Probabil ca titlul ti se pare ciudat sau aproape imposibil: cum sa te bucuri de un zambet perfect in doar 24 de ore? Pare imposibil sa ajungi la nuanta ideala de alb in acest interval, ca sa nu mai vorbim de pozitionarea perfecta a dintilor si alte aspect legate de estetica dentara. Ei bine, trebuie sa stii ca medicila stomatologica a evoluat atat de mult si de rapid in ultimul timp, incat acum chiar este posibil sa ai un zembet perfect in mai putin de 24 de ore. Cum este posibil acest lucru? Specialistii de la Dental Premier Bucuresti sunt cei care ne vor raspunde la aceasta intrebare: cu ajutorul unui implant dentar in 24 de ore!

In ziua de azi, este cunoscut faptul ca toate vedetele apeleaza la solutii care sa le ofere un zambet perfect. Si este de inteles acest lucru, deoarece aspectul fizic ingrijit este cel care ne reprezinta in societate si in privat. Deci trebuie sa avem grija si de partea estetica, deoarece nu mai vorbim de un simplu moft de a arata bine, ci de necesitatea de a fi sanatosi din toate punctele de vedere, psihic si fizic si mental in acelasi timp. In plus, este demonstrat faptul ca daca ne simtim bine in pielea noastra, suntem mai increzatori in noi. Si acest lucru ne poate face sa atragem si privirile admirative ale celor din jur, care sigur vor observa ca radiem.

De exemplu, in cazul implantului dentar, putem avea un zambet perfect in 24 de ore, deoarece dintii lipsa sau deteriorati sunt rapid inlocuiti cu unii noi, impecabili. Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile cu organismul uman, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut (si cea mai rapida, in acelasi timp). Specialistii in chirurgie orala si implantologie dentara din clinica Dental Premier Bucuresti utilizeaza, in cazul restaurarilor dentare cu implant, urmatoarele tipuri de implanturi dentare rapide cu incarcare imediata: INNO, Bredent si Nobel Biocare.

Cum stii care tip de implant ti se potriveste cel mai bine? La aceasta intrebare doar medicul specialist este in masura sa raspunda, asa ca un control de rutina este tot ce trebuie sa faci, pentru a afla. Tot ei sunt in masura sa iti faca un pret cat mai exact, in functie de nevoile personale, asadar nu ezita sa ii contactezi si chiar sa ii vizitezi pentru detalii. Sau poti cauta online, pe site-ul lor official, implant dentar pret pentru a afla cateva preturi estimative. Mai mult decat atat, vei fi intampinat de o echipa profesionista de medici specialisti, care au acumulat experienta in domeniu si care ofera cele mai bune servicii.

In concluzie, daca stii ca ai un dinte sau o masea lipsa sau sunt cariate si distruse in proportie de peste 50%, atunci implantul dentar este solutia ideala si de durata pe care ti-o recomand. Cu siguranta iti va schimba radical viata in bine, asa ca merita sa investesti in aceasta operatie, daca vrei sa zambesti mereu fara retineri!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *