Va ganditi, desigur, ca nu aveti nevoie de o carte de vizita. In aceasta epoca tehnologizata, in care toata lumea are la indemana un smartphone si are acces la Internet, va puteti intreba despre practicitatea cartilor de vizita si ce rost are sa aveti asa ceva asupra dvs.

Si totusi, fiecare persoana are nevoie de o carte de vizita pentru ca ofera o modalitate usoara pentru ca alti oameni sa intre in contact cu dvs. Cartea de vizita este un lucru pe care lumea digitala nu o va inlocui complet prea curand. Puteti comanda carti vizita personalizate, cu design deosebit si in culori inedite, la agrafa.ro. Pretul cartilor de vizita nu este deloc mare si puteti comanda cate carti de vizita doriti. Designerii specializati de la agrafa.ro va pot realiza modelele de pe site sau puteti propune dvs. un anume imprimeu care sa se potrivesaca cu domeniul dvs. de activitate sau cu afacerea detinuta.

Iata patru motive pentru care cartea de vizita este inca importanta  si de ce ar trebui sa aveti un buzunar plin cu asa ceva in orice moment.

  1. Schimbarea informatiilor de contact digital este o actiune impersonala. Reteaua inseamna a realiza conexiuni autentice. Trimiterea informatiilor de contact prin text sau e-mail la fata locului este extrem de convenabila, dar este si foarte impersonala. Implicarea in contactul vizual si conversatia reala reprezinta modul in care incep relatiile adevarate si de durata. Doi indivizi cu capul ingropat in telefoanele lor, tastand continuu, nu vor crea niciun fel de conexiune semnificativa a intalnirii. Insa, daca aveti o discutie reala si schimbati cartile de vizita la final, intalnirea va decurge altfel, intr-un mod mult mai personal. Dupa conversatie, puteti transfera usor informatiile de pe o carte de vizita pe dispozitivul mobil.
  2. Sunt cele mai eficiente instrumente de marketing direct. Marketingul prin e-mail, optimizarea motoarelor de cautare si mass-media platita fac o treaba excelenta in atragerea de oportunitati si perspective, dar acestea nu sunt la fel de eficiente ca o intalnire personala pecetluita cu o strangere de mana si cu un schimb de carti de vizita. Puteti intalni oricand un potential client sau colaborator la expozitii comerciale, conferinte din industrie, restaurante, sali de asteptare din aeroport. Inarmati-va cu carti de vizita in orice moment si asigurati-va ca nu veti pierde niciodata ocazia de a crea o conexiune de afaceri valoroasa. Pastrati unele carti de vizita in buzunare, portofel, sau in geanta pentru laptop, astfel incat data viitoare cand intalniti o oportunitate sa fiti pregatit.
  3. O carte de vizita este prima impresie a brandului dvs. Cand intalniti pe cineva care ar putea reprezenta o legatura excelenta, nu vreti ca el sau ea sa plece fara o prima impresie grozava. O carte de vizita memorabila face mult mai mult decat sa transmiteti o adresa de e-mail sau un numar de telefon. Cand faceti o conexiune prin intermediul cartii de vizita, nu vreti ca brandul sa fie asociat cu cuvantul ieftin. Asa ca puneti pret pe calitatea cartilor de vizita. Pentru a face  o prima impresie memorabila, folositi carti de vizita de la agrafa.ro pentru un impact suplimentar. O carte de vizita unica va alimenta conversatia.
  4. Cartile de vizita creative sunt o strategie de marketing. O carte de vizita este un obiect fizic cu care un potential client paraseste intalnirea. Brandul dvs. ramane cu el. Daca oferiti o carte de vizita creativa care face o impresie deosebita, acea persoana este probabil sa o arate altor persoane, punand accent pe dvs. si pe brandul dvs. in fata unor perspective suplimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Huawei anunță noile produse lansate, care vor fi disponibile și pe piața din România
Next post RAZER KRAKEN ULTIMATE OFERĂ AVANTAJUL NECESAR JUCĂTORILOR COMPETITIVI