Motorola razr 40 ultra, unul dintre cele mai noi device-uri Motorola, combină designul inovator și specificațiile premium, conferind familiei razr o abordare elegantă și modernă. Construind puntea dintre modă și tehnologie, această reinterpretare a clasicului evidențiază patru caracteristici esențiale pe care toată lumea ar trebui să le cunoască despre motorola razr 40 ultra.

1 Productivitate chiar și cu clapeta închisă

Consumatorii își doresc și mai multe funcționalități de la smartphone-urile lor, așa că motorola razr 40 ultra este echipat cu cel mai mare, avansat și interactiv ecran exterior de pe un smartphone pliabil*, care oferă capacități extinse pentru productivitate, gaming și divertisment.

Utilizatorii pot urmări emisiunile și filmele lor preferate, pot face un selfie sau pot obține indicații folosind ecranul exterior de 3,6″ cu rată de reîmprospătare de 144Hz. Motorola razr 40 ultra permite utilizatorilor să vizualizeze rapid notificările, mesajele sau email-urile, să acceseze Waze, Google Maps, să dea scroll pe rețelele sociale, să verifice vremea, să-și seteze alarme, să facă apeluri, să acceseze camera pentru un selfie sau să utilizeze YouTube sau Spotify pentru muzica preferată. Indiferent dacă utilizează ecranul intern sau extern, utilizatorii pot trece cu ușurință de la un ecran la altul pentru a-și continua activitatea.

Pentru cei mai mulți dintre consumatori, personalizarea reprezintă un aspect important, astfel că razr 40 ultra este echipat cu opțiunea de a alege dintr-o gamă variată de fundaluri animate, stiluri de ceas moto, scurtături pentru navigare ușoară și panouri ce oferă o experiență personalizată cu totul aparte.

2 Realizarea conținutului foto-video tocmai a devenit mult mai ușoară

Acum, mai mult ca oricând, consumatorii apreciază capacitatea de a surprinde rapid imagini. Motorola a prioritizat acest aspect odată cu motorola razr 40 ultra prin integrarea tehnologiei Flex View. Flex View permite utilizatorilor să așeze telefonul în picioare în mai multe unghiuri, acționând ca un trepied încorporat, deschizând noi modalități de interacțiune și creare de conținut. Echipat cu camere de înaltă calitate, urmărire facială AI, înregistrare hands-free și previzualizări pe ecranul exterior mare, utilizatorii pot realiza cu ușurință fotografiile perfecte.

3 Experiențe fotografice demne de invidiat

Motorola razr 40 ultra este echipat cu un senzor principal de 12MP cu tehnologie Instant Dual Pixel PDAF pentru performanță mai rapidă și mai precisă, indiferent de condițiile de lumină. De asemenea, vine cu mai multe îmbunătățiri software pentru cameră, de la stabilizarea orizontală a imaginii până la vedere pe timp de noapte pentru conținutul video.

Funcția Photo Booth permite utilizatorilor să previzualizeze și să fotografieze patru poziții diferite în patru imagini perfect sincronizate, toate declanșate printr-un simplu gest cu palma deschisă.

De asemenea, utilizatorii pot folosi ecranul exterior ca oglindă înainte de a realiza un selfie cu camera ce le permite un zoom de 3 ori mai aproape decât o lentilă standard pentru observarea fiecărui detaliu.

4 iconic, ușor de purtat în buzunar și elegant ca întotdeauna

Odată cu apariția lui motorola razr 40 ultra, Motorola a rafinat și mai mult designul smartphone-ului. razr 40 ultra oferă echilibrul perfect între stil și inovație fiind cel mai subțire smartphone pliabil din industrie atunci când este închis, comparativ cu alte dispozitive pliabile de pe piață. Sistemul de balamale regândit creează o experiență aproape fără cute, netedă și uniformă atunci când ecranul este deschis. Iar culorile, sticla mată și finisajul din piele vegană conferă telefonului o estetică ultra-elegantă și modernă. 

Disclaimer

Anumite caracteristici, funcționalități și specificații ale produsului pot depinde de rețea și pot fi supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate acestea pot fi modificate fără notificare prealabilă. RAZR® este o marcă înregistrată a Razor USA LLC; RAZR și RAZR-formatives sunt utilizate cu permisiunea Razor USA LLC. MOTOROLA, logo-ul stilizat M, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor lor respectivi. ©2023 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

motorola razr 40 ultra este proiectat și fabricat de/către Motorola Mobility LLC, o filială integral deținută de Lenovo.

*Pe baza următoarelor caracteristici care nu se regăsesc la alte telefoane cu clapetă: dimensiunea ecranului de 3,6″, rata de reîmprospătare de până la 144Hz și rezoluția de 1056 x 1066.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Sondaj CURS, la cererea CSALB: Refinanțarea, trecerea la IRCC și la dobânda fixă sunt principalele moduri prin care românii și-au diminuat ratele la credite
Next post Freestyle Gen 2, cea mai recentă generație a videoproiectorului portabil smart de la Samsung, este acum disponibil în România