București, 13 septembrie 2023—Cu ocazia noului an școlar, TP-Link și-a propus să recomande o serie de dispozitive Wi-Fi care pot susține studiul și proiectele școlare de anul acesta, dar și momentele de relaxare din weekend-uri și vacanțe.

În cele ce urmează vom afla cum putem avea parte de o conexiune Wi-Fi stabilă și performantă, ce dispozitive smart home pot ajuta sesiunile de studiu și cum putem proteja locuințele cât timp toată familia este plecată.

Routere Wi-Fi pentru conexiuni stabile și performanțe next-level

Pentru locuințele mici sau chiar pentru cele medii, aria de acoperire a unui router se poate dovedi suficientă pentru a avea parte de conexiuni stabile în toate camerele în care decidem să studiem sau să ne distrăm online. Este recomandat, totuși, ca acest router al locuinței să fie capabil să ofere performanțele necesare pentru toate dispozitivele familiei și pentru toate activitățile online, chiar și pentru cele care necesită mai multe resurse din partea rețelei.

Archer AX53 este una dintre alegerile ideale pentru a întruni toate cele enumerate mai devreme, fiind un router Wi-Fi 6 AX3000 cu viteze cumulate de până la 3 Gbps și având numeroase tehnologii avansate. Mulțumită celor 4 antene high-gain cu tehnologie Beamforming, routerul poate concentra resursele rețelei către dispozitivele selectate. Iar prin tehnologii Wi-Fi 6 avansate precum MU-MIMO, OFDMA, 1024-QAM și canalele de 160 MHz, transmisiile wireless de date dintre Archer AX53 și dispozitivele din rețea sunt mult mai eficiente și mai rapide prin comparație cu routerele din generația anterioară, Wi-Fi 5.

Archer AX12 s-a alăturat de curând gamei de routere TP-Link Wi-Fi 6 și se plasează ca și o soluție facilă pentru cei care doresc să facă tranziția spre cea de-a șasea generație Wi-Fi. Fiind capabil de viteze cumulate de până la 1.5 Gbps și echipat cu tehnologii precum MU-MIMO și OFDMA, Archer AX12 este mai mult decât pregătit să susțină activități online precum navigarea web, streamingul video la rezoluții ridicate sau gamingul online.

O altă recomandare, din generația anterioară, Wi-Fi 5, ar fi routerul Archer A6. Acesta poate fi o alegere bună pentru utilizatorii care își doresc conexiuni Wi-Fi stabile pe care se pot baza, dar ale căror activități nu au nevoie de foarte multe resurse de rețea, aceste activități fiind reprezentate de navigarea web sau streamingul de videoclipuri.

Dispozitive smart TP-Link Tapo pentru atmosfera ideală de studiu

Tapo L920-5, una din benzile LED Wi-Fi luminoase multicolore din gama TP-Link Tapo, oferă numeroase funcții practice pentru a susține sesiunile de studiu, dar și funcții distractive, pentru relaxarea din timpul liber.

Aceasta poate fi montată, de exemplu, deasupra biroului și apoi se poate seta lumina albă din aplicația Tapo pentru a fi folosită în timpul studiului. Iar atunci când ne aflăm în timpul liber, banda Tapo poate fi folosită pentru a crea o ambianță aparte prin intermediul celor 16 milioane de culori și numeroaselor efecte de lumini presetate sau personalizate, alese din aplicația Tapo.

În mod similar, becul multicolor Wi-Fi smart, Tapo L530E, poate fi un companion în timpul studiului, dar și atunci când vrem să avem o atmosferă aparte pentru momentele de distracție sau relaxare. Atașează-l în lampa de birou și alege o lumină albă puternică care să te ajute în timpul studiului sau un joc de lumini care poate crea o atmosferă distractivă în cameră.

Suntem mereu online, chiar și atunci când studiem, fiindcă dorim să ne bucurăm de resursele imense pe care le pune la dispoziție internetul și să învățăm cât mai multe despre programare, istorie sau oricare altă nouă pasiune pe care o avem anul acesta. Din moment ce dispozitivele de pe care accesăm internetul folosesc energie, ar fi ideal să avem o soluție de încărcare mereu la îndemână pentru telefon, tabletă și laptop.

Tapo P300 este un prelungitor smart ce poate fi plasat pe birou pentru a avea mereu la îndemână o opțiune de încărcare pentru dispozitivele noastre. Noul prelungitor din gama TP-Link Tapo oferă trei prize tradiționale cu o capacitate totală de 2300W și care pot fi controlate individual din aplicația Tapo. Mai mult, lângă acestea găsim și două porturi USB-A și un port USB-C cu fast-charging pentru telefoanele mobile.

Supraveghere smart pentru protejarea locuințelor

Începerea noului an școlar înseamnă și că foarte multe case vor rămâne goale. În timp ce copiii sunt la școală, majoritatea părinților își petrec timpul la birou – fapt ce poate reprezenta un risc pentru bunurile personale ale familiei.

O metodă simplă de protejare a locuințelor și de descurajare a musafirilor nepoftiți, este instalarea unei camere de supraveghere pentru exterior. O astfel de soluție poate fi utilă atunci când toată familia este plecată la școală și la muncă, dar și pentru perioada concediilor sau chiar și o simplă seară în oraș.

Tapo C520WS este una din opțiunile ideale pentru cei care caută o soluție pentru supravegherea exterioară care poate fi conectată prin Wi-Fi la rețea, fiind și cea mai nouă cameră smart care se alătură gamei TP-Link Tapo. Camera se distinge prin rezoluția 2K QHD și prin funcția Pan/Tilt, ce permite rotiri orizontale și verticale, plus urmărirea inteligentă a oamenilor sau obiectelor dinamice care apar în cadru, mulțumită funcțiilor AI.

Fiind o cameră de exterior, concepută pentru a face față tuturor condițiilor de mediu, Tapo C520WS este rezistentă la apă și praf (IP66) și dispune de Night Vision cu senzor Starlight, ce permite înregistrarea imaginilor mai clare chiar și în condiții de iluminare slabă.  Camera este o alegere ideală pentru a fi montată în colțurile unei case, pentru a putea supraveghea două laturi ale unei locuințe.

TP-Link vă urează un an școlar reușit. La cât mai multe cunoștințe acumulate de către elevi și la cât mai puține griji acumulate de către părinți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Dezvoltarea unei Strategii de E-mail Marketing Eficiente pentru Afacerea Ta
Next post Începe un nou sezon FIRST Tech Challenge! Tehnologia inspirată de artă, într-un spectacol contra-cronomentru!