Axis Communications anunta lansarea AXIS I8116-E, cel mai nou interfon IP de retea, de dimensiuni reduse, pregatit pentru exterior. Modelul integreaza functii de securitate cibernetica, foloseste un senzor de 5 MP si dispune de o comunicare audio bidirectionala.

AXIS I8116-E integreaza tehnologia WDR, care ofera claritate atunci cand in zona de acces exista atat zone intunecate cat si zone luminoase. Avand o latime de doar 48 mm, ofera optiuni de montare nelimitate. Este proiectat sa se potriveasca pe pereti sau rame de usa, sau poate fi incastrat in perete.

Modelul face posibila imbunatatirea securitatii accesului, prin controlul incuietorilor si adaugarea supravegherii video – folosind un singur cablu de retea. Alimentarea se realizeaza POE, iar datorita suportului pentru ACAP versiunea 4, este posibila adaugarea de diverse aplicatii, dezvoltate de catre Axis sau partnerii sai.

Printre caracteristicile cheie se numara:

– Factor de forma redus

– Inregistrare video de inalta calitate – 5 MP

– Suport SIP

– Suport pentru analize bazate pe invatare profunda

– Functii de securitate cibernetica incorporate

Modelul se poate integra perfect cu cele mai importante sisteme VMS la nivel mondial si suporta protocolul SIP (Session Initiation Protocol) – pentru integrarea sistemului de telefonie IP. In plus, functiile de securitate cibernetica incorporate ajuta la prevenirea accesului neautorizat si la protejarea sistemului. De exemplu, Axis Edge Vault protejeaza ID-ul dispozitivului Axis si simplifica autorizarea produselor in retea.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Kingston Technology rămâne principalul furnizor de module DRAM în 2022
Next post Răzvan Căzănescu susține 30 Days MBA (ediția III) – Între 6 Noiembrie și 6 Decembrie – Peste 10,000 de companii au participat la primele două ediții