Cu siguranta, nu toata lumea acorda atentie calitatii hartiei igienice sau altor tipuri de consumabile hartie. Hartie sa fie! Insa, nu este deloc o atitudine corespunzatoare. Cred ca aproape toti am trecut prin experiente proaste cu o hartie inferioara ca si calitate. Fie ca vorbim despre, hartie igienica, prosoape pliate pentru maini, sau orice alt tip de hartie, trebuie sa ne gandim bine de unde si ce anume achizitionam. In plus, exista anumite tipuri de hartie speciala pentru domenii importante in societate. De exemplu, pentru clinici si spitale trebuie achizitionate role medicale care trebuie sa aiba o anumita calitate si rezistenta.

Pentru a face cele mai bune alegeri, va recomandam, cu toata increderea, magazinul sanito.ro. In primul rand, trebuie sa mentionam faptul ca acest magazin online este partener al unui numar impresionat de profesionisti, de peste 14 ani de cand isi desfasoara activitate. A colaborat si colaboreaza cu mii de firme, corporatii si institutii din Romania, carora le furnizeaza produse de hartie, dar si detergenti, dezinfectanti, sapunuri profesionale si accesorii destinate curateniei. Preturile sunt fara concurenta si calitatea articolelor promovate si comercializate de sanito.ro este una extraordinara.

Multe produse sunt de la brand-ul Tork. Acesta este unul din cele mai cunoscute branduri din lume. Tork produce atat detergenti, sapunuri  si dezinfectanti, cat si prosoape de hartie de calitate, pentru bai sau bucatarii, precum si pentru uz industrial si sanitar. Exista o mare diferenta intre produsele de hartie de la magazinul din colt, si  cele furnizate de sanito.ro. Prosoapele de hartie sau hartia igienica din magazinele normale, de la branduri necunoscute, au tendinta de a se rupe foarte usor. Cand sunt umezite, abia daca se mai pot folosi, fiind astfel nevoie sa facem un consum mai mare. Acest lucru nu se va intampla cu Tork. Prosoapele pliate din hartie premium de la Tork au un nivel ridicat al calitatii si sunt delicate cu pielea. Acestea asigura o uscare rapida a mainilor. Consumul este redus, iar igiena este imbunatatita datorita sistemului care permite retragerea a cate un servetel pe rand. Pe langa faptul ca veti avea un produs de calitate, veti face in timp si o economie consistenta.

Alte brand-uri promovate sunt Aqa Choice, Lucart sau Scott Performance. Indiferent de alegerea pe care o faceti, prosoapele de hartie de la sanito.ro si orice alt produs va vor satisface toate asteptarile. Hartia de la sanito.ro poate fi folosita inclusiv in propria locuinta, mai ales acum cand calitatea produselor folosite pentru igiena trebuie sa fie cat mai mare.

S-a dovedit stiintific ca hartia folosita pentru a ne sterge pe maini este eficienta si indeparteaza pericolul de contaminare. Mainile umede, chair daca au fost bine spalate, reprezinta un mediu propice de dezvoltare al bacteriilor. Insa, daca stergem bine mainile cu un prosop de hartie de calitate, care nu se rupe imediat la contactul cu umezeala, vom avea mainile curate si mult mai igienice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Oferte speciale pentru tabletele Huawei MediaPad – accesoriile potrivite proiectelor de la distanță sau activităților de relaxare
Next post razr primește cea mai importantă distincție în cadrul Red Dot Design: premiul Best of the Best pentru design inovator