Pentru ca nunta mea a avut loc recent si pentru ca eu am avut parte de serviciile profesionale ale celor de la Atelier Floricel, am dorit sa enumar cateva motive pentru care merita sa alegi serviciile lor, dar si avantajele de care puteti avea parte, daca optati pentru serviciile lor profesionale, pe care vi le ofera la preturi mai mult decat accesibile. Asadar, iata de ce recomand eu serviciile acestora:

1)Ai parte de aranjamente cu adevarat superbe! Florile aduc frumusete in viata noastra. Ele ne pot schimba ziua, pot innobila un eveniment important din viata fiecaruia dintre noi si, mai ales, ne pot face fericiti fara sa depuna vreun efort in acest sens. Florile ne insotesc mereu, fie ca suntem tristi, fie ca suntem veseli si voiosi, sunt alaturi de noi fie in camera noastra sau la birou intr-o vaza, intr-un aranjament floral deosebit, in tablouri verzi sau chiar intr-un terariu.

2)Florile sunt cei mai buni mesageri atunci cand vrem sa spunem cuiva „La multi ani!”, „Te iubesc!” sau „Iarta-ma!”. Din dragostea pentru flori si din dorinta de a oferi oamenilor prilejul sa isi poata exprima gandurile si sentimentele frumoase fata de ceilalti prin intermediul florilor, a luat nastere atelierul floral Floricel. Asadar, indiferent de tipul evenimentului vostru, florile sunt cele care exprima cel mai bine sentimentele pe care doriti sa le transmiteti. Si puteti sa le oferiti in dar oricand, fara vreo ocazie speciala.

3)Atelier Floricel pune pasiune in tot ceea ce face. Perfectionarea constituie o preocupare continua pentru a fi mereu la curent cu noile tehnici si trenduri internationale in materie de design, iar acesta tine pasul cu toate. Astfel, a invatat totodata ca frumusetea unui aranjament floral imbraca numeroase forme si culori si ca in munca de florist a descoperit posibilitati nesfarsite de explorat de fiecare data cand si-a propus sa realizeze un produs unicat si inedit.

4)Profesionalismul este cuvantul care ii descrie cel mai bine. In procesul de planificare al evenimentelor pentru care asigura aranjamente din flori sau flori pentru evenimente, o faza foarte importanta este vizita in locatia in care urmeaza sa se desfasoare evenimentul respectiv. Florile alese trebuie sa complimenteze prin culoare si forma spatiul pe care-l vor decora, astfel incat intregul tablou al evenimentului sa fie unul unitar, armonizat perfect cu mediul de expunere.

5)Atelier Floricel nu urmareste sa faca doar profit, de pe urma clientilor lor! Dincolo de satisfactia financiara, recompense si alte obiective pe care altii le urmaresc, ei se rezuma doar la atat: sa ii faca pe oameni fericiti cu ajutorul florilor. Asigura aranjamente florale sau flori pentru evenimente personalizate pentru fiecare client, adaptand aranjamentul din flori, decorul interior, buchetul de mireasa sau accesoriile florale la specificul evenimentului. De asemenea, atelierul stie ca oamenii care vor sa fie alaturi de ei prin furnizarea decorului floral in cele mai frumoase momente ale vietii lor ii ofera toata increderea, asa ca mereu da tot ce are mai bun, reusind sa multumeasca o vasta gama de clienti, care mai de care mai diferiti, cu nevoi si preferinte unice.

6)Floricel oglindeste modul in care fiecare client doreste sa exprime ceea ce simte, felul in care oamenii vor sa isi manifeste fericirea sau sa ii faca fericiti pe cei din jur. La Floricel, veti gasi mereu solutii personalizate pentru a crea cel mai frumos buchet de mireasa, un aranjament unic de flori pentru nunta sau unul de oferit unei persoane dragi la o aniversare, un decor pentru un eveniment anume si asa mai departe. Fiecare detaliu este gandit in asa fel incat, la final, intregul decor sa spuna povestea voastra.

7)Atelier Floricel este unic si va veti da singuri seama de acest lucru, prin prisma aranjamentelor lor. La ei in atelier nu veti gasi un catalog de produse sau liste de preturi. Nu au buchete de flori sau aranjamente identice, produse in serie. In schimb, va garanteaza ca fiecare produs este unic si rareori un buchet, un aranjament, sau un decor floral este reprodus aproape identic la doua ocazii diferite, acest lucru intamplandu-se doar la cerinta clientului.

Acestea sunt, pe scurt, motivele pentru care eu am apelat la serviciile lor. M-am convins, pe cont propriu, de profesionalismul acestora si din acest motiv ii recomand tuturor celor care vor ca un eveniment special din viata sa fie marcat de un decor de poveste. Pentru mine, Atelier Floricel a insemnat o colaborare care a meritat toata investitia.
Daca si voi vreti sa aveti parte de astfel de servicii, atunci nu mai stati pe ganduri si contactati-i chiar azi, ca sa puteti sa va rezervati serviciile acestora la data aleasa de voi. Bucurati-va de magia florilor, care vor fi puse in valoare de Atelier Floricel, prin prisma aranjamentelor sau a buchetelor pe care le ofera tuturor clientilor lor. Astfel, va veti putea bucura de frumusetea efemera a florilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Sony lansează noul Xperia™ L4 în segmentul entry și aduce experiența 21:9 într-un design compact
Next post Cu bijuteriile de la Hypnotica.ro nu putem da niciodata gres