Tehnologia din ziua de astazi a permis realizarea multor produse utile pentru noi oamenii, insa, printre cele mai utile, se numara si covorasele dezinfectante. Aceasta gama de covorase dezinfectante, pe care le putem gasi pe sanito.ro, sunt special concepute pentru a fi folosite in medii sterile precum laboratoare si farmacii.

Covorasul de intrare dezinfectant este tot mai des intalnit in spitale, clinici si saloane de infrumusetare. Acest covor curata si dezinfecteaza pantofii. Este recomandat sa-l utilizati la intrarea in toate locurile unde mancarea este manipulata si / sau prelucrata. Cand treceti peste covor, capetele stifturilor se indoaie si inmoaie talpile in solutia dezinfectanta. Aceasta dubla actiune evita astfel contaminarea in industria alimentara.

Practic ca marime, se adapteaza la majoritatea treptelor usii. Suprafata de aspiratie din spatele covorului impiedica miscarea acestuia.

Marginile covorului sunt cu 0,635 cm mai mari decat stalpii, pentru a contine lichidul dezinfectant. Acest covor poate contine 4 1/2 litri de solutie dezinfectanta (folositi amoniu cuaternar, iod, clor sau orice alt dezinfectant, dar testati intotdeauna concentratia). Majoritatea dezinfectantilor sunt concentrati si trebuie diluati inainte de utilizare in o baie pentru picioare (pentru o diluare adecvata, urmati instructiunile de pe eticheta). Compus din cauciuc robust, conceput sa reziste majoritatii substantelor chimice si variatiilor de temperatura.

De asemenea, acest tip de covor nu este unicul produs pe care il putem gasi pe site-ul lor. Gama de covorase profesionale de la Sanito cuprinde si modele precum: mocheta profesionale, covoare birou, covorase interior, covorase horeca, covoare exterior.

Un covor din sufragerie este un accesoriu complet pentru decorare, care poate evidentia diferitele obiecte care impodobesc aceasta camera daca stii cum sa o alegi. Disponibil intr-o gama larga de oferte, acest articol ar trebui sa fie selectat in functie de caracteristicile sale daca vizati un model care se potriveste nevoilor dvs. In acest caz, este necesar sa se ia in considerare parametrii precum dimensiunea, materialul  si designul acestuia.

Cum sa alegi un covor de sufragerie bun?

Amplasat la nivelul unui living, un covor constituie o piesa centrala in ceea ce priveste obiectele decorative. Va permite sa va personalizati interiorul daca stiti cum sa il alegeti in functie de nevoile dvs. La achizitionarea acestui produs trebuie luate in considerare 3 caracteristici principale: dimensiunea, materialul si designul.

Un covor poate fi folosit in mai multe scopuri si se poate incadra in diferite parti ale unei case. In fiecare caz, dimensiunea ideala nu este neaparat aceeasi.

Materialul care compune un covor din sufragerie se schimba de la un model la altul. Mai presus de toate, alegerea acestui produs pe baza acestui criteriu este o chestiune de gust. Cu toate acestea, retineti ca acest parametru influenteaza robustetea, confortul de utilizare si usurinta de intretinere a acestui accesoriu.

Covoarele sunt disponibile in mai multe soiuri de design.

Desi nu este o alegere usoara, personalul magazinului va poate ajuta in luarea deciziei. Trebuie sa stiti exact pentru ce va trebuie covorul si ce asteptari aveti. Astfel, veti primi cele mai bune sfaturi cu privire la produsul ideal.

Sanito.ro are covoare profesionale pentru toate exigentele!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Wacom One – O lume întreagă de noi posibilități
Next post RAZER CÂȘTIGĂ DOUĂ PREMII MAJORE ÎN CADRUL CES 2020