Tuturor ne plac cadourile, fie mici sau mari! A primi ceva est intotdeauna un prilej sa te bucuri si sa te simti apreciat. De asemenea, cu cat cadoul este mai pe gustul nostru, cu atat il vom aprecia mai mult. Ciocolata este unul dintre cadourile care nu se demodeaza niciodata. Producatorul belgian de ciocolata Leonidas ofera o multime de sortimente ce pot fi comandate direct de pe site-ul lor sau cumparate din magazinele oficiale. Ciocolata este unul dintre darurile apreciate de catre toata lumea. Tineri sau batrani, oamenii se bucura foarte mult cand primesc ciocolata, deoarece proprietatile acestui aliment ofera o stare de satisfactie incomparabila. Leonidas este brandul ideal pentru cadouri ce constau ciocolata cadou, deoarece fata de alti producatori, acesta are o traditite destul de indelungata, iar produsele lor au fost si si sunt apreciate la nivel mondial.

Ciocolata este o placere comuna care va satisface gurmanzii, amatorii si micii pofticiosi. Cadoul din ciocolata se adapteaza oricarui eveniment al anului chiar si intr-o corporatie: cutia traditionale de ciocolata pentru Craciun, obiectul publicitar care va fi distribuit la un targ, cadoul inaugural etc.

Leonidas este un producator de ciocolata de renume mondial, oferind peste 100 de tipuri diferite de bomboane belgiene la 1.400 de puncte de vanzare in intreaga lume. Filozofia brandului care a inspirat crearea unei ciocolate speciale de aproape 100 de ani ramane mai puternica ca niciodata. Leonidas garanteaza prospetimea si calitatea bomboanelor sale. Sunt facute intotdeauna in conformitate cu metodele traditionale, folosind doar cele mai fine ingrediente. Pentru acoperire, se foloseste doar 100% unt de cacao in stadiul pur. La fel se folosesc si alte ingredientele naturale, cum ar fi untul proaspat sau crema.

De asemenea, si celelalte ingrediente sunt alese pe spranceana: alunele provin din Turcia, ciresele Morello din Perigord, migdalele din Italia si nucile. Pe scurt, sunt oferite cele mai alese si mai bune ingrediente din lume. De asemenea, Leonidas foloseste cea mai recenta tehnologie pentru a garanta ca prospetimea, calitatea si siguranta nu vor fi niciodata compromise. Pentrua sta, ia mereu masurile de siguranta si efectueaza controale periodice.

Viata este alcatuita din multe ocazii in care iti poti arata generozitatea gandindu-te la cineva. Fie ca este vorba despre o zi de nastere, o seara, o cina cu prietenii, o intalnire sau doar doresti sa ii multumesti cuiva, aceste momente sunt prezente in mod constant in viata ta. Cand vrei sa-i arati cuiva ca iubesti sau ii apreciezi trebuie sa ii oferi ceva. Exista momente in care doresti sa surprinzi, sa feliciti sau pur si simplu sa bucuri pe cineva fara un motiv anume. Pentru ocazii mici sau mari, ciocolatele Leonidas reprezinta, fara indoiala, darul perfect. „Trebuie doar sa te gandesti la cineva” -acesta este sloganul care caracterizeaza bomboanele Leonidas.

Fondatorul Leonidas Kestekides, si-a construit compania pe principii puternice. Compania apara cu mandrie aceste principii – motiv pentru care impartasesc o astfel de pasiune pentru ciocolata si garanteaza ca nu vor face niciodata compromisuri asupra traditiei de a produce ciocolata de calitate superioara!

Traditie si calitate intr-o perspectiva moderna! Chiar daca traditia este una dintre valorile fundamentale, Leonidas intentioneaza sa surprinda piata oferind noi produse si arome inovatoare. Astfel, magazinele Leonidas ofera clientilor lor ce este mai bun din ambele lumi. Astfel, isi pot vedea ciocolatele ambalate la cerere in cutii cadou colorate sau in cutii aurii, toate intr-un mediu modern si proaspat. Mai mult de atat, ciocolata este un medicament excelent impotriva starilor de anxietate si daca vorbim despre ciocolata neagra, trebuie sa stii ca aceasta ajuta la reducerea colesterolului.

Sfaturi pentru a alege ciocolata de calitate:

Priveste lista ingredientelor de pe ambalaj. Evita ciocolata excesiv de dulce. Zaharul nu trebuie sa fie primul pe lista, ci sa fie acolo dupa cantitatea de cacao si untul de cacao.

Evita produsele bogate in aditivi, cum ar fi uleiul de palmier sau aromele chimice: ciocolata buna nu are nevoie de asa ceva. In general, produsele din ciocolata, cum ar fi barele de ciocolata, contin multe adaosuri.

Prefera produsele marcate cu „ciocolata traditionala”sau pe care scrie „unt pur de cacao”: ai garantia ca nu contin grasimi vegetale adaugate.

Stiai ca, pentru a putea purta numele de ciocolata neagra, o ciocolata trebuie sa contina minimum 43% cacao, inclusiv cel putin 26% unt de cacao si 14% cacao uscata degresata. Si cea mai sigura metoda, desigur, este sa cumperi de fiecare data ciocolata Leonidas https://www.leonidas.store.ro/cadouri-corporate-ciocolata-cadou.

O cutie de ciocolata de calitate poate schimba chiar si destinul unei persoane. Imi aduc aminte cum anul trecut, I-am oferit Team leaderului nostru din call center o cutie cu bomboane Leonidas pentru a-mi arata aprecierea. Acest lucru nu numai ca a facut-o sa ma remarce mai bine, insa astfel a castigat incredere in profesionalismul meu si la scurt timp m-a propus sef de echipa pe departamentul meu. Ciocolata are caile sale misterioase de a lucra in vietile oamenilor, iar cutiile de de ciocolata Leonidas sunt cele mai bune pentru rezultate rapide in cariera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Cele mai bune tipuri de covoare la numai un simplu click distanta pe Covoare-profesionale.ro! 
Next post Cu Gudart.ro, nu aveti cum sa dati gres in materie de amenajari cu gresie si faianta in baie sau bucatarie!