Elefantii sunt impresionanti si puternici. Putem spune ca sunt printre cele mai iubite animale de pe planeta, iar simbolismul lor a fost apreciat de mult timp in diferite culturi si religii din intreaga lume. De aceea, nu este surprinzator faptul ca elefantii sunt prezenti in multe statuete si decoratiuni pentru casa.

Exista o varietate de motive pentru care oamenii adora statuetele si decoratiunile cu elefanti. Și eu am o pasiune pentru aceste magnifice mamifere si, de aceea, am decis sa adaug casei cateva piese de arta care reprezinta elefanti. La disini.ro am gasit ce imi trebuia, pe site fiind prezente o multime de obiecte, de la tablouri la statui.  Nu am avut cumsa nu ma indragostesc de tabloul Serenity pe care l-am asezat in living. Dar de ce imi plac atat de mult elefantii și de ce oamenii au o atractie catre acest animal superb?

Unul dintre motive este simbolismul puterii si fortei pe care aceste animale il reprezinta. Elefantii sunt cunoscuti pentru capacitatea lor de a trage cu usurinta arbusti si arbori cu ajutorul trompei lor puternice si flexibile. De asemenea, elefantul este un animal care poate fi dresat si antrenat, ceea ce poate simboliza o abilitate puternica de a imblanzi fortele si de a le pune in slujba omului. In multe culturi asiatice, elefantii sunt considerati simboluri pentru noroc si prosperitate. De exemplu, elefantii alb si roz sunt considerati deosebit de importanti in cultura asiatica. Multe statuete cu elefanti sunt decorate cu pietre pretioase si alte simboluri ale bogatiei si prosperitatii, ceea ce le face si mai populare, mai ales in ziua de azi, cand oamenii sunt din ce in ce mai preocupati de aspecte ca acestea.

In plus, elefantii sunt animale sociale care traiesc in turme si au un puternic sentiment de comunitate. Acest simbolism poate fi reflectat in statuetele si decoratiunile cu elefanti, care pot fi interpretate ca o reprezentare a solidaritatii si a fortei care provine din unitate.

In alte culturi asiatice, elefantii sunt considerati simboluri ale intelepciunii si ale longevitatii. Elefantii sunt animale care traiesc mult timp, iar reputatia lor de a fi animale intelepte si cu o memorie de invidiat este bine-cunoscuta. Astfel, statuetele si decoratiunile cu elefanti pot fi interpretate ca o reprezentare a dorintei de a avea o viata lunga si de a obtine intelepciune in timp.

Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a aduce o energie pozitiva si puternica in casa, o statueta sau o decoratiune cu elefanti poate fi o alegere excelenta. Acestea pot fi plasate in diferite locuri din casa, cum ar fi in living, birou sau chiar in dormitor. Eu am ales un tablou, insa sunt foarte hotarat sa mai adaug cateva statui care reprezinta elefanti. Desigur, nu trebuie sa abuzam de aceste si piese pentru ca poate fi prea mult.

Piesele etnice, de la disini.ro pot fi amestecate armonios si cu opere de arta realizate de artisti contemporani. De exemplu, elefantii sunt prezenti si in arta contemporana. Multe lucrari de arta contemporana sunt inspirate de elefanti si pot fi gasite in diferite forme, cum ar fi picturi sau sculpturi. Acestea pot fi o alegere excelenta pentru cei care cauta sa aduca o nota artistica si moderna in decorul locuintei.

Elefantii sunt animale fascinante, care simbolizeaza o varietate de trasaturi pozitive in multe culturi si religii din intreaga lume. Statuetele si decoratiunile cu elefanti pot fi o alegere excelenta pentru cei care cauta sa aduca aceste simboluri in casa si sa adauge o nota de putere, prosperitate si intelepciune in decorul lor. Pentru mine au fost si la disini.ro am gasit aceste piese etnice deosebite. Gasesti si tu ceva ce te reprezinta si incorporeaz ain locuinta arta etnica de calitate.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Sony anunță o nouă actualizare de firmware disponibilă pentru camerele FX3 & FX30
Next post Tot mai multe procese dintre consumatori și bănci purtate în instanță ajung să se rezolve amiabil, în cadrul CSALB. Instanțele din Argeș sunt primele care recomandă, în mod oficial, concilierea