Noul Motorola edge 50 ultra, cel mai așteptat model al familiei edge 50, este disponibil începând cu 24 mai într-o ofertă specială de precomandă: voucher de 1000 RON, la partenerii Motorola: Altex & Media Galaxy, eMAG și Flanco. Prețul recomandat este de 4999 RON. Livrarea comenzilor va începe cu data de 31 mai, în funcție de disponibilitate. Află mai multe despre condițiile ofertelor și utilizarea voucherului pe site-urile partenerilor.

Varianta 16GB/1TB vine în 3 opțiuni de culoare: Nordic Wood, Forrest Gray și Peach Fuzz, culoarea anului 2024. Acesta este un telefon cu design premium, perfect echilibrat, cu finisaje din piele vegană sau lemn veritabil, are un aspect ergonomic și specificații de top precum spațiul de stocare de 1TB și cameră îmbunătățită cu funcții AI. Edge 50 ultra și edge 50 pro sunt primele smartphone-uri din lume cu o cameră și un display validate Pantone, ceea ce asigură că tonurile de culoare, în special cele ale pielii, sunt cele mai apropiate de realitate.

Camera îmbunătățită cu funcții AI reiterează promisiunea brandului de a oferi utilizatorilor telefoane care să creeze content la nivelul următor, de la procesarea automată a imaginilor, la focalizare și stabilizare mai bune pentru videouri. Edge 50 ultra se transformă astfel în telefonul perfect pentru pasionații de fotografii și nu numai, atât datorită camerei, dar și spațiului mare de stocare, pentru poze și videouri pe care vrei să le păstrezi mereu. Setul de camere de care edge 50 ultra dispune este cel mai impresionant sistem realizat de Motorola până acum. Are o cameră principală de 50 MP, o cameră telefoto de 64 MP cu zoom optic 3x și Super Zoom 100x pentru ca utilizatorii să se poată apropia și mai mult de un subiect, o cameră ultra wide macro de 50 MP și o cameră de selfie de 50 MP cu autofocalizare.

Edge 50 ultra vine cu un procesor Snapdragon® 8s Gen 3 ce permite rularea fluidă a aplicațiilor și a jocurilor preferate, un ecran mare de 6,67” și difuzoare Dolby Atmos®. Acesta are o baterie mare de 4500 mAh și o încărcare Turbopower la 125W, cu încărcător inclus în cutie. Ecranul este unul generos, de 6.67 inch și refresh rate de 144Hz. Telefonul vine și cu protecție împotriva apei, IP68.

Găsește noul edge 50 ultra în oferta partenerilor Motorola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Complexul Turistic Simared Baia Mare: Destinația de vis pentru relaxare și aventură în Maramureș
Next post Sfaturi pentru amenajarea și personalizarea spațiului tău comercial închiriat în București: Cum să atragi clienții