Situatiile drastice necesita masuri drastice! Cam asa am putea defini pana acum anul 2020. Insa, cei care sunt familiarizati cu magazinul Echipamentcuratenie.ro, cunosc si gama de produse tork pentru curatenie, precum si eficienta sapunurilor si detergentilor profesionali comercializati aici.

Cu o experienta de peste 12 ani in domeniu, magazinul a cunoscut recunoasterea multor firme si institutii din Romania si este alegerea anumarul 1 a multor clinici si spitale private. Produse precum sapun Tork, care devine indispensabil din orice locuinta, magazin, restaurant, bar sau clinica, este produsul cel mai des accesat, deoarece Tork este un brand renumit la nivel mondial pentru eficienta produselor sale.

De asemenea, gama de dispensere tork este la fel de importanta pentru cei care cumpara sapun Tork, deoarece permite stocarea sapunului lichid intr-o maniera foarte igienica.

Unul dintre motivele acestui succes pentru dozatoarele Tork este motivul igienei, vitala in viata de zi cu zi. Toata lumea atinge sapunul conventional, in timp ce distribuitorul de sapun lichid ofera sapun pe care nimeni nu a mai putut sa-l contamineze.

Prin urmare, transmisia bacteriilor este limitata pe cat posibil de catre distribuitoarele de sapun. Intr-o perioada in care serviciile publice recomanda spalarea mainilor cat mai des, din cauza virusului Covid-19, dispenserele de sapun sunt si mai solicitate.

Pe langa acest aspect pur practic, dozatoarele de sapun sunt acum proiectate frumos si aduc o atingere armonioasa si, uneori, o pata de culoare in baie, bucatarie sau toaleta. Tot la fel de solicitata este si gama de aspiratoare profesionale, care sunt folosite tot mai mult, mai ales in aceasta perioada. Aspiratoarele profesionale se dovedesc a fi foarte utile, mai ales in perioada primaverii, cand toti suntem preocupati de curatenia generala.

Aspiratoarele profesionale de praf si de lichid sunt produse profesionale care se ridica la nivelul celor mai inalte standarde de calitate. Aspiratoarele profesionale sunt ideale atat pentru utilizarea in spatii mici, cat si in centre comerciale, hoteluri, institutii publice, spitale si centre medicale, spatii industriale sau de productie.

Modelul de aspirator profesioanal Drywer 15 RE700/800 W, TMB este ideal, atat pentru aplicatiile casnice, cat si pentru business-uri cu suprafete mici sau medii.

Ce ofera acest model?

Ventilatoare de evacuare cu performante excelente: puternice atunci cand situatiile o cer, delicate, dar eficiente atunci cand sunt necesare; discretie si functionalitate. O serie de dispozitive tehnice le fac unice pe piata, in timp ce sistemul de filtrare a seriei readuce aerul curat in mediul inconjurator. Ele reprezinta 98% din piata (dintre care doua treimi cu sac si o treime fara). Toate arata la fel: un cap de aspiratie conectat la un furtun lung si la un corp pe roti. Aerul este aspirat intr-un sac si trece prin unul sau mai multe filtre inainte de a fi descarcat. Unele modele inlocuiesc geanta cu un rezervor, gol sau umplut cu apa. In ciuda acestor asemanari, simplitatea utilizarii si calitatea aspiratiei variaza considerabil de la un model la altul si pretul este unul foarte bun. Puterea motorului si fluxul de aer sunt exceptionale. De fapt, calitatea unui aspirator depinde mai ales de puterea sa utila sau restaurata (dar este rar indicata de producator) si de designul capului de aspiratie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post ELKO Romania anunță parteneriatul cu Samsung Electronics Romania pentru soluții smart signage
Next post Provocare pentru pilotii profesionisti de curse