Samsung continuă să elimine barierele lingvistice și să inoveze în comunicare pentru un număr mai mare de utilizatori prin intermediul Galaxy AI

București, România – 10 aprilie 2024 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi că va extinde în curând suportul pentru trei limbi noi în cadrul Galaxy AI: arabă, indoneziană și rusă, precum și pentru trei noi dialecte: engleză australiană, cantoneză și franceză quebecoisă. În plus față de cele 13 limbi deja disponibile, Samsung dorește să ofere utilizatorilor Galaxy din întreaga lume posibilitatea de a beneficia de puterea AI-ului. Pe lângă aceste limbi și dialecte noi, Samsung intenționează să adauge încă patru limbi mai târziu în acest an, inclusiv română, turcă, olandeză și suedeză, precum și chineză tradițională și portugheză europeană.

Angajamentul nostru este să democratizăm AI pentru toți utilizatorii Galaxy. Extinderea limbilor disponibile în Galaxy AI în acest an va permite și mai multor utilizatori să comunice fără bariere lingvistice, într-o manieră complet unică pentru Samsung. Vom continua să inovăm și să oferim experiențe premium în domeniul AI-ului, astfel încât și mai mulți utilizatori să aibă acces la instrumentele necesare pentru a-și valorifica potențialul nelimitat”, declară TM Roh, Președinte și Șef al Diviziei Mobile eXperience Business din cadrul Samsung Electronics.

Funcțiile Galaxy AI

  • Live Translateoferă traduceri bidirecționale în timp real pentru voce și text în timpul apelurilor telefonice, astfel încât consumatorii pot să facă rezervări în timpul călătoriilor sau să vorbească cu bunicii în limba lor maternă
  • Interpreterpoate traduce instantaneu conversațiile în timp real printr-o interfață prietenoasă cu ecran împărțit, permitând celor care stau față în față să citească traducerea text a ceea ce spune cealaltă persoană.
  • Chat Assistpoate îmbunătăți tonul conversației prin generarea de sugestii contextuale, asigurându-se că comunicarea sună așa cum a fost intenționată, fie că este vorba despre un mesaj politicos către un coleg sau despre o frază scurtă și atrăgătoare pentru o legendă pe rețelele de socializare.
  • Note Assistcrează rezumate cu ajutorul AI, template-uri și coperți, pentru productivitate sporită
  • Transcript Assistutilizează AI și tehnologia de conversie a vorbirii în text pentru a transcrie, rezuma și chiar traduce înregistrările vocale.
  • Browsing Assistîi ajută pe utilizatori să rămână la curent cu ceea ce se întâmplă în lume, economisind timp prin generarea de rezumate concise ale articolelor de știri sau paginilor web.

Începând din aprilie și extinzându-se în lunile următoare, noile limbi și dialecte suportate de Galaxy AI vor fi disponibile pentru descărcare ca pachet de limbă din aplicația Setări.

Pentru mai multe informații despre Galaxy AI, vizitați: Samsung Newsroom, Samsungmobilepress.com sau Samsung.com.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Dyson lansează CleanTrace, instrumentul care încorporează realitatea augmentată și oferă date despre locul în care s-a efectuat curățenia în timp real
Next post Studiu de caz – Solutia ATEN pentru control centralizat audio-vizual la Hard Rock® Cafe Dubrovnik