TCL anunță și lansarea unor serii de televizoare cu tehnologii inovatoare la prețuri accesibile

București, 27 mai 2024 – TCL, brandul de televizoare numărul 2 în lume și  numărul 1 în categoria de 98 de inci, prezintă cea mai recentă gamă de televizoare, care oferă o experiență captivantă gamerilor, pasionaților de sport și cinefililor. Noile televizoare dispun de ecrane de dimensiuni foarte mari și oferă imagini excepționale și o calitate audio înaltă.

Gama TV 2024: QD-MINI LED, QLED PRO și 4K HDR

TCL se mândrește cu abilitatea de a concepe televizoare accesibile cu tehnologii de top. Modelul 115TCL X955 Max, vârful de gamă al seriei QD-Mini LED, este un televizor gigant 4K QD-Mini LED cu rată de reîmprospătare de 144Hz, care dispune de Google TV și sistem de sunet Onkyo 6.2.2. Combinând o matrice completă Mini LED de generația a 6-a cu peste 20.000 de zone de iluminare variabilă, modelul QLED PRO dispune de o rezoluție 4K HDR Premium 5000 și o rată de reîmprospătare Motion Clarity Pro de 144Hz. Acest televizor oferă contraste puternice și precise și o calitate a imaginii HDR clară,  într-o dimensiune a ecranului nemaiîntâlnită până acum. În plus, datorită conectivității HDMI 2.1 și a funcțiilor Game Master Pro 3.0, ALLM (Auto Low Latency Mode), FreeSync Premium Pro, TCL Game bar, acceleratorului de jocuri care atinge rate de până la 240 Hz și a tuturor formatelor HDR recente acceptate, acest televizor TCL Mini LED este cel mai bun companion pentru a experimenta toate filmele, streaming-urile, sporturile și jocurile HDR.

Utilizatorii pot lua în considerare și un alt televizor LED QD-Mini 4K impresionant din seria TCL C85. Cu 2160 de zone de iluminare variabilă, rezoluția 4K – HDR Premium 3500, rată de reîmprospătare de 144Hz Motion Clarity Pro, format Multi HDR și funcție Game Master Pro 3.0, acest Google TV va răspunde oricărei nevoi de divertisment. Nu în ultimul rând, televizorul TCL C745 cu rată de reîmprospătare variabilă 144Hz (VRR), câștigătorul premiului EISA „Best Gaming TV” va fi disponibil într-o diagonală de 85” în 2024. Televizorul este perfect pentru gaming-ul pe console.

În categoria QLED, seria TCL C65 dispune de ecranul QLED PRO, rezoluția 4K HDR Pro și funcția Motion Clarity care asigură o calitate a imaginii HDR clară și plină de culoare. Seria TCL C65 PRO dispune, de asemenea, de tehnologia Full Array Local Dimming (FALD), care produce imagini mai profunde și mai bogate, cu o gamă mai largă de culori.

Concepute pentru gameri, seriile C65 și C65 Pro beneficiază de funcția Game Master 3.0 și accelerator de jocuri până la 120 Hz și 240Hz pentru varianta de 98 inchi.

Făcând accesibilă o tehnologie de afișare excelentă, gama 4K HDR de la TCL este opțiunea perfectă pentru cei care caută un hub de divertisment de calitate la un preț accesibil. Seria TCL P75 include rezoluție 4K HDR, Wide Color Gamut și functia Motion Clarity ce ajută la obținerea unei calități a imaginii HDR vibrante și clare. Un televizor Google TV echipat cu asistentul Google, modelul P75 dispune, de asemenea, de Game Master 3.0 și de acceleratorul de jocuri de 120 Hz, asigurând o experiență de joc rapidă și fluidă.

Tehnologii de afișare de ultimă generație pentru o performanță vizuală revoluționară

TCL, deja renumit ca fiind un jucător important în categoria Mini LED, prezintă cea de-a șasea generație a tehnologiei cu mai multe îmbunătățiri majore. Cel mai recent ecran QD-Mini LED se mândrește cu până la 20.000 de zone cu iluminare locală variabilă, ceea ce duce la o luminozitate maximă de până la 5000 nits. Această valoare de luminozitate nemaiîntâlnită până acum oferă accente dramatice ale imaginii și performanțe HDR mai bogate și mai realiste. Ecranul dispune de un contrast ridicat și precis, cu efecte de tip blooming reduse, tonuri de negru profunde fără alterarea detaliilor și o uniformitate mai bună a imaginii. Toate acestea se datorează utilizării cristalelor lichide aliniate vertical care oferă un raport de contrast mai bun în comparație cu alte tehnologii de afișare, precum IPS.

Complementară tehnologiei Mini LED este televizorul TCL cu tehnologie QLED PRO. TCL Quantum Dot Pro utilizează un nou material de cristal cuantic care emite lumină datorită unei structuri stabile din aliaj, pentru o perioadă mai lungă de timp, într-un mod foarte eficient. În același timp, utilizează o tehnologie de încapsulare cu o precizie ultra-înaltă pentru a co-polimeriza materiale folosite în mai multe straturi. Rezultă proprietăți optice superioare și peste un miliard de culori care oferă o performanță vizuală hiperrealistă.

Televizorul TCL 115TCL X955 Max va fi disponibil începând cu luna iunie la prețul recomandat de 129.999 Lei. Televizoarele din seriile C85, C75, C65 și P75 sunt deja disponibile în magazinele locale, iar prețurile variază în funcție de diagonala acestora.

Despre TCL Electronics

TCL Electronics (1070.HK) este o companie ce dezvoltă electronice de consum, cu o creștere rapidă,  fiind un  jucător de frunte în industria globală a televizoarelor. Înființată în 1981, aceasta operează în prezent în peste 160 de piețe la nivel mondial. TCL este specializat în cercetarea, dezvoltarea și fabricarea de produse electronice de consum, de la televizoare și aparate audio la electrocasnice inteligente.

Vizitați site-ul web al TCL la https://www.tcl.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Sfaturi pentru amenajarea și personalizarea spațiului tău comercial închiriat în București: Cum să atragi clienții
Next post SGS Romania, Partener Gold al Conferintei IFS Bucuresti 2024