semet, un Mos Craciun, pentru ca el est, de fapt, cel care ne va aduce darurile, nu?
  5. Decoratiune Stea cu Led Magic of Christmas. Niciun Craciun nu va fi complet fara o seta minunata si stralucitoare.

Acestea sunt doar cateva din ideile de obiecte decorative pe care le puteti achizitiona de la Nobila Casa. Intrand pe site sau ajungand la unul din magazinele din tara veti putea cumpara si mai multe produse decorative pentru Craciun, dar si pentru orice alt tip de u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Studiu Epson România: Locul fotografiei în viețile românilor
Next post Ornamente deosebite de la Nobila Casa