Covorul este mult mai mult decat un simplu accesoriu pe care il intindem pe jos. Asta o demonstreaza studiile de specialitate care afirma ca, locuintele care folosesc cel putin un covor, rogojina sau pres intr-o incapere au sanse mai mici sa dezvolte praf pe mobila sau pe obiecte, deoarece covorul retine praful in suprata sa. Insa, ca regula generala, este important sa aspiram covoarele cel putin odata pe saptamana. Pe site-ul covoare-profesionale.ro clientii pot sa gaseasca o vasta gama de covorase pentru interior, covoare de birou, presuri, stergare, sau orice alt tip de covoare profesionale.

Covoarele si presurile devin cu atat mai importante cand vorbim de interiorul unui restaurant unde presurile de intrare sunt obligatorii, iar in bucatarie trebuie sa avem covorase HORECA. Site-ul magazinului ofera o gama uriasa in materie de covoare profesionale, iar preturile sunt foarte avantajoase.

Ce avantaje principale aduc covoarele intr-o locuinta?

In primul rand, covoarele au un important scop decorativ. Ele unifica designul unei camere si il completeaza, dand unitate si coerenta schemei generale de culoare sau tematica. Un covor bine ales poate atrage atentia asupra unei parti a camerei, poate separa vizual diverse portiuni ale acelei camere, se poate transforma in element de simetrie si poate adauga in mod discret si eficient o noua culoare in schema de culori deja existenta in camera.

Covoarele au si un important rol practic: ne protejeaza de raceala pardoselii – si sa recunoastem, nimic nu ne place mai mult iarna decat sa ne dam jos dimineata din pat si sa pasim pe un covor moale si pufos. Folosite ca o forma atractiva de “izolatie”, covoarele sau mochetele nu lipsesc din camerele copiilor.

In designul de interior modern, cu influente minimaliste, se observa o eliminare treptata a covoarelor, oamenii preferand podele libere, atat cu scop estetic, cat si cu scop functional.

De asemenea, covorasul de cauciuc este proiectat pentru intrari in cladiri, pasarele, linii de productie, trepte. In plus, covorul de cauciuc este un antiderapant excelent pentru mediile umede. Rezista la socuri si este un element anti-oboseala pentru persoanele care lucreaza in picioare in timpul zilei de lucru. Pe cand, covorasele din poliester sunt disponibile in mai multe culori. Materialele din care sunt realizate covorasele din poliester sunt asezate intr-o matrita care le va defini ochiurile, inaltimea si grosimea.

Covorul poate fi utilizat in interior, in aer liber si in toate tipurile de industrii, cum ar fi industriile alimentare, farmaceutice, petrochimice, textile, automobile si aeronautice.

Covorasul igienic este poate cel mai cerut tip de covor  in aceasta perioada si poate fi achizitionat de pe site-ul covoare-profesionale.ro din gama de covorase dezinfectante

In ceea ce priveste acest model, covorasul igienic este utilizat mai ales in industria alimentara, unde solurile sunt adesea umede. Acesta asigura o igiena si o siguranta crescuta. Avand atat proprietati anti-alunecare, cat si antibacteriene (in functie de model), covorasele vor preveni dezvoltarea bacteriilor si a ciupercilor.

La fel ca si celelalte game de covoare industriale, cele prezentate respecta specificatii stricte si indeplinesc standardele de siguranta, indiferent de materialul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Allview lansează Soul X7 PRO, noul flagship cu procesor Qualcomm® Snapdragon
Next post MIUI 12, un sistem de operare realist creat pentru nevoile tale