Cred ca sunteti cu totii de acord ca lumea ar fi foarte ciudata fara consumabile hartie, deoarece acestea ne fac viata mai usaora si mai igienica. Hartia este bunul suprem pe care il gasim in cabinetele medicale , saloanele de cosmetica, dar si in baruri si restaurante.

Pe site-ul magazinului Sanito.ro, clientii pot sa gasesca produse precum: consumabile hartie, prosoape pliate, rola prosop hartie, role medicale si prosoape coafor.

Avantajele prosopului de hartie sunt:

1.Sunt foarte versatile. La inceput ele au fost utilizate doar la bucatarie, insa fiind foarte usor de utilizat, au inceput sa fie folosite si in alte scopuri Cu siguranta atunci cand mancam in living, le avem pregatite langa noi. In cazul cand scapam ceva lichid pe masa, rupem imediat din rola un prosop si gata, lichidul dispare. Le folosim si pentru curatat praful de suprafata, firimiturile, pentru sters pe maini etc.

2.Le gasim in diferite forme si dimensiuni. Datorita utilizarii lor la scara mare, au devenit prin cerinta adaptate diferitelor spatii, avand forme diferite. Practic le folosim in baie, bucatarie, masina, spatiul de lucru.

3.Sunt economice. Daca inainte le gaseam in role mici, azi le gasim in role mult mai mari, avand si cateva sute de metri.

4.Sunt igienice. Fata de suratele lor realizate din material textile, prosoapele de hartie sunt mai igienice. Practic, intr-o anumita situatie ne folosim de ele si le aruncam. Nu le mai folosim precum le folosim pe cele din bumbac. Daca in cele de bumbac se ascund tot felul de bacterii si reziduuri, in cele de bucatarie, realizate din hartie, eliminam contactul cu ele prin aruncare.

 

5.Economisim bani. Chiar daca dam, sa zicem, in medie 10-15 lei pe o rola mare care ne poate tine cel putin 2-3 luni, economisim mult mai mult de atat. Economisim bani pentru ca nu folosim detergent, apa si energie. Economisim efort si timp. E mult mai usor sa arunci prosopul de hartie la cos, insa folosesti  cu totul alt efort atunci cand trebuie sa speli o serie de prosoape din bumbac.

Printre cele mai esentiale lucruri care nu trebuie sa lipseasca dintr-o locuinta, local, institutie publica sau orice spatiu comercial, deschis publicului, sunt hartia si sapunul, in special daca vorbim despre mediile sanitare. Foarte multe afaceri se folosesc de avantajele consumabilelor de hartie, deoarece acestea si-au dovedit de-a lungul timpului utilitatea. De regula, astfel de produse sunt prezente in toate centrele comerciale, in centrele medicale, bucatarii profesionale, saloane de infrumusetare, hoteluri, birouri, baruri si cafenele, restaurante si benzinarii. Aceste institutii sunt aprovizionate de catre cei de la Sanito.ro – un magazin cu o experienta de peste 13 ani in acest domeniu, care si-a castigat renumele datorita produselor profesionale.

Gama de prosoape pliate de la Sanito.ro este esentiala pentru orice persoana, deoarece aceste accesorii sanitare tin igiena intr-un mod echilibrat indiferent de mediul in care ne aflam.

Mai mult ca sigur, te folosesti destul de des de utilitatea consumabilelor de hartie, cum ar fi o rola prosop hartie, daca activezi in cabinete medicale, saloane de tatuaje si saloane de cosmetica sau masaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post RAZER REUNEȘTE COMUNITATEA DE GAMING ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA COVID-19
Next post Allview își extinde gama de televizoare Smart ePlay cu modele 4K HDR