Vara se apropie rapid. Fără îndoială, majoritatea dintre voi aveți deja planuri pentru viitoarea vacanță de vară. Dar indiferent unde vei merge, trebuie să te pregătești întotdeauna în mod corespunzător. Nu ne referim la lucrurile evidente, cum ar fi echipamente sau îmbrăcăminte adecvată. Ne referim la lucrurile mici care te pot ajuta să eviți situațiile neplăcute din timpul călătoriilor.

Vacanța înseamnă relaxare și reîncărcarea bateriilor în timp ce-ți ocupi timpul cu activitățile preferate. Totuși, unele lucruri sunt inevitabile: bagajele vor fi fără îndoială pline cu dispozitive electronice, cum ar fi laptopuri, camere sau console de gaming portabile. În unele situații, mulți dintre noi trebuie să muncim în timp ce ne bucurăm de vacanță, așadar nu uita să te pregătești și pentru acest scenariu.

Asigură-te că ai o unitate SSD de încredere

Dacă intenționezi să documentezi călătoriile cu multe fotografii și videoclipuri, s-ar putea să fie necesară încă o unitate de stocare. În această situație, o unitate SSD externă este cea mai bună alegere. Unitățile SSD sunt mai robuste decât predecesorii lor ușor perimați: unitățile HDD. De asemenea, ar trebui să alegi un producător de încredere ale cărui produse nu se limitează la cel mai de bază nivel de protecție. Ploaia torențială sau modul în care bagajele sunt adesea manipulate la aeroport pot provoca mai multe daune decât îți poți închipui.

Produse de Samsung, unitățile de stocare dintr-o serie T7 reprezintă cea mai bună alegere atunci când pleci într-o vacanță. Datorită designului T7 și T7 Touch, datele vor rămâne intacte în caz de căderi de până la 2 metri. În cazul în care preferi aventurile mai extreme, T7 Shield este alegerea perfectă. Datorită designului robust și foarte rezistent al dispozitivului, acesta este rezistent la apă și praf și poate rezista fără nicio zgârietură chiar și unei căderi de la 3 metri.

Datele tale mereu la îndemâna ta

Poate părea atractiv să păstrezi toate datele în stocarea în cloud întrucât, în prezent, majoritatea stațiunilor, a hotelurilor și a hostelurilor oferă acces la internet. Chiar dacă ar putea părea convenabil, nu uita că nu știi niciodată cât de stabilă sau rapidă este de fapt conexiunea. Reține acest lucru, mai ales în cazul în care călătorești către părți mai puțin dezvoltate sau mai îndepărtate ale lumii. Asigură-te că vei avea la dispoziție o unitate SSD pentru acces rapid și de încredere garantat la toate datele.

Toate unitățile SSD din seria T7 de la Samsung oferă viteze de transfer de până la 1.050 MB/s și până la 4 TB spațiu de stocare. Acestea sunt compatibile și cu consolele de gaming portabile și cu dispozitivele Android. Dar asta nu este totul. Unitățile de stocare sunt securizate prin criptare AES pe 256 biți și oferă posibilitatea de a restricționa accesul la date folosind o parolă (în cazul seriei Touch, poți folosi amprenta pentru a debloca dispozitivul).

Trebuie să pregătești un bagaj ușor?

Dacă poți lua cu tine doar elementele esențiale, cardurile de memorie ar putea fi o alegere mai bună. Cardurile de memorie Samsung PRO plus microSD, EVO Plus microSD și PRO Endurance microSD sunt rezistente la apă, la temperaturi extreme, la raze X și la influența câmpului magnetic. Îți protejează datele chiar și atunci când le scapi pe jos. Aceste carduri de memorie compacte pot stoca până la 512 GB de date și nu conțin erori. Unele modele oferă garanție de până la 10 ani de la Samsung.

Cele mai bune suveniruri pe care le poți aduce înapoi din vacanță sunt amintirile. Dar ele pot deveni și mai bune dacă reușești să le surprinzi. Indiferent de ceea ce planifici, dacă te relaxezi cu familia sau explorezi cu prietenii, trebuie să ai întotdeauna un dispozitiv de încredere care să asigure că datele tale nu vor fi pierdute. Folosește tehnologia modernă care oferă o multitudine de moduri prin care poți împiedica pierderea datelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Studiu Google: De ce nu sunt mai multe tinere interesate de informatică?
Next post Godz of Rock