Deși este oficial toamnă de ceva vreme, termometrele și atmosfera de afară încă ne aduc aminte de vară, un motiv de bucurie pentru majoritatea iubitorilor de natură, de activități în aer liber, festivaluri și petreceri în grădină.

Cu acest vibe estival încă prezent în jurul nostru, petrecerile cu prietenii și cei dragi continuă, iar festivalurile și evenimentele care au loc în această perioadă nu încetează să adune mulți oameni dornici să petreacă pe ritmuri atât de diferite și totuși atât de iubite de fiecare participant.

Cu toate acestea, pentru cei care preferă exclusiv un anumit gen de muzică, fie că este vorba de rock, rap, techno sau chiar melodii clasice, sau pentru cei care doresc să se bucure de playlist-ul preferat într-un mediu confortabil, Sonos Move 2 este partenerul perfect care îi poate ajuta să se bucure de o experiență de audiție excelentă și să își organizeze propriul festival chiar în confortul casei, transformând curtea din spate, terasa sau grădina în cea mai la modă „destinație” pentru cei care doresc să experimenteze sunetul extraordinar Sonos și melodii cool, bucurându-se de o petrecere adaptată special pentru gustul și stilul lor unic.

Bucură-te de sunet extraordinar Sonos acasă și distrează-te în felul tău, cu Move 2

Cea mai nouă boxă de la Sonos, Move 2, integrează hardware și software complet noi, precum și acustică de ultimă generație, oferind sunet stereo și un bass profund care o vor face să fie vedeta oricărui festival ad-hoc. Move 2 le permite utilizatorilor să creeze un sistem personalizat pentru organizarea și redarea rapidă a conținutului preferat, iar cu ajutorul conectivității Bluetooth integrate, utilizatorii pot reda conținut pe o pereche stereo de boxe Move 2 – atunci când ambele sunt conectate la Wi-Fi – pentru a extinde acoperirea sonoră, în timp ce Wi-Fi permite Move 2 să fie asociată rapid și ușor cu restul sistemului Sonos pentru o atmosferă de festival deosebită.

Și pentru ca distracția și ritmurile preferate să dureze toată noaptea, Move 2 are o autonomie de până la 24 de ore – dublu față de boxa Move originală.

În plus, festivalul va continua chiar dacă începe să plouă, deoarece noua boxă Sonos Move 2 are un design ultra-durabil și certificare IP56, construită pentru a rezista la căderi accidentale, stropiri, ploaie, murdărie și soare. În plus, datorită calibrării automate Trueplay, Move 2 optimizează continuu sunetul în funcție de mediul înconjurător, astfel încât utilizatorii se pot bucura întotdeauna de cea mai bună experiență de audiție, indiferent unde se află.

Și cum orice festival necesită atenție la detalii, boxa Sonos Move 2 este disponibilă în varianta de culoare Olive pentru a completa estetica neutră atât la interior, cât și la exterior, precum și în opțiunile de culoare Alb și Negru, care se integrează perfect în designul oricărui spațiu și se potrivesc cu restul produselor Sonos.

Sonos Move 2 este disponibilă pentru achiziționare în România pe site-urile mai multor parteneri de retail la prețul de 2499 lei în culorile Alb și Negru. De asemenea, Move 2 poate fi achiziționat în varianta de culoare Olive, în magazinul Sonos din locația Audio Monkey.

Așadar, festival de muzică rock, electronică sau clasică?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Călătorii cu avionul către destinațiile preferate, acum direct din aplicația 24pay
Next post Junior Motorsport, prima Academie de motorsport din România care oferă servicii all inclusive pentru copii, și-a dublat numărul cursanților și anunță noi investiții