Cine nu doreste sa gaseasca un loc in care sa primeasca un tratament care sa il scape de durerea de oase si sa il faca si sa se simta bine?
Poate ca de spitale se tem oamenii. Multi se intorc mult mai bolnavi din ele, fiindca vad atat de multa suferinta si iau si microbi cu care nu se pot lupta din cauza imunitatii scazute. Cand doresti sa inchizi ochii noaptea, din patul de alaturi se aud gemete. Mai stai putin si vecinul din stanga se ridica, aprinde lumina si merge la baie.
Regimul de spital seamana cu cel de cazarma in multe privinte. Stai acolo internat, imparti camera cu necunoscuti, mergi la o baie comuna, asculti ce iti spun doctorul si asistenta si mai ales mananci mancare de spital. Numai daca esti acasa te rasfeti dupa cum iti pofteste inima. In spital nu te invita nimeni sa bei o cafea.
Cel mai bine este sa gasesti un salon masaj terapeutic Bucuresti, acea oaza de sanatate si buna dispozitie aflata la cateva statii de metrou de casa ta.

Un masaj este tot ce poate fi mai relaxant si sanatos, daca este facut de experti, cu uleiurile esentiale potrivite. El combate si insomniile, fiindca iti goleste mintea de rele si o umple cu idei constructive.
Am experimentat binecuvantarile masajului in copilarie si adolescenta si stiu cat bine pot face doua maini pricepute si lichidele usor mentolate, care intra in piele si pun sangele in miscare.
Stiu bucuresteni care conduceau sute de kilometri si acceptau sa fie prinsi in blocaje din care ieseau dupa 2-3 ore, numai sa primeasca o sedinta de masaj. La hotelurile de lux, masajul se ofera la cerere in camera sau in cabinete special amenajate. Se poate intampla sa astepti cu nerabdare masajul pentru care ai depus atata efort si expertul in masaj sa nu fie disponibil. Am empatizat cu dezamagirea amicilor care au ales o anumita unitate de cazare pentru masajul cu pietre vulcanice si carora li s-a comunicat in ziua cazarii ca s-au imbolnavit specialistii si sa se consoleze cu piscina si sauna.

Toti cei care cauta un masaj la sute de kilometri, ar trebui sa stie de existenta salonului de masaj Fivemassage.ro situat in Bucuresti, locul unde iti poti rezerva de acasa un masaj terapeutic, un masaj de relaxare, suedez, thailandez sau pentru cuplu.
Lista este lunga, iar echipa mare a expertelor in masaj de la acest centru de tratament si rasfat asigura functionarea salonului in toate zilele in care se fac programari. Tehnicile de masaj folosite aici au ca efect restabilirea echilibrului dintre toate componentele omului: corp, minte si suflet.
Cand te dor oasele si muschii nu poti sub nicio forma sa dormi. La analgezice adaugi si pastile pentru somn. O sedinta de masaj rezolva ambele probleme, fiindca durerile sunt indepartate, mintea se goleste de ingrijorari, iar cand ajungi acasa, dupa o sedinte de 60 de minute de masaj terapeutic vei dormi ca un pruncusor.
Aceleasi rezultat il obtii si in cazul migrenelor. Nu iti va veni sa crezi, cum dupa masajul capilar, durerile de masele si de cap inceteaza, nasul ti se desfunda si incepi sa casti. Ajuns acasa, tu, cel care nu dormeai decat cateva ore pe noapte, vei motai in autobuz sau in metrou.

Nici nu stii cat de bine este sa iti revina somnul pe cai naturale, fara sa iei medicamente de care exista posibilitatea nefasta sa devii dependent!
Sa ai masajul la cativa kilometri de casa, iar tu sa te duci la un hotel din cea mai scumpa statiune montana sa il primesti reprezinta cu adevarat o nesansa!
Fivemassage.ro este unul dintre cele mai dotate saloane de masaj, incepand de la piesele elegante de mobilier si sistemul de iluminat si terminand cu uleriurile esentiale folosite la masaj. Expertele in masaj acorda maxima atentie fiecarui pacient si sunt prezente agreabile si empatice.
Masajul in cuplu s-a dovedit eficient in cazurile celor care isi doreau foarte mult un copil si nu puteau sa il aiba. S-a constata ca masajul creste fertilitatea organismelor stresate de problemele cotidiene cu peste 30-40 %.
Masajul capilar are ca efect stoparea caderii parului si intarirea radacinii prin stimularea circulatiei sangelul la nivelul scalpului, in timp ce masajul facial inlocuieste cu succes liftingul.

Ar trebui sa mai aducem in discutie si schimburile energetice care au loc intre pacient si expertul in masaj.
Salonul prezentat de mine bate toate centrele de masaj din tara prin faptul ca personalul de aici stie tehnici milenare de masaj, despre care nu se stie exact cum s-au pastrat si cum au ajuns pana la noi.
Mergeti la salonul recomandat de mine si veti descoperi surpriza dupa surpriza! Aromele, jocurile de lumini, degetele pricepute alergand pe spatele, picioarele si mainile voastre va vor face sa iesiti din acest loc alti oameni, niste oameni care si-au lasat toate durerile aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Philips TV lansează două modele OLED+ în colaborare cu Bowers & Wilkins
Next post Spațiu de lucru extins: MMD lansează monitorul SuperWide Philips 439P9H