Craciunul este poate cea mai asteptata sarbatoare a anului,in special de catre cei mici, care adora sa primeasca cadouri si sa astepte venirea lui Mos Craciun. Aceasta sarbatoare este despre liniste si despre bunatatea din sufletele fiecaruia. Lumea se schimba pe zi ce trece, dar obiceiurile oamenilor au ramas aceleasi. Copiii inca colinda si bat din poarta in poarta pentru a primi cate un banut, iar pe gospodine le gasim tot in bucatarie in Ajun. Ele pregatesc bucate alese astfel incat masa de Craciun sa fie plina si gata sa primeasca oaspetii care pot sosi din clipa in clipa.

Daca tot vorbim de masa de sarbatori, ei bine, aceasta este cea care strange oamenii in acelasi loc odata pe an. Acestia se bucura de vacanta si povestesc inamplari din anul care aproape se incheie. De aceea, masa de Craciun este decorata frumos de catre gospodine. Pe langa mancare, mai sunt si alte detalii care nu le scapa doamnelor. Spre exemplu fata de masa Christmas Owls, achizitionata special cu ocazia sarbatorilor. Puteti gasi si dumneavoastra modele asemanatoare pe Nobila Casa, magazinul de la care mama obisnuieste sa faca des cumpraturi pentru a decora casa cu bun gust.

Tot de acolo ea a luat si o decoratiune de agatat Christmas Owls care se asorteaza perfect cu fata de masa. Daca aveti impresia ca aceste detalii trec neobservate, nu este deloc asa. Toti oaspetii invitati in casa noastra au fost complet impresionati de modul in care am ales sa decoram, traditional, dar si simplist in acelasi timp.

 

Prajiturile sunt poate cele mai asteptate bucate de pe masa de Craciun pentru ca bunica are o reteta veche pe care o prepara in fiecare an. Acum insa, mama a ales sa ii faca o surprinza si I-a cumparat forma Muffin Winter Bakery Delight pentru a da un aspect deosebit prajiturilor. In plus, acestea se pot folosi oricand si la cuptorul cu microunde, ceea ce le face foarte utile.

Livingul nu a ramas nici el la o parte, deoarece piesa de rezistenta este acolo si anume bradul. Cumparat cu cinci zile inainte de Craciun din piata orasului. Bunicul alege mereu bradul cel mai mare, iar noi ne ocupam mai apoi de decorarea lui cu set nostalgic ornaments mos si set nostalgic ornaments turta dulce.

Toate ornamentele sunt alese cu grija din magazinul Nobila Casa. Acum puteti alege si voi sa va decorati locuinta asa cum doriti deoarece Nobila Casa este prezenta in toata tara,In Brasov la Coresi Shopping Resort, Iulius Mall Cluj-Napoca, Sibiu Shopping City si in multe alte orase, Alege acum ornamentele potrivite stilului tau!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *